Jitka77 ja bych klidne prodala treba aspon tyden zimy na jamajku a tyden na havaj![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita To je nápad. Vyměníme svoji špatnou velikost zimy za něčí nepadnoucí léto. V COSím vlákně. ![]()
Tak nevím, jestli si mám stěžovat, nebo se tomu zasmát. Z dnešního ranního Teams vystoupení na plénu nejvyššího vedení školy se mi podařilo udělat něco jako Na stojáka
10 minut před začátkem jsem zjistila, že mi na noťasu nefunguje mikrofon. Musela jsem improvizovat připojením přes Ipad. Tam zas byl problém, že při všech pokusech o pevné zapření tabletu, aby se obraz nehýbal, jsem byla vždycky z podhledu a věřte mi, nebyl to moc hezký pohled ![]()
Těsně před začátkem jednání, kde jsem byla jako zvláštní host, jsem vyrobila pyramidu z notesů a zapřela jsem to těžkou sklenicí s instantní kávou.
Začátek dobrý, zdravice, úvod, no a pak hádáte správně, celá konstrukce se rozpadla, slítlo to na zem, kafe se rozsypalo, ujelo mi ostré slovíčko, při sbírání ipadu pod stolem byl myslím ten podhled dokonalý, poloha vleže přímo nad kamerou je velmi lichotivá. Po vynoření se mi dostalo i potlesku
Nakonec jsem to tedy držela po zbytek projevu v ruce.
Ale účel to splnilo, myslím, že na mou přednášku nikdo nezapomene ![]()
Jennyfor
zasměj se tomu, to bude ve výsledku určitě lepší.
Lidi, co blbnete? Vždyť zima teprv pořádně začala, a je tolik nádherných parfémů, které jí sluší nejlíp. Mám taky svoje favority mezi ročními obdobími a zima není na prvním místě (tak jo, je druhá hned po podzimu...), ale jsem šťastná, že tady u nás máme všechny čtyři roční doby, a nedala bych žádnou z nich!
Souhlasím. Já se rozhodla, že se mi bude líbit každej den v každým ročním období. Hadrů na zimu mám mraky, doma mi kupodivu topení topí a světlo svítí, pročež vůbec vo nic nejde ![]()
Tady si každej nakoupí spacáky a pak by je chtěl nosit 14 dní a zase strkat do skříně!
jinx Myslím, že do tropických rájů se odlétat pořád dá.
Sweet Potato Bazar počasí podporuju!
barbucha pravdu díš, předsedo
a já se rozhodla, že se budu doma oblíkat jako do práce, abych to unosila. Taky jsem se dneska trochu na ten on-line přenos načančala a hned na mne ze zrcadla koukal jinej člověk.
Hrozně jsem zpustla, jak sedím furt doma, na nákup vyrobím na hlavě zatočenec, přes to frknu čepici, nasadím brýle a roušku a pěřový spacák a jsem inkognito. Tak tomu je konec! Pěkně v plné polní, vždyť já už si nebyla schopná ani ty řasy namalovat. Návrat do civilizace bude.
Tady si každej nakoupí spacáky a pak by je chtěl nosit 14 dní a zase strkat do skříně!
Ano,a uplne s klidem.![]()
![]()
Já si nalakovala i nehty! Kdo mě zná, ví že se jedná prakticky o životní výkon a zázrak zároveň ![]()
Aranel S tropickými ráji to teď právě vůbec není snadné. Ty, kam se rozumně dá, spočítáš na prstech jedné ruky.
Zarinya
A nejradši vůbec nekupovat. To by bylo ušetřených peněz i místa ve skříních.
Sweet Potato no prave a to me celkem odrazuje:(( barbucha tak topi a sviti, co na sebe taky mam, ale asi nejsem tak skromna:)
Sweet Potato no hlavne bych konecne unosila co mam ve skrini.Loni leto nic moc sem ani vsechny saty neunosila a to mam od podzimu dalsich sest novych.![]()
Sweet Potato no prave a to me celkem odrazuje:(( barbucha tak topi a sviti, co na sebe taky mam, ale asi nejsem tak skromna:)
:(( barbucha tak topi a sviti, co na sebe taky mam, ale asi nejsem tak skromna:)
![]()
Ale no tak samozřejmě je spousta věcí, co bych ráda a ke skromnosti se musím kapku nutit, nicméně základ tu je
A takovej houmlesák na Sibiři/somálský děti/obyvatel favely (dosaď dle libosti) je na tom mnohem hůř ![]()
barbucha me to,ze se nekdoma hur vubeç neuspokojuje asi jako ani nezavidim tem co se maji lip.![]()
Pro me je lepší si najít nějaké pozitiva než se 1/4 roku trápit.
Sweet PotatoStačí třeba Dubaj
. Není to tak složité, ale tropický ráj to není, i když se dá najít super ubytování mimo město.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my