Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:03
Reakce na palahniukowa:

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:03
Reakce na palahniukowa:

uááá, tohle byla moje klasická noční můra, zjistit, že je zkouška už druhej den a mně jeden den chybí...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se ještě 10 let po maturitě průběžně zdálo, že jsme prošvihla týden před na přípravu a maturita je už zítra. Nebo že mi najednou po 10 letech volají, že ta stávající je neplatná a mám se teda druhý den dostavit na její zopakování  a tentokrát je i z matiky. Nevím, proč mi ta maturita ve snu přišla tak důležitá, nidke po mně mautritní vysvědčení vlastně vidět nechtěli.
Pak se mi ještě zdávalo, že jsem třeba rok zapomněla nakrmit křečka a v tom snu to vždycky přežil, ale byl šíleně vychrtlej a zuboženej. Divný je, že to byl vždycky křeček (nikdy třeba morče nebo potkan, který jsem taky chovala). Co mi přijde ještě divnější, že jsem ten sen s křečkem už viděla někde popsanej od někoho jinýho :-).

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:15
Reakce na palahniukowa:

Tak mně chyběl den skoro před každou zkouškou a dodnes chybívá před různými událostmi (naposled před Vánoci), ale tohle je pecka!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:32
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa  vlastne mate pravdu... ked toho mame vela, tak nepotrebujeme "den naviac", ale nam sa tie dni proste stracaju :-D aka zmena optiky :-D

a este som expert, ehm, v cestovani v case. stavalo sa mi to pocas skoly v extremnom strese: pozriem na hodinky, je 13,40, super, to stihnem bus o 12:55! lebo 13:00 = 1 ( jedna hodina) a 1<12  

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:37
Reakce na :

Vydrží o hladu klidně půl roku. Při vhodné teplotě i déle. Jedinou útěchou může být, že nepřenášejí žádné nemoci.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:50

Známý se takhle nedostavil k maturitě a pomalu celá škola ho začala shánět. Volali domů, tam to nikdo nebral, už byl docela poplach. Třídní nakonec poslala jeho spolužáka k nim domů, kdyby náhodou. No otevřít mu přišel dotyčný v trenkách, hudba hrála na plné pecky a "Co se jako děje, vždyť má ještě hodinu čas." No neměl. Maturitu zvládnul.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:23
Reakce na :

No právě. Jak psala Sweet Potato, vydrží i 3/4 roku, když je dost chladno. Postřik pomáhá, ale ony se umějí opravdu dobře schovat. Pri zásahu plynem je nutné vystěhování a i tak nutno opakovat. Dočetli jsme se, že nábytek je vážně lepší spálit, koberce vyhodit... Doufám, že to zvládnem a k nám domů neprojdou. Moje noční můra je štěnice zalezlá do notebooku ;) Ten mrazit nechci.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:29
Reakce na Pavlena:

Jo jo, panikařím a doufám. Neplatili jsme za ubytování a majitel byl dost zoufalý. Postupoval před tím podle rad odborníka, už do toho vrazil skoro 30 tisíc a teď viděl, že je tam furt má. Nic moc.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:35
Reakce na :

mne tiež hrozilo, že nedorazím k maturite (písomnej). Keď som nastupovala do autobusu v mieste bydliska, zistila som, že som si v tom strese zabudla všetky peniaze aj takú tú nabíjaciu kartu, a šofér ma nechcel zobrať ani za nič. Keď už som takmer ronila slzy, lístok mi kúpila pani za mnou

Písomné maturity sme mali niekedy okolo obeda, a na našu školu som z našej dediny chodila jediná, čiže na celej zastávke ani  v blízkom okolí ako na potvoru nebol žiadny spolužiak ani kamarát

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:41

Tak já šla na závěrečné zkoušky s tím, že ten den jsou praktické a ony byly praktické + ústní (písemné byly o týden dřív). Měla jsem za to,že ústní budou až další týden. Nejdřív mě málem oživovali,ale všechno dopadlo dobře a doma bylo velké překvapení, že mám hotovo vše a bez stresu, poněvadž na praktickou část jsem se těšila. Zato před ústními zkouškami bych minimálně týden nespala :-D.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:44

Mam kamaradku, ktera byla vzdy permiantka, pecliva, dochvilna. Proste vzor. Cely svatak se ucila, vse umela i bez toho i odzadu. Posledni den ji JEJI RODICE poslali ven s kamarady, at se odreaguje. Prisla v noci totalne opila a druhy den ji neprobudili, takze sla az v zari.

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:45

Já tedy přeruším maturitně-zkouškovou debatu (já si akorát u matury z francouzštiny vytáhla politický život ve Francii, o kterém jsem věděla akorát to, že mají Zelené, což si snadno přeložíte, a prezidentem je Chirac tehdy), abych si postěžovala, že jsem o Vánocích viděla Tři bratry a už asi čtvrtý den mi zní v uších ty popěvky jako "žééé jsem takhle zbárvenááá, říkají mi čéérvenááá, Karkula Červená, žejsemtakhlezbarvená" nebo "jak se tak na ni koukám, nejspíš NE!, spletl jsem si číslo poopisné".

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 12:46
Reakce na palahniukowa:

To s hodinami a prepoctem +12 se mi taky obcas stane. A kdyz jste to napsala a vidim ty uvahu cerne na bilem, tak mi to prijde jeste ujetejsi nez kdyz si to jen pomyslim.

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 13:01

Potřebuju potlapkat, mám už druhý den neklesající horečku (no dobře, po paralenu mi klesne z 38+ na 37+) a vůbec mě to nebaví. A to jsem ještě včera hrdinka strávila 6 hodin v práci... Jako dobrej důvod, proč se válet v posteli, zkouknout spoustu filmů a přečíst tu hromadu knih, ale to by mi nesměla třeštit hlava a písmenka skákat před očima...