Ginger rado se stalo. Kdyz jsem to poprvé videla v matriční knize byla jsem zoufala![]()
Stěžovací vlákno
rysamona
já jsem zoufalá furt. Občas jsem nějakou tutovku posílala mejlem kamarádovi archivarovi, aby mi to přepsal, ale trochu mi to ti předci, kde si Novák z vesnice plný Nováků vzal Novákovou ze sousední vesnice plný Nováků, ztížili
Jos čestná výjimka patologie byla první a poslední zkouška, na kterou jsem prostě 20 otázek z těch 300 zkouškových nepřečetla. Drtila jsem to snad 5 týdnů a stejně jsem to nezvládla celý. Já jsem vždycky výpiskama napsala novou učebnici. Syntézu ze všech, který jsem měla k dispozici. Tohle zátiší bylo k atestaci, učebnice se nevešly do žádnýho sektoru a přednášky a výpisky mám v těch papírových taškách. Vlastně tam ještě chybí odborný časopisy...
ehm, statnice z pediatrie. Jeden stul nestacil
Pred atestaci to vypadalo tak nejak podobne, ale uz jsem se ucila doma, tolik mista nebylo k dispozici. A atestovala jsem jiz tehotna, stihla jsem to

mnum Chce se mi zvracet, jen to vidím!!! ![]()
A jdu si postěžovat, že Japonci protáhli uzávěru do 7.3. Já už dostala Certificate of eligibility, který je teď nutný, abych vůbec mohla požádat o vizum, ovšem na Velvyslanectví mi řekli, že si ho můžu strčit za klobouk.
A že třeba budou potřebovat úplně jiný doklad, to se uvidí....mému muži vízum propadne na konci března....Příští týden asi sednu nad sbalené krabice a popřemýšlím, co vytáhnout, měly odejít na začátku ledna, cesta trvá skoro tři měsíce, teď odejdou v podstatě o čtvrt roku později, takže si to dovedete představit.....prakticky můžu přebalovat.
A to na nás ještě tlačí japonští známí, že v březnu je největší bitka o byty a domy, protože končí fiskální rok a lidi se stěhují a že by bylo fajn, kdybychom si bydlení přece jen vybrali online....![]()
Garfie tohle mi přijde jako opravdové peklo.
Fakt tlapkam a lituji.
Garfie to je hrozné :( Je mi vás líto.
continuity
Děkuju, ale třeba se díky tomu aspoň podaří ještě nějaká gin párty! :-)
Pinot Noir Díky, já si tady asi ještě postěžuju mockrát...
Garfie to je hrozné, drzim palce! ale vidím, že si na tom našla nějaké pozitívum ![]()
Garfie fakt to mate hororove ![]()
neviem ci by som to zvladlas takou noblesou sko ty a velmi ta za to obdivujem. No drzim vam palce
Garfie No mazec teda! Moc držím palce ať se to už víc nekomplikuje...
Ginger to je krásna pamiatka. Dedko mal nadherné písmo. :)
Garfie to je hrôza. Držím palce.
Potrefenáhusa
tak tohle znám moc dobře. Dva se stejným jménem, datem narození a ze stejne vesnice se ženili ve stejný den. Akorát jeden v Horních prdelakovicích a druhý v dolních. Samozřejmě jsem dala toho spatneho
dobry.je.se.ridit.dle.čp.aspon.trochu.pomuze.
Garfie to je teda děs, držím palce...
rysamona tiež som mala horúcu chvíľku keď som zisťovala rodičov mojich starých rodičov a zistila, že ich otcovia a matky sa volali rovnako, menom aj priezviskom
. A sťažujem sa, že je ten rodokmeň stratený
, moja matka čo všetko vyhadzuje to vysmarila aj s mojimi študijnými materiálmi s výšky.
Děkuju moc všem za podporu, nějak to dopadne, ale ta nejistota je fakt nepříjemná. :-(
Garfie fuha no tak to je blbé. A čo deti a škola, nemali nastúpiť do nejakého termínu?
Mrakoplas Naštěstí ne, oni s námi počítají (doufám), máme zaplacený přijímací poplatek. My se na nástupu předběžně domlouvali cca v březnu. Teď se nás ptali, jak to s námi vypadá, že jim spousta dětí uvízlo za hranicemi....Jediné, co hrozí, že by přijali místo nás nějaké Japonce, ale ony ty mezinárodní školy místní moc ve velkém brát nechtějí a vždycky upřednostní cizince, protože zase z pohledu japonských rodičů "čím míň japonských dětí, tím líp".
Mrakoplas ty stejná příjmení jsou mor. A maminka tedy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my