Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 15:50

continuity jo, ja jsem taky rada kdyz ma ve vyberove aj dvojku, nez jednicku v te pomalejsi - akorat zrovna u te anglictiny uz se projevuje ze skoro rok nemluvi... to mi treba vubec nedoslo az ted po prezkouseni

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 15:58

viktorka_od splavu dcera je teď pořád na netu (což mě tedy štve), ale je obklopena angličtinou pořád. To je jeden z mála předmětů, kde nestagnuje.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:44

continuity u nás škola mladšieho rozhodla, že vzhľadom na situáciu budú robiť hodnotenie len slovné a to aj na druhom stupni.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:45

A teda keď už som v sťažovacom vlákne, tak hlásim, že mám sto chutí ísť a niekomu z vládnej koalície odtrhnúť hlavu holými rukami

Offline Sweet Potato
40132 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:55

Dočetla jsem se, že fáma o "nejdepresivnějším dni roku" vznikla cca 15 roky jako marketingová kampaň nějaké cestovky, která se tak snažila překlenout hluché období.

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:07

Sweet Potato Ale trefili se.

Offline Makara
3612 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:26
Reakce na Renusatko:

Luna Já si přesně vzpomínám od kdy to mám jak ty. Ale to jsme v blbém vlákně.

​No a kde se teda dočtem, jak se hodit do pohody?

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:28

Mha ja mám dnes celkem dobrou náladu. Asi bych víc spala, ale jde to. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:30

continuity No nic vybereš  si to jindy

Offline Karja
44458 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:37

Luna Ja to vidim stejne, bude mi stacit, kdyz caparty hodim do vecera venku do travy. Ty dlouhy vecery zimni jsou na rohypnol nebo nejakej chlast! Vcera jsme byli u rybnika v takovym hladovym oknu a ja rikam.,,ty jo, tak snad sem jeste zajdem,, myslela jsem treba za tejden. A kamos ,,no budeme tady cely leto takhle ti to povim,, jakoze zas pojedeme do prd... a nic se nebude dit. Ale mne to staci, hlavne kdyz bude teplo, dlouho svetlo;-). Clovek uz prestava chtit od zivota moc:-D:-D

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:58

Makara Mne se na to ted kazdej pta, jak byt v zenu, ale ja nevim. To se asi tak stane. Nebo pomuze dobry psycholog.  Treba Renusatko poradi vic.

Karja Ja bych rekla, ze spis neocekavam nerealny veci. Mam samoudrzbove deti (Tonda uz sel nekolikrat SAM ze skoly!) a to je velka pohoda, tes se! Akorat bych brala vic casu na kresleni, to je fakt casove narocna zalezitost...

Offline viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:02

Mirka tak oni obklopeni jsou taky. ale nepokecaji. spis pasivne poslouchaji, videa apod, to bez problemu. musim asi zatlacit at si misto na slovensku najde synek online kamose nekde dal i kdyz slovenstina se taky hodi, ne kazdy mladeznik ji umi jak uz se tu mockrat probiralo

Offline Karja
44458 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:54

Luna Tak to mam stesti, ze nekreslim:-D To budu mit hodne casu!:-D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:56

Makara Já jsem se hodila do pohody, když mi došlo, že nic není důležitější než zdraví a to právě to psychické, které hodně ovlivńuje i to fyzické. Jenže je to asi jako se vším, musí se něco stát, co tě donutí. 

Offline Makara
3612 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 20:46

Renusatko Jo, clovek se rozciluje kvuli blbostem, aby se pak tloukl do hlavy, cim ze se to trapil, ze to fakt nestalo za to. Ale stejne me ta blbe vybrana dlazba a nevyskladna mycka stvou.

Offline Aranel
6547 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:25

Karja to je jak ty vtipy "kuřáci prej prokouřej za rok třicet tisíc. my nekouříme ani jeden, tak kde těch šedesát je?"

A stěžuju si, že se tady hromadně vyvolává jaro! Zima sotva začla!

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:40

Aranel tohle počasí by mohlo klidně vydržet do půlky března. 

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:52

Nemám rada zimu, leden a úmor jsou dva nejhorší mesice v roce. 

Online Pinot Noir
29768 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 00:11

Potrefenáhusa tak. Do Vánoc dobrý, ale teď už jen přežívám. A sněžení krásný, ale nejradši jen od hrnku s horkým čajem přes okno.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 00:11

Potrefenáhusa v březnu už aspoň nějaké ty pupeny vidno. ale leden a únor je prostě mrtvo, zima, břečka, hnus.

v sobotu jsem musela vyhodit stromeček, neb se začal chudák celý ohýbat, to vždycky skoro trochu obrečím, letos to byla výrazně větší nostalgie než kdykoli dřív...a pak už zbývá jen nekonečné čekání na to, až budu moct nastavit obličej pěkně hřejícímu sluníčku.