Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 07. února 2021 09:47

Zarinya my třeba bydlíme s mojí mámou. Ale máme dost místa a rozhodně mi teda nepere ani nekrájí zeleninu. Myslím, že oddělená domácnost je základ úspěchu. Já to vnímám dost pozitivně, když jedeme na dovolenou, nemusím řešit, kdo nakrmí kočky, když jede ona, zalejvám jí kytky, atd.

Ale pravda je, že jsme s manželem napřed bydleli asi 5 let jinde sami, než jsme to takhke přeorganizovali.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2021 09:54

Kokoska ja ji chapu, ale sama musi videt, ze to takto nefunguje. Ja si chci o sve domacnosti rozhodovat a na jeji organizaci nemam cas, chut ani naladu. NAvic ten byt je kousek od naseho potencialniho domu a vi, ze muz ji nikdy nenecha na holickach. Ani deti a nakonec ani ja. Pokud by potrebovala, muze jit k nam kdykoli ci docasne ci navzdy bydlet. Pokud by to potrebovala a nezvladala, coz ted rozhodne nei. Jen se boji zmeny.

Ja si chci jeste uzit co nejvic casu sama se svoji rodinou a to s ni nebude, ona bude vzdycky zasahovat. Je to proste general a malokdo ji neustoupi, ona umi hrozne manipulovat.

Cim se chci pochvalit, ze jsem se tomu vzchopila a nenecham se a hrozne mi to pomohlo i v praci. Nenecham se vtahnout do niceho, co nechci, a narostlo mi sebevedomi. Neumim to presne popsat, ale zjistila jsem, ze dokazu netusene a fakt mi to pomohlo i tam.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:03

Mohučankaja tedy nikde netvrdim,ze to u nekoho nemuze fungovat,ale tohle je uplne,ale uplne jina situace nez u Candance .:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:05

Candance ja ti fandim,myslim,ze mas na to pravo,chtit zit jen se "svoji"rodinou.Az bude nemohouci tak se to bude resit jinak,ale dle toho co popisujes bych si take stala na tom mit oddelene domacnosti.

Offline Kokoska
34664 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:10

Candance vzdyt jo, ja bych s nikym taky bydlet nechtela, kdyby to nebylo nutny. Jen z toho, jak jsi psala, ze neslysi, kdyz mluvite o rozestehovani, mi prislo, ze se toho boji. Ono tem starsim lidem nekdy proste nevysvetlis, ze to neznamena, ze je opustite. A ztraci soudnost, mysli si, jak pomaha a ze prece ji budete /musite potrebovat. Mozna tim vic se snazi ukazat, jak je potrebna.

Zarinya ono se to tezko vysvetluje, proste si umim predstavit, jak se ji nechce byt sama, i kdyz bude mit mlade pobliz. Cimz nechci vubec rict, ze by nemela respektovat jejich samostatnou rodinu, ale muze to pro ni byt taky tezky, no.

Online viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:15

Kokoska ja tedy nevim kolik je tchyni candance, ale predstavuju si spis tvou vekovou kategorii nez tve rodice.. a to je dost strasne tedy.

Candance drz se

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:36

někdo otrávil 4 (!) orly mořské, zase karbofuranem.

kolik let to individuum má? kdy konečně samo pojde :( a má nějaké následovníky, kteří v tom budou pokračovat, zaučuje třeba synka, dcerku? to tam liid nemají ani špetku tušení, kdo by to mohl být? vždyť už je takhle tráví celé roky.

Online viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:42

Jiná Realita jezis:-( co muze byt za zrudu.. nechapu. a co z toho ma?

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:53

Candance Tlapkam

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:54

viktorka_od splavu nevím.

buď je to někdo strašně zlý, nebo duševně nemocný. 

nejhorší je, že bohužel, i kdyby ho chytili, tak se ne že nedočká jediného trestu, který připadá v úvahu, ale nedostane žádný trest. možná směšnou pokutu.

těch orlů už zabil strašně moc. každý rok několik, tohle je rekord v jednom zabití, ale je teprve únor, on(a) jich ještě pár stihne.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:05

Candance soucítím prakticky každý slovo, cos psala. A taky si myslím, že s určitýma lidma to nejde jinak, než odděleně. Přeju hodně sil! 

Já si přišla postěžovat jen na mizerný týden. Začal jako "opice" z nevyspání, pokračoval reakcí po očkování (jako těšila jsem se na něj a jsem doopravdy vděčná, ale 4.den pokračuje jako malej covid) a pomalu končí mizerným počasím a třenicema s matkou. Já chci lepší příští týden! Já chci jaro!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:05

Kokoska nedavno ji bylo 65.

Offline mirajo
2636 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:22

Candance Obzvlášť pokud je byt blízko a tchýně je soběstačná, je požadavek rozstěhování úplně normální a je moc dobře, že ta možnost tu je a že muž není proti. Možná se bojí být sama, ale pokud je generál, možná i toho, že nebude komu poroučet a organizovat život /někdo to umí dělat bez rozkazů, nenápadně, manipulativně a o to je to psychicky náročnější/. Čert vem kachličky jinak, než bylo v plánu, hlavně aby už bylo hotovo a mohli jste se nastěhovat do vlastního.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:26

marieu to o ockovani nezni dobre... neni to opravdovy covid..? V okoli docela dost reakci typu unava, teplotka, ale vse jen jeden den, zpravidla po druhe davce. 

Online brrr
12303 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:32

marieu Takhleto měl po očkování otec a nakonec byl pozitivní. Možná by stálo za to nechat se otestovat.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:39

Pavlena brrr teploty jsem neměla, reakci mám stejnou, jako spousta lidí, co se mnou shodně podstoupila očkovaní stejný den. Neměla jsem volbu termínu, tento týden jsem byla sama o sobě strašně vyčerpaná, myslím, že to jen nasedlo jedno na druhé. 1. den zimnice, třesavka a 12hodin v práci, 2.den příšerný bolesti kloubů, 3.-4. den pomalu odeznívá. Spíš jsem to nečekala takový prudký- po 1. dávce mě jen bolela ruka...

Offline continuity
42722 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:42

marieu pokud jsi měla už druhou dávku, tak to je možné. Kdekdo si takto ztěžuje. 

Offline Kokoska
34664 příspěvků moje polička 07. února 2021 12:05

viktorka_od splavu Candance jo, vrstevnice.

Ja osobne jsem rada ve svy domacnosti sama a rodiny mladych mam radsi opodal, i kdyz na dosah. Ale jsou lidi, kteri to tak nechteji, no. Opakuju, ze nevidim duvod, proc by se mela pani tchyne motat mladym do domacnosti, jen proste vim, ze nekdo se ty samoty boji, at uz z jakehokoli duvodu. Snad uz to neni potreba dal pitvat. 

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 07. února 2021 12:19

continuity u nás na oddělení to tak měli po druhé dávce prakticky všichni, takže jsem v klidu. Krom toho, že je to teda otravný... ale co už. Jak jsem psala, jde vděčná za tu možnost.

Offline continuity
42722 příspěvků moje polička 07. února 2021 12:29

marieu já jsem myslela, že jsi po první dávce, právě.