Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Mulen
5025 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 10:19
Reakce na Sweet Potato:

Soucítím s vámi,  plus to, že nejste doma, to dělá ještě mnohem horší.. 

Mimochodem ať zvedne ruku ten, kdo byl o letošních svátcích zdravý. Mám pocit, že to snad skolilo skoro každého (celou naši širokou rodinu nevyjímaje) :(

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 10:29
Reakce na Mulen:

Prosim, ja! Vubec nechapu, jak je to mozne. Co jsem prijela do Cech, tak at prijdu kamkoliv, vsude je alespon jeden clen rodiny marod, vcetne tatinka, u kterého bydlim. To, ze jsem jeste nic nechytla povazuju za naprosty zazrak... Ovsem je take mozne, ze si to privezu s sebou do USA, a padnu jako topol hned po navratu...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 10:37
Reakce na Sweet Potato:

O jé, tak to je mi líto. Budu věřit a držet palce, aby toto ne zrovna příjemné vykročení do nového roku bylo poslední nepříjemností, co vás letos potká.

Online Mulen
5025 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 11:05
Reakce na MP Marge:

Přece se někdo našel  . Držím palce, ať vás to nedožene. 

Offline Šošanah
76 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 11:20
Reakce na Oknel:

Tak to je drsné... asi je takových příběhů víc, než si myslíme. Držte se i Vy!

Všem marodům: snad jste si to vybrali na celý rok dopředu. U nás to řádilo před svátky a v průběhu jsme balancovali, těžko říct, jestli se o nás něco pokoušelo, nebo dosedla únava.

Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 12:18
Reakce na Mulen:

@Torrah

Děkuju za podporu. Dnes už jsem schopna vstát, aniž bych šla okamžitě k zemi. A vyčistila jsem si zuby! Z pádu včera mám ukopnutý nehet na palci, modřinu na bradě a monokla. Vypadám, jak kdybych nezřízeně slavila.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 13:07
Reakce na Mulen:

Přece se někdo našel  . Držím palce, ať vás to nedožene. 

No, dekuju, ale dusevne se pripravuju na nejhorsi

Online Mulen
5025 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 13:10
Reakce na MP Marge:

Furt lepší, než čekat na střevní chřipku 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 13:22
Reakce na Mulen:

Jezis, tak to ROZHODNE!!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 13:55
Reakce na Sweet Potato:

ufff tak to je drsny.Brzy se uzdrav.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 16:49
Reakce na Sweet Potato:

No hele, aspoň jsi strávila Nový rok jako (slovy Bridget Jones) každý normální člověk s hlavou v záchodové míse.:-)

(žertuju na to téma jen proto, že se choroby prohnaly celou naší rodinou, od manžela s nejkrutější rýmečkou jakou kdy svět viděl až po zvracející dítě, u mě se potkaly obě radosti).  

Lituju tě moc! A vůbec, dočítám to tady a je mi zle z krutých matek a týraných dětí, opravdu fyzicky špatěně, protože to je prostě to nejhorší co do života můžete dostat :-( Obdivuju vás všechny a přeji hodně životní síly a děkuji nebesům za svou skvělou mámu, na kterou si pochopitelně mezi kamarádkami občas stěžuju, ale už nebudu!!! 

Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 17:59
Reakce na :

No uf, štěnice?! Vši už jsme si dovezli nejednou, ale přivézt štěnice, tak snad podpálím barák. Zlatý můj moribundus!

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 18:14

My  s manželem taky lehli s moribundem.

Dneska ležím pátý den a je to spíš horší, než lepší.Úplně se děsím toho, že jdu pozítří do práce. Alw zůstat doma nemůžu, pololetí na krku, musím dodělat známky. A v pátek jedu na zkoušku. To zase bude týden.. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 18:34
Reakce na Mulen:

Až na opar, který jsem teda měla teprve podruhé v životě, jsem svátky naštěstí zvládla ve zdraví.

Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 19:11
Reakce na :

Ony ty potvory totiž dokážou přežít téměř všechno. Schovají se do škvír v nábytku, pod dřevěné obložení a tak, vydrží tam vyčkávat neuvěřitelně dlouho. Jak se jednou objeví, běžná hygiena je na ně krátká. Pomůže jedině opakovaná odborná desinsekce.

No a k těm matkám - já jsem si včera v horečkách uvědomila, že to bude poprvé v životě, co moje nemoc nevyvolá scénu, co nesklidím výčitky, jak hazarduju se zdravím svým i dětí, špatně se oblékám, furt někde trajdám, nenechám si poradit...ulevilo se mi. Za tři dny to bude rok a já to v sobě bude všechno ještě dlouho srovnávat. Manipulátoři mají dlouhé prsty.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 19:45
Reakce na Mulen:

Já jsem taky přežila ve zdraví. Nevím jakým zázrakem, protože jsem tu zmiňovala, že přítele i celou jeho rodinu to skolilo.

Ad štěnice - ty jsme měli tu čest potkat v jednom hotelu. Byl to normální čistej hezkej hotel, žádná díra, tak jsme napřed mysleli, že jsme poštípaný od komárů. Až poslední ráno jsme načapali jednu tu svini, jak se promenáduje po prostěradle. Po příjezdu domů proběhly drsný preventivní opatření, ale ještě dlouho jsem se budila s hrůzou, že si najdu nějaký nový kousance. Nechtěla bych to doma řešit, svépomocí by fungovaly fakt jedině benzín a sirky...

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. ledna 2017 19:48

Já teď možná budu sprostá a vulgární, ale: vrata ke společnému vjezdu na dvůr se zavírají na takovej ten kolík do země a ještě jeden mezi křídlama, v zimě to občas zatuhne, stačí to ale rozkvedlat, no jenže čas nějakého blbečka byl zjevně moc drahý na to, aby se s tím kvedlal, takže co udělal? Polil to (asi horkou) vodou, která udělala co? Totálně zmrzla   Takže já jsem ty vraza otevírala půl hodiny pomocí zapalovače a upálenejch prstů no a pak to samý při zavírání, žejo..ježíš, já vim, že když nejde o život, jde o hovno, ale tohle mě štve, ale parádně, protože ten dotyčnej nám všem přivodil obtížný otevírání celou zimu..