Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 19:43
Reakce na barbucha:

Mně je to jasný. Rodnej list jsi schovala, protože nechceš chlapečka vydat do spárů té hrozné ženské, co si našel. Co ji má co milovat, když má být doma a pomáhat mamince. A tady to maskuješ, ale úplně zbytečně :)

Ehm :) existují takové úřady, myslím semetrika... ehm né, matrika? a tam by možná mladý pán dostal takový jakože duplikát, kdyby pěkně poprosil a hezky se usmál...

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 19:50
Reakce na Torrah:

Mamince pomáhá leda tak do hrobu  

Matrika je jasná. Však ona mu to slečna už vysvětlí. Hlavně jestli slyšela to jeho vydírání... ta představa mi lehce zpříjemnila večer 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 19:55
Reakce na barbucha:

:D

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 20:01
Reakce na barbucha:

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 20:18
Reakce na barbucha:

Jen aby to slečnu nakonec nezaplašilo!

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 21:56
Reakce na barbucha:

Já se děsím chvíle, kdy budu potřebovat rodné listy dětí kvůli zápočtu mateřské do důchodu. Když jsem se od mláďat odstěhovala a vytvořila jim tak syndrom prázdného hnízda (ale stejně mám pocit, že už se nemohli dočkat), nechala jsem jim tam očkovací průkazy, rodné listy a připomněla telefonní čísla na hasiče a záchranku. U dcery problém nečekám, ale trochu mě znervózňuje synkův přístup k úředním dokumentům, když si vzpomenu, že dodnes si nevyzvedl bakalářský diplom, i když už je pár let po magisterské promoci.

Online jerry
11233 příspěvků moje polička 02. ledna 2017 21:56
Reakce na Sweet Potato:

Jen ať slečna ví CO si to vlastně chce vzít. Ale jestli se začne zamýšlet nad tím, KDO to vlastně udělal výchovnou chybu, tak barbucha ještě ráda ten duplikát obstará sama nebo bude mladý pán štandopéde vrácen do její láskyplné domácí péče.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 01:06
Reakce na Sweet Potato:

Amun a coralline 

štěnice updated: Tak zatím pořád doufám, že jsme je nechytili, udělali jsme pro to vše včetně striptýzu přede dveřmi a hermetického zapytlování úplně všech věcí a oblečení. Ty bestie totiž zabije jen praní na 60 nebo mráz přes -18 po dobu pěti dnů. Takže peru a mrazím. Tašky jsme vyhodili rovnou. Tak se totiž nejspíš do toho hotelu dostaly - v kufru, který strávil dovolenou v Egyptě pod postelí. Po prvním výskytu v září nechali odborně ošetřit celé patro a hlavně ten dotyčný pokoj, ale přežily asi pod omítkou. Na nás se tedy vrhly už pořádně vyhladovělé. Vylézaly z elektrické zásuvky. Děs. Nemám ráda, když mi někdo okusuje děti.

Byla to celkově vydařená dovolená. Domů jsme nakonec nejeli dřív kvůli štěnicím, ale proto, že si manžel přetrhl vaz v koleni.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 02:54

stazujem sa, ze su takmer 3 hodiny a ja sa uz minimalne 4!! hodiny prevalujem v posteli a nemozem zaspat, lebo mam hlavu plnu myslienok. a to mam o 12 skusku  

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 02:56
Reakce na barbucha:

Volá mi mladej pán, že nemá rodnej list - a jestli ho nenajdu, tak žádná svatba nebude! 

Právě jsme prohledali celej kvartýr... nic. Druhej telefonát skončil výhrůžkou, že můj sváteční klobouk teda už můžu rovnou vyhodit, neb nebude příležitost kdy ho nasadit...

Při příležitosti třetího hovoru jsem  tomu mizerovi oznámila, že žádnej rodnej list není, protože jsem ho (t.j. mizeru) kdysi ukradla z kočárku na ulici - a protože není náš, ať mě více neobtěžuje.

A vypínám mobil. 

tak toto ma velmi pobavilo, super reakcie! :-D 

su 3 hodiny rano, nesmiem sa tu zacitat, teraz nie... 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 08:03
Reakce na Kokoska:

To se naopak chova efektivne - kdyz uz ma hotovyho magistra, tak bakalarskej diplom uz nebude potrrbovat :D

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 08:52
Reakce na Kokoska:

haha, brachovi diplom ukradli hned po promoci a duplikat si nikdy nenechal vystavit. v zamestnani je velmi uspesny, pracuje v oboru. takze v klidu:-)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:03

Kamarádce ztratil rouru s magisterským diplomem táta cestou z promoce, ani ho neviděla rozbalenej, blbý, že kopie diplomu se nedělá, jenom toho obyčejnýho vysvědčení.

(Jako měly jsme pak takový různý teorie, co s tím ručním papírem někdo v nějakým temným zákoutí Prahy udělal...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:04
Reakce na Potrefenáhusa:

mně ztratil otec celou zdravotní kartu...

nechápu, jak to dělaj 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:31

haha, tak mne bakalarsky diplom obzral pes... ale k tym bizarnejsim stratam: raz sa mi pred statnicami podarilo stratit den. bola som taka vynervovana a unavena, ze som si poobede dala tabletku na spanie. zobudila som sa vecer a este som sa cudovala, ze akosi kratko som po tej tabletke spala, ze to na mna asi "nefunguje"... no ale ked mi doslo, ze je to vecer na druhy den (!!!), skoro som odpadla z tolkeho plytvania casu :-D

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:48
Reakce na quebrada:

Štěnice story je hustá. Nechci přilívat olej do ohně, ale kdesi jsem slyšela, že zamořenou domácnost je nutno prohlídnout tak, že třeba prolistovat knihy list po listu atd... To si nedokážu představit. Tak aspoň jste to zjistili před příjezdem a stihli udělat opatření.

Btw, jak se k tomu postavil hotel?

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:49
Reakce na palahniukowa:

to vypada ze mame viteze:-)

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 09:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Kamarádce ztratil rouru s magisterským diplomem táta cestou z promoce, ani ho neviděla rozbalenej, blbý, že kopie diplomu se nedělá, jenom toho obyčejnýho vysvědčení.

(Jako měly jsme pak takový různý teorie, co s tím ručním papírem někdo v nějakým temným zákoutí Prahy udělal...)

A důležité je připomenout, že na ten diplom studovala docela dlouho. Jo, bylo mi ji tenkrát líto.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. ledna 2017 11:03
Reakce na Pavlena:

prolistovat nevím, ale pozve se speciální firma, která celý byt nebo ještě líp celý dům vyplynuje. A po nějaké době se to zopakuje, ale by se vybily všechny vývojový stádia. Celá ta sranda stojí docela dost tisíc.