Když jsme tu nacnuly to lékařské okénko, nemáte někdo tušení, co by bylo dobré na zánět zápěstí? Už jsem to měla na podzim, spravil to opich, ale nechce se mi tam znova, on i doktor říkal, že by mi to spíš operoval ať mám klid napořád, ale nechce se mi mít tři týdny sádru....Asi jsem teď nosila děti víc než obvykle, když nád tím teď přemýšlím. Ale ráda bych se toho zas na chvili zbavila nějak méně násilnou formou...
Stěžovací vlákno
Karja az odezni akutni zanet, tak zacit posilovat a masirovat /uvolnovat predlokti - po zacviku u fyzioterapeuta. Jen ti neumim poradit, KDE vzit moral a kazdy den se k tomu na par minut dokopat....
Makara Já už jsem o tom cviceni četla, že to dlouhodobě pomáhá. To dam, není to časově náročné, spíš teda, akutních zánět se cvičit teda nemá?
Karja Me kdyz boli zapesti z prace na pocitaci (nevim ale jestli to je zanet), tak mi nejvic pomaha to zatapovat. Jinak az to odezni tak aspon protahovat, kdyz uz ne primo cvicit. Proste to zapesti protahnout na obe strany, ze strany dlane i hrbetu ruky.
Karja hele, ja nejsem doktorka, tak radim jen to, co funguje memu muzi na drive bolave zapesti. Ordinovat si netroufam. Nicmene strasim na tomto svete uz dost dlouho, tak ze zkusenosti soudim, ze zanet chce klid. Ty tejpy by mohly ulevit, a!e taky bych si radeji nechala naistalovat odborne.
slniecko Co na to bereš?
Já byla u zubařky, kaz neviděla, dva rtg mi delala, prý to může být čelistní kloub a teď mám pocit, že se mi to rozjíždí. Bolí mě to teda jako píchnutí špendlíkem a teď už trochu víc.
Karja ted jsem to tyden lecila liotonem a pruznym obinadlem. A kdyz to dnes vypadalo lip, tak jsem si obinadlo sundala a jak jsem davala starsi do sedacky, tak mi v tom kruplo a ted uvazuju co s tim dal. Takze neporadim.
Karja Pravý zápěstí mi chtěli operovat už asi před osmi lety. Když jsem viděla ty jizvy, tak jsem se hecla, našla si nějaký cviky a fakt to hrozně pomohlo. Akorát teda po velké námaze, třeba na chalupě celý den plení, bolest v noci šílená a ráno ruka hrozně oteklá. Dávala jsem studený obklady a jen opatrně procvičovala. Den, dva trvalo, než se to zklidnilo. Chce to taky tu ruku (ruce) šetřit, ale to se lehko řekne a někdy těžko dodrží. Ale taky ti říkám jen svou zkušenost.
Garfie si veľmi statočná
Karja ale zánět zápěstí může mít x různých příčin.
Já mám třeba za sebou operaci, po které jsem si to sama odridila domu, žádná sádra, za týden mi muž doma vyndal stehy, asi tři neděle to trochu bolelo. Vyřešeno. Předtím jsem půl roku zkoušela vše možné i nemozne.
Fakt je na ty ruce nejlepší Filip Hebelka, pokud existuje řešení, ze nebudes tři týdny znehybněna vymyslí ho on.
Stěžuju si, že dítě je bez nálady, manžel taky, já tloustnu a jsem líná a nejlepší kamarádka se zřejmě odstěhuje (skoro) napořád do Anglie.
Pro ty, které mi radily ohledně vztahu tchánů s dcerami. Před pár dny volala tchýně manželovi. Vzápětí znovu a chtěla k telefonu dceru. Pomyslela jsem si, že fajn, popovídají si. Babi se jí ptala na vysvědčení, pak dcera přinesla manželovi telefon. Hovor trval přesně jednu minutu a 28 vteřin. Že já si s tím lámu hlavu.
jdu do rozestavěného bytu hledat krabici se světly, protože měl přijít elektrikář.
hledám, nenacházím, zoufalství, že mi to snad ti chlapi asi ukradli, protože vím, že jsem ji tam dávala. pak uvidím jedinou krabici, která tam je, plná odpadu...mno, oni tu krabici prostě začali používat jako odpadkový koš a na na světla nacházeli všechno, špinavé papíry, kusy plechu, ohryzky...
jako je to blbost, ale jak tohle může někdo udělat, to nechápu.
stejně jako prodavačky z jedné naší prodejny, které začaly firemní logo na zdi používat jako nástěnku. prostě na ni napíchaly reklamy na minerálku, upozornění na zkrácení prodejní doby apod.
kdyby to tam aspoň nalepily, ale ony to normálně připíchly, a kde to přesahovalo to logo, tak to připíchly...do zdi. wtf? to si i doma píchají špenlíky do zdi třeba v kuchyni?
Dnes jsem potkala na chodniku tolik lejn, ze to snad ani neni mozny. A nebyla jenom psi. Ledaze by mel nekdo dogu, osetril ji kapesnickama a nechal to tam vsechno lezet. Se omlouvam za vylev, ale nemela jsem dneska kam slapnout. Co to s tema lidma je?
Gatita no my měli tu čest s podobným výjevem u nás v paneláku na schodech mezi druhým a třetím patrem![]()
ale.musim.pochvalit.uklidovku.prijeli.jeste.v.noci.
Teď se objevila obří hromada u nás na takovém pidi hřišti. Jak jsem minule psala, že tady je to s pejskaři v pohodě, tak poslední dobou ne!
Gatita To asi bydlíme blízko sebe. Minule při té debatě jsem nechápala, kde jsou chodníky plné psích hoven. No a zrovna včera jsem si vzpomněla na @Pinot Noir, když jsem se vyhýbala s kočárem, jeden kus vedle druhýho.
Jo a z mobilu mi vůbec nefunguje odkazování na uživatele, pokud na něj přímo nekliknu.
Jiná Realita taky mám bohužel tu zkušenost, ze dělníci použijou všechno, co v bytě najdou, na stolicce klidne něco rezou nebo natiraj, lžící klidne zamichaj barvu, vylejou tvrdnouci zbytky do zachodu nebo nový vany... fakt všechno odnes (nestaci schovat)
Zarinya Jojo a to fakt byla ještě parta, se kterou jsme jinak byli fakt spokojeny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my