Jennyfor no co na to říct, jen, že stáří není pro sraby.Ale stále je to dobrý, věř mi.
to je boží, to si vytisknu a někam schovám a až mi bude ouvej, budu si to číst.
Jennyfor no co na to říct, jen, že stáří není pro sraby.Ale stále je to dobrý, věř mi.
to je boží, to si vytisknu a někam schovám a až mi bude ouvej, budu si to číst.
Jennyfor a promiň, ten výrok je opsanej, jen, že se to nabizelo ![]()
bram připisuje se to Bette Davis
Jennyfor Když Tě tu vidím, došla Ti ta sz s kontaktem na paní Lavalovou?
Tak Betty jo, však vím. Jen dneska to porovnání. Kdybych ten kontejner montovala poprvý, tak si řeknu, jak to má ta Ikea blbě udělaný.
Ale že jsem to dřív zvládala s přehledem a dneska taková práce.
To si člověk uvědomí, že co mu přišlo dřív jednoduchý, tak to bude postupem doby těžší a těžší. Včera jsem nemohla otevřít takovou tu flašku s čističem odpadu, s bezpečnostním zavíráním. Tuhle zase zavařený okurky, nakonec jsem se do toho dostala šroubovákem a kladivem.
No jo, bude hůř, přrozený životaběh, ale teda moc to nepotěší....
viktorka_od splavu Jo, na to si musím dát lampičku namířenou přimo na to, beru velkou jehlu a pozor, můj vynález, dvoje brejle přes sebe
Pak jsem schopná za optimálních podmínek projekt dokončit.
brrr Došla, moc děkuju.
Dopis mám rozepsanej, už jsem to přepisovala 3x, psala jsem to ručně, ale už mám taky pocit, že ten rukopis není k přečtení. Chtěla jsem, aby to bylo víc osobní, ale asi to napíšu na pc. A jsem teď hodně roztěkaná, v práci se dodělávají všechny resty, hroznej tlak, skáču z jednoho na druhý.
Sednu si k tomu v klidu mezi svátky, udělám si na to klidnou chvilku, nechci to jen tak odfláknout.
Tak Betty Však je to tak. Bette má pravdu ![]()
Jennyfor dvoje, rikas
zkusim, dik:-)
Jennyfor Jasně, já si jen nebyla jistá, jestli zpráva dorazila.
viktorka_od splavu Taky beru dvoje brýle, hlavně na to navlíkání nitě. A dobré světlo.
Bože já jsem tak ráda, že jsem na tu laserovou operaci nesla!
Už vidím, že vetchozrakost je tady, jen místo na špičku nosu, zaostřim na 20cm a nemůžu už koukat do mobilu s brýlemi na dálku. Ale pořád dobrý.
Jennyfor lampu jak u vyslechu mam na to siti taky a brejle uz skoro na vsechno. Zatim jsem je nepotrebovala treba na vareni, ale uz se to blizi. Uz jsem objednana v lednu na ocni.
Bledule navlíkání do jehly už nějakou dobu neprovozuju, mám navlíkátko (co jsem se pro ně mamince kdysi smála) - ale já se nemůžu trefit do toho navlíkátka![]()
continuity jj to je první fáze, to má teď muž - na mobil si sundává brýle![]()
viktorka_od splavu já doufám, že to ještě tak deset let vydržím a pak bude ta umělá čočka.
viktorka_od splavu babička taky nosívala dvoje brejle, zvláště když pletla nebo háčkovala nějaký složitý vzor. Vždycky jsme se tomu hrozně smály, ale fungovalo to.
continuity jo, třeba už ty čočky pak budou tak smart, že si tam pustíš rovnou netflix. Zavřem oči a dáme kino ![]()
Kokoska mně to umělý světlo nějak nefunguje. musím vychytat dobu kdy je venku přirozené světlo - což teda v téhle době je dost problém:-) sednout si těsně k oknu a stihnout to než se smrákne
Jennyfor no tak nějak si to představuji. ![]()
Jennyfor Mám čerstvejch padesát a navlíknout nit do jehly, vybavená brejlema na čtení a navlékačem jehel, je celkem výzva
zase se utěšuju, že už mě nepálí ty drobný detaily, který přehlídnu jak širé lány.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.