Potrefenáhusa
je to tak a ten překlep úmor vystihuje přesně
Stěžovací vlákno
continuity mě by to taky nevadilo. Stejně dřív než v půlce března jaro nebude a tohle je mnohem lepší než to, co nás čeká (tady v Praze) zhruba od středy. Prostě dva měsíce zima je o dost lepší než šest měsíců podzim.
crazydaisy to není překlep
Potrefenáhusa dřív mi přišel únor nejnesnesitelnější měsíc v roce, ale pak jsem si pořídila únorový miminko a hodně se ta zima vylepšila :)
Nemám rada zimu, leden a úmor jsou dva nejhorší mesice v roce.
presne! letos se navic neda ani nikam odjet (leden straveny v Indii byl jine kafe), nastesti mi to aspon letos celkem utika, pristi tyden uz je po nem! Ale pak ten úmor, no ![]()
Potrefenáhusa tak. Do Vánoc dobrý, ale teď už jen přežívám. A sněžení krásný, ale nejradši jen od hrnku s horkým čajem přes okno.
jo, ja mam rada i ten temny listopad, obzvlast, kdyz se da sedet v hospode :), pak prosinec a vanocni nalada, vsechno fajn... presne do 1.1. :D
Prostě dva měsíce zima je o dost lepší než šest měsíců podzim.
![]()
![]()
![]()
a sluníčko jsem na podzim neviděla snad dva měsíce v kuse a teď je každý den!![]()
viktorka_od splavu jak kde
A stěžuju si, že se tady hromadně vyvolává jaro! Zima sotva začla!
Nesnáším slunce, nenávidím horko...plánuju, že si sem budu chodit stěžovat za půl roku. Ať to vyvážím ![]()
Stinvlka to taky nesnáším, ale uplynulé léto bylo moc příjemné, pro mě ideální, takže loni bez stížností.
Stinvlka to taky nesnáším, ale uplynulé léto bylo moc příjemné, pro mě ideální, takže loni bez stížností.
![]()
Evaeva a co nas ceka od stredy?
a sluníčko jsem na podzim neviděla snad dva měsíce v kuse a teď je každý den!
Mne se v listopadu narodilo dite a pri odchodu z porodnice mi doktorka radila davat ho spat k oknu na slunicko... ktere ten den svitilo a pak vic jak mesic ani jednou. Normalne bych si toho asi ani nevsimla, ze to trva tak dlouho, ale ono i to mimino je ted z kazdeho slunecneho dne prekvapene, co to je, protoze to nezna
Jinak teda mi zima neva, mne se naopak tahne spis do Vanoc, jak se zkracuji dny, pak uz mi to do jara vzdycky hrozne rychle utece.
711990 obleva, hnusné mokro, trochu deště, hnědá tráva,...
Lidi, co blbnete? Vždyť zima teprv pořádně začala, a je tolik nádherných parfémů, které jí sluší nejlíp. Mám taky svoje favority mezi ročními obdobími a zima není na prvním místě (tak jo, je druhá hned po podzimu...), ale jsem šťastná, že tady u nás máme všechny čtyři roční doby, a nedala bych žádnou z nich!
Jitka77 Pravda, pravdoucí! Aspoň si všichni přijdeme na své ![]()
Jitka77 to som si už tiež pár krát vravela, že by ma to v krajine s večným teplom po čase prestalo baviť. Ale zas koľko peňazí by som ušetrila za zimné handry ![]()
Evaeva neeeeee![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my