Navíc cvičenou na hledání! ![]()
Stěžovací vlákno
Mrakoplas tiež na penovom puzzle?
4. 12. jsem nakoupila na Mall
5. 12. Předáno do přepravy.
Dodnes nic.
Volám poštu. Po 50 minutach čekání mi řekli, že zásilku nikdy neprevzali fyzicky, jen papírové.
Volam Mall. Prý se to někde ztratilo. Je to moje vina. Měla jsem se ozvat dřív. Už mi nedoručí, nestihne se to. Proč mě neinformovali, že zásilku poště vůbec nepredali? To nedělají, měla jsem zavolat.
Proč bych volala, když ve sledovani zásilky mám stále status Zásilka se doručuje na pobočku, mi nevysvětlili.
Takže dárky jsou v prdeli.
Hlavně, že si za to můžu sama.. ![]()
Kam se píšou recenze na Mall?
Dadoo cernou kridou do komina... Jinak teda potlapkavam.
Mha
Já když cvičila doa, tak jsem se plně soustředila na cvičitelku Kynychovou na monitoru, že jsem žádný bordel nevnímala. Místo jsem si udělala tak akorát na podložku a roztažené ruce ![]()
Tak jsem obě hry právě koupila na Alze. Doručení do alzaboxu nejpozději 24.12. Tak uvidíme.. Uffff
Mha naše morče zaujímá často pozici dítěte![]()
Dadoo taky mame darek uz 14 dni v preprave na pobocku od Mallu![]()
Mulen
Tak naše jen placka nebo zběsilý uprk:)
711990 no.. Tak to tam asi radši zavolej, protože to vypadá stejně, jako u mě. ![]()
Držím palce, ať ne ![]()
Pinot Noir ad pavučiny v bytě. Nejenže jsou ty osminožci rychlý a výkonný, ale já zjistila, že pavouk kadí! Mám světloučkou podlahu a jeden velkej sedí furt na stejným místě (ne, nemám to sdrce je vymést úplně) a teda ![]()
Dadoo uz to resime, to je fakt desny![]()
Mrakoplas tiež na penovom puzzle?
to som skúšala ale šmýka sa mi to (máme veľkú podložku nie puzzle)
Já už na mallu nechci kupovat nic, je to jen zprostředkovatel stejně jsko třeba amazon, my tam kupovali něco v listopadu za dvoje postovny, zásilka od jinyho prodejce došla během tři dnů a na to, co mělo byt přímo od nich, jsme čekali snad 3 tejdny
Pinot Noir ad pavučiny v bytě. Nejenže jsou ty osminožci rychlý a výkonný, ale já zjistila, že pavouk kadí! Mám světloučkou podlahu a jeden velkej sedí furt na stejným místě (ne, nemám to sdrce je vymést úplně) a teda
ja to taky ted zjistila! Pod temi jejich hnizdy je uplne vyteckovano! A taky nemam srdce je vymest. Takze uklizim po dvou detech, kocourovi a nekolika pavoucich:-/
Gatita Kromě těch dětí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my