Renusatko Jo, to je jedna z možností, mne ale úplně nebere. To radši zase za rybičkami do "Chorvatska".
Stěžovací vlákno
continuity samozrejme, akorat to nesplnuje elektricky proud a funckni topeni:D
barbucha me to,ze se nekdoma hur vubeç neuspokojuje asi jako ani nezavidim tem co se maji lip.
presne, taky tak
jinx a proč ne?
Přijdes z venku vymrzla, ve vytopene chalupě si dáš teplý čaj nebo punc. V tu chvili mi to ke stesti uplne stačí.
barbucha Nepovažuju se za chronického stěžovače, naopak mne okolí často mlátí do hlavy za přílišný optimismus, ale občas si mezi svými pěkně zabrblat má taky něco do sebe. A počasí se z mých sakrů nic moc dělat nebude.
continuity tak barbucha psala, ze doma, ne ze nekde na chalupe. Tedy jsem to pochopila jako ze sice zima, opruz, nic moc se momentalne delat neda, ale ze ji ke stesti staci, ze topi a sviti. Na to jsem reagovala. A pokud by to melo byt na chalupe, tak v tu chvili jo, ale diskuse byla o nejakem teseni se na neco. A to se budu opakovat, ale to punc na chalupe proste v mem pripade neni, no :)
continuity Já si ho teda radši dám bez toho vymrznutí. Mrzí mne, že v zimě mrznu a trpím a nedokážu si užívat, že je mi zima, ale asi s tím nic nenadělám.
V Daleké cestě za domovem se píše, že lidé mají na zimě rádi to vědomí, že jsou před ní chráněni. To je myslím trefné.
A ne že je přejede hrududu.
Mha To by bylo emblíf
Sweet Potato budu to muset přečíst znovu, jistá jsem si jen hrakem![]()
Tady si každej nakoupí spacáky a pak by je chtěl nosit 14 dní a zase strkat do skříně!
jinx Myslím, že do tropických rájů se odlétat pořád dá.
Sweet Potato Bazar počasí podporuju!
hele, kdyby mi někdo zaručil, že zima bude 14 dnů, tak si klidně koupím 14 spacáků, každý den si dám jeden, a pak je s klidným srdcem uložím do sklepa :)
K tem teplym krajinam, kam se ted da jet, davam tip na Madeiru. Mamka se tam chysta v pulce unora. Nejsou to sice tropy, ale tepleji nez tady tam bude.
Pro me je lepší si najít nějaké pozitiva než se 1/4 roku trápit.
Tak já se tím, že mám radši jaro, léto a podzim než zimu, třeba vůbec netrápím. Jen to prostě konstatuju. To, že někdo něco nemá rád, neznamená přece, že se tím denně užírá.
Jiná Realita u nás v Praze jsme rádi, když je ta zima aspoň těch 14 dní. Jinak je to nekonečný podzim. Loni tu zima snad nebyla vůbec a popravdě mi to přišlo hrozně divné, jak jsem pořád čekala na sníh a ono najednou jaro. Vůbec jsem se na něj nestihla těšit. Ale to odhazování sněhu ti nezávidím Čeho je moc, toho je příliš.
Pinot Noir no, ale kdyby sis mohla vybrat. Vybereš si 35 stupňů ve stínu nebo 5 pod nulou? Samozřejmě v odpovídajícím období.
Evaeva já jsem jasná ![]()
Evaeva ano jedno, já nejradši ten nekonečný podzim ;)
Evaeva Já rozhodně těch 35.
S tím problém nemám.
Pinot Noir musím říct, že to nechápu. Mě hrozně ubíjí ten nedostatek světla, mlhy a to těžké šedé nebe. To už v lednu naštěstí moc nebývá. Když je na podzim sluníčko, tak je to krása, ty barevné stromy a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my