Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34649 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 16:27

Zarinya jo promiň, nějak jsem to zmotala :D Respirátor na hlavu by asi nebyl to pravý ořechový :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 17:02

Kokoska dneska jsem ho na nekom videla na cele.Byl jak jednorozec.

Je mi jasny,ze po dnesni registraci rodicu,mas v hlave jen koronu.

Offline JankaM
3079 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 18:40

Karja co máš náhradního? Já dodělala poslední sprej. Mám tedy viditelně jen lehce zesvětlenou spodní asi třetinu vlasů, když pak dám na hlavu červený šampon, je to vidět jen na koncích

Offline clothilde
2042 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 18:57

Zarinya aha, tak jestli chces, můzu Ti koupit u nas v drogerii a poslat.

Offline kocoureksuggy
1376 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 19:09

Zarinya clothilde 
Také mě to napadlo. Napiš co potřebuješ a když to budou tady mít, můžu to koupit a přeposlat

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 19:18

clothilde kocoureksuggy jste moc hodnedekuji.Zatim to neni nutne tak zkusim jeste vydrzet.

Offline kocoureksuggy
1376 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 20:31

Zarinya 
Tak až to bude nutné, dej vědět.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 20:32
Offline kocoureksuggy
1376 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 20:37
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 20:45

stěžuju si na českou celnici

objednala jsem matce doplňky stravy, které nutně potřebuje k nějakému jakémus takémus udržování stavu. z iherbu, expres rekomando, dhl expres. poštovné jako prase, ale měli je skladem. dodnes to přišlo vždycky, dokonce i před vánoci, do třetího dne. ze zahraničí to přišlo do druhého dne, mám dojem. a od té doby to leží s razítkem určeno k proclení :/ prej nestíhají, protože brexit. super. takže to budu mít doma nejdřív v pondělí, po týdenním poležení si ve skladu.

Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 10:54

Kokoska on to pak přebral švagr a dostal se dál, já se asi trefila do chvíle, kdy to spadlo nebo co, a protože jsem potřebovala pracovat, tak jsem neměla čas u toho sedět a zkoušet a zkoušet... Prý už snad v tom systému je, tak uvidíme, co bude dál.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 12:35

Od nového roku mám bloklá záda, druhý týden mě něco bolí vzadu za zuby, do ucha a do krku, a do rána mi oteklo oko a teče mi z něj něco fuj. A jsem strašně, ale fakt strašně líná.

edit - a ještě mě štve dcera, která z těžké zkoušky dostala B a oplakala to.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 14:40

Mirka a nemáš to zánět spojivek a koronáče?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 15:49

Jiná Realita asi ne. Jsem doma a vůbec nic, co by tomu nasvědčovalo, mi není. Cítím vyborně, dnešní Cuir Belugu si moc užívám.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 00:13

nevím, jak přežiju zimu.

přestávám být schopná vycházet z domu, chlad mi vadí čím dál víc. hlavně na ruce. stačí mi jít na 15 minut ven se psem, samozřejmě v rukavicích, a domů se vracím skoro v slzách, protože se mi okamžitě odkrví prsty a strašně to bolí. po max. půl hodině bych měla omrzliny. taky mi ztuhne obličej a přestanu být schopná mluvit, prostě mám tak tuhou hubu, že mi nejde artikulovat. 

takže sedím doma, jak to jen jde, a kynu :/

nevím, co s tím, snažím se doma otužovat, což na to nemá žádný vliv.

Offline žluťásek
8837 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 00:45

Jiná Realita moje ségra na ty omrzle ruce trpí taky, asi ne teda tak moc jako ty, ale i chvíle chladu jí úplně umrtví prsty. Má nějaké speciální péřové rukavice, prý sice zaberou při balení na hory půl kufru, ale bez nich by se neobešla. Máš taky nějaké takové? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 00:56

žluťásek nemám, o péřových rukavicích jsem tedy ještě neslyšela. poohlédnu se.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 01:00

a mám teda ještě jednu stížnost. 

rekonstruuju byt, je to s ohledem na všechny okolnosti asi na dlouho.

před chvílí jsem šla zkontrolovat stav krmítka na ořechy, které mám vedle, a kam jsem poslední dobou chodila zásadně potmě. dnes jsem si rozsvítila...a zjistila jsem, že mi na venkovním okně nějaký debil bez mého vědomí udělal parapet z kachliček.

ani nevím kdy, asi to snaživě udělal řemeslník, který mi byl opravovat chybějící kus podlahy přede dveřmi. protože to je jediný člověk, kvůli kterému jsem za poslední dobu zavírala psa, jinak se sem nikdo nedostane.

normálně si klidně vzal kachličky zevnitř, v dekoru dřeva, a udělal z nich parapet já dneska neusnu. jestli to nepůjde sundat, aniž by to poškodilo okno (nové), trefí mě šlak.

parapet v dekoru dřeva a navíc z kachliček, bože, je tak strašně hnusný.

Offline žluťásek
8837 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 01:08

Jiná Realita můžu se ti zeptat na značku, já vím jen že má černé palčáky, ale Google mi nabizi mnoho značek v různých cenových kategoriích 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 01:22

Jiná Realita máš alergiu na chlad alebo máte takú kosu?