Candance já tě hrozně obdivuju, skoro vůbec si nestěžuješ, teda aspoň ne tady, a přitom už to trvá strašně dlouhou dobu..
Stěžovací vlákno
Candance mně už by hráblo. stačí mi handrkování s řemeslníky v bytě, kde nebydlím, kdybych tam bydlela a měla tam tchýni nebo matku, vyskočím z okna.
viktorka_od splavusnazim se nestezovat si, protoze je to furt dokola to same. Jen obcas, kdyz zmizi to svetlo na konci.Jiná Realita my ted jsme v byte a opravujeme dum.
Candance drž se, to je situace na nic a nejhorší je, že s tím člověk moc neudělá. Tak aspoň pevné nervy přeju.
Candance Priznavam, ze souziti s tchyni bych nezvladla. Nebo by to neprezilo manzelstvi. Chapu, ze muz je v nelehke situaci a vy jeste v horsi. Existuje svetlo na konci - vy v dome a tchyne v byte? Do te doby bych asi trochu pila. Omlouvam se, pokud je to prilis soukrome, ignorujte. A drzim palce, at je ten tunel co nejkratsi.
Přeruším opravdu vážnou stížností. Musela jsem vyhodit dvě rtěnky. Došla jim životnost, zatímco jsem je nepoužívala.
Candance Tchýni nemám a nikdy jsem neměla, ale nezvládla bych bydlet ani s našima. Hlavně ještě v téhle době, kdy ona ani vy nikam nejdete. To musí být psycho. Alespoň soucítím.
Candance Drž se, se soužizím s tchány mám víc než bohaté zkušenosti. A současná doba je ta poslední třešinka na dortu.
Pokud je rekonstrukce na delší dobu, nemohl by se pro tchýni najít pronájem někde jinde, než bude hotovo?
Blbost ale... Zítra jedeme na běžky. Při rozkrajování housky na sváču jsem si rozřízla dlaň. Jak tu hulku budu držet ![]()
andulka01 zítra má být sněhová apokalypsa, případně ledovková, tak stejně nikam nepůjdete!
Jiná Realita A ještě k tomu! Co s těma (lehounce zakrvacenejma) houskama budu jako dělat? Bane, sníh mě nezastaví, ale pokud bude ledovka, vzdávám to, na to je i 4x4 krátké.
Přinejhorším půjdem na pesovylet někde v půli cesty do Jizerek, ta svaca se prostě sní a basta
.
Candance Drž se a určitě piš, pokud ti to pomáhá. Mně to nepřijde jako fnukani na jedno brdo, fakt to není teda žádná sranda, doufám, že to zvládneš!Ona ta soucasna situace to ještě celé zhoršuje, s odchodem do prace každý ráno by se to zvládlo úplně jinak;-). Držím ti palce. Já jsem někdy hotová z našich a to jsou v jiném patře, a vídám je kazdeho deset minut za den, ale i tak je to obcas náročný. až přijdou moje deti, jestli s náma můžou bydlet, vysazim jim radsi každý měsíc peníze na dřevo na nějakej nájem nebo něco. Myslím si, že to fakt spíš ty vztahy ničí. No i když jak s kým, s tátou jsem v pohodě, spíš ty ženský mezi sebou to asi nedávají;-)
andulka01 zakrvacenou housku zapeč s kečupem ![]()
vsem vam dekuju, je to fakt na palici. Svetlo na konci tunelu je,... za par mesicu jeste asi. Ta dlazba me dnes uz jen tak dorazila.
Tchyne vzdycky tvrdila, ze by se svymi detmi nebyla, no ted to bere jinak. My uz jsme rozhodnuti, ze do domu s nami nepujde a zustane v byte. Uz jsme ji to parkrat naznacili ale nereaguje. Jeste to neni na poradu dne, tak to nechavam tak. Nejhorsi je, ze ona se snazi, ale proste prekazi. Ja bud nemluvim, nebo odvrkuju. Ona si mysli, ze kdyz neco 100x zopakuje, zepta se, nebo nabidne, ze se situace zmeni. No jen nas nastve.
Nejhorsi jsou ty pomoci, kdyz vybehnu se psem - zapla jsem pracku - ano muj vlneny svetr, vyklidla mycku,ac vedela, ze to ma dcera jako trest, nakrajela jsem zeleninu, ac jsem s ni chtela neco jineho...Dnes jsem zjistila, proc mi shnilo polovina kytek , nekdo je furt zaleva, takze staly ve vode.
Ja se bojim, ze ji se treba pritizi s nemocemi/covid, ja podlehnu a vezmeme ji s sebou do domu a pak uz bude zmena horsi. Nebo ji nevezmeme a pak si to treba budu vycitat. Protoze ja sice vykrikuje konecna reseni a pak vymeknu...
No zatim je sobestacna, mela cas se vzpamatovat, musi se zacat smirovat se svoji situaci a my ji budeme casteji naznacovat, ze by bylo lepsi, kdyby zustala v byte.
Candance mas to opravdu tezky.
A pokud je sobestacna tak by mela teda sama pochopit,ze nejlepsi reseni je zustat v byte.
Candance potlapkávám ![]()
Candance blbá situace. Ona časem začne vadit už i jen to kdyz ten člověk tam udělá cokoli.
Rozdělení dokáže vztahy zlepšit přímo zázračně.
Moc držím palce, ať to zvládneš. Hlavní je, že manžel je s tebou zajedno. Spolu to nějak dáte. Jen si představ ten stres. Kdyby on chtěl, aby s vámi do domu šla. ![]()
Candance myslim, ze se tchyne hodne boji, ze zustane sama, a docela ji chapu. Ale chapu i tebe, ja bych z toho byla vystresovana stejne jako ty. On staci tyden s vlastnimi rodici a to ani kvuli nim nemusim mit svoje veci v krabicich.
Kokoska a to ja tu tchyni vubec nechapu.Jako kteri,"mladi" touzi po tom bydlet s rodici?
Neni to starenka nad hrobem co potrebuje starostlivost a vztahy rozhodne budou lepsi z povzdali.
A priznam,se,ze nemam rada lidi co nedokazi byt samy se sebou.
Přeruším opravdu vážnou stížností. Musela jsem vyhodit dvě rtěnky. Došla jim životnost, zatímco jsem je nepoužívala.
Tlapkam. Zrovna jsem z tech svych setrela prach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my