Nešlo by koupit nějaký rozmrazovač? Byly spreje na zamrzlé zámky, nepomohlo by něco takového?
Stěžovací vlákno
No něco to chtít bude a myslím, že do zámku se pak dává tuha, aby to nemrzlo..bude to ale ctít pořádně vyčistit, což je vzhledem k předpovědi věc mimořádně lákavá..no víkend to jistí. Já už jsem vychladla, ale do tý brány jsem chtěla kopat vzteky, tahle lidská bezohlednost mě děsně štve..
Mně taky štve naše brána, ani není potřeba cizího zásahu. Je na elektrické dálkové ovládání a když víc prší, zmoknou čidla a nejde to otevřít. Ty kapky asi nějak lomí ten otvírací paprsek či signál či co to je. Takže když nejvíc leje a padají trakaře, je potřeba vylézt z auta a otřít čidla, případně dojít do domu pro klíč a otevřít ručně.
Ona to nemusela být bezohlednost, třeba to byla jen obyčejná tupost ;-)
Tohle má máma a klepu teda. Tyhle problémy naštěstí nemá. To Vám teda nezávidím..
No přesně tupá bezohlednost..
Já už jsem to za ty roky natrénovala. Když jedu domů za velkého deště, chce to mít po ruce deštník a papírový kapesník :D
Uf. Ty sis to teda ke konci roku všechno vybrala vrchovatě. Tak snad už je to o něco lepší a držím palce, ať se Ti teď v novém roce už ta smůla vyhýbá.
Debata se od pokrivenych rodinnych vztahu uz dost posunula, docitam to zpetne ja je mi u toho trochu spatne. Prala bych tem, kterych se to tyka, aby mysleli hlavne na sebe a radsi udelali radikalni rez, nez se nechavali tyrat vlastni rodinou. Mam podobny pripad ve svem okoli a bohuzel to skoncilo hodne spatne - sebevrazdou jednoho uz dospeleho ditete a totalne rozlozenym zivotem druheho dospeleho ditete. Radsi budte sobci a pro okoli nejnevdecnejsi deti, nez dopadnout takto!
Zkuste 1.1 v 8 večer začít shánět štěněcí mlíko. Ve třetím největším městě republiky bych to nepovažovala za až tak nemožné, neb stalo se skutečností a tímto děkuji té úžasné paní veterinářce co nás rovnou neposlala do háje a pomohla ho sehnat.
Speciální leštítko na bránu..
Sťažujem sa sama na seba.Nešla som skôr spať a teraz som polospiaca na monitorom. Ešteže je dnes v UK štátny sviatok,bude kľud,budem sa môcť aklimatizovať na pracovný mód v kancelárii a snáď dnes zaleziem do postele v normálnom čase.Nejak som si odvykla vstávať tak skoro.
Strašně jsem se těšila domů, že se konečně v klidu ve své posteli dospím. Ouha, z nějakého důvodu jsem spala ještě mnohem hůř než na horách. Závidím těm, co tu psali "lehnu a spím". Pekelná noc, jsem jak zombie, kruhy pod očima ke všem těm modřinám, co se mi zatím moc krásně vybarvily.
A v těch chvilkách spánku se mi zdály dost divoké sny, v jednom z nich se mi barbucha chlubila, že jí Zeman při svém vánočním projevu předal šek na 30 miliónů!![]()
To on se ji urcite pokousel uplatit, aby se o nem prestala vyjadrovat ve vlakne "Zeman" ![]()
To má chudák Zeman marný - 30 milionů je příliš málo na to, aby barbucha "Ovara" vypustila ze svého jídelníčku
Tak jsem to na zítra ještě odpískala a zůstanu ještě jeden den v posteli. Snad to bude stačit . ![]()
Máš recht. Copak jsem nějaká laciná... tahleta...?
To má chudák Zeman marný - 30 milionů je příliš málo na to, aby barbucha "Ovara" vypustila ze svého jídelníčku
Taky myslim, ze by na to nepristoupila ![]()
Volá mi mladej pán, že nemá rodnej list - a jestli ho já nenajdu, tak žádná svatba nebude! ![]()
Právě jsme prohledali celej kvartýr... nic. Druhej telefonát skončil výhrůžkou, že můj sváteční klobouk teda už můžu rovnou vyhodit, neb nebude příležitost kdy ho nasadit...
Při příležitosti třetího hovoru jsem tomu mizerovi oznámila, že žádnej rodnej list není, protože jsem ho (t.j. mizeru) kdysi ukradla z kočárku na ulici - a protože není náš, ať mě více neobtěžuje.
A vypínám mobil.
"Při příležitosti třetího hovoru jsem tomu mizerovi oznámila, že žádnej rodnej list není, protože jsem ho (t.j. mizeru) kdysi ukradla z kočárku na ulici - a protože není náš, ať mě více neobtěžuje."
Dobře jsi s ním zametla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.