Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 04. února 2021 06:49

Ginger rado se stalo. Kdyz jsem to poprvé videla v matriční knize byla jsem zoufala

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:11

rysamona  já jsem zoufalá furt. Občas jsem nějakou tutovku posílala mejlem kamarádovi archivarovi, aby mi to přepsal, ale trochu mi to ti předci, kde si Novák z vesnice plný Nováků vzal Novákovou ze sousední vesnice plný Nováků, ztížili

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:36
Reakce na marieu:

Jos čestná výjimka patologie byla první a poslední zkouška, na kterou jsem prostě 20 otázek z těch 300 zkouškových nepřečetla. Drtila jsem to snad 5 týdnů a stejně jsem to nezvládla celý. Já jsem vždycky výpiskama napsala novou učebnici. Syntézu ze všech, který jsem měla k dispozici. Tohle zátiší bylo k atestaci, učebnice se nevešly do žádnýho sektoru a přednášky a výpisky mám v těch papírových taškách. Vlastně tam ještě chybí odborný časopisy... 

ehm, statnice z pediatrie. Jeden stul nestacil Pred atestaci to vypadalo tak nejak podobne, ale uz jsem se ucila doma, tolik mista nebylo k dispozici. A atestovala jsem jiz tehotna, stihla jsem to

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:38

mnum Chce se mi zvracet, jen to vidím!!!

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:41

A jdu si postěžovat, že Japonci protáhli uzávěru do 7.3. Já už dostala Certificate of eligibility, který je teď nutný, abych vůbec mohla požádat o vizum, ovšem na Velvyslanectví mi řekli, že si ho můžu strčit za klobouk.  A že třeba budou potřebovat úplně jiný doklad, to se uvidí....mému muži vízum propadne na konci března....Příští týden asi sednu nad sbalené krabice a popřemýšlím, co vytáhnout, měly odejít na začátku ledna, cesta trvá skoro tři měsíce, teď odejdou v podstatě o čtvrt roku později, takže si to dovedete představit.....prakticky můžu přebalovat. 

A to na nás ještě tlačí japonští známí, že v březnu je největší bitka o byty a domy, protože končí fiskální rok a lidi se stěhují a že by bylo fajn, kdybychom si bydlení přece jen vybrali online....

Offline continuity
42717 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:43

Garfie tohle mi přijde jako opravdové peklo. 

Fakt tlapkam a lituji. 

Online Pinot Noir
29774 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:45

Garfie to je hrozné :( Je mi vás líto.

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:46

continuity  Děkuju, ale třeba se díky tomu aspoň podaří ještě nějaká gin párty! :-)

Pinot Noir Díky, já si tady asi ještě postěžuju mockrát...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:51

Garfie to je hrozné, drzim palce! ale vidím, že si na tom našla nějaké pozitívum

Online Janulik03
20160 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:09

Garfie fakt to mate hororove

neviem ci by som to zvladlas takou noblesou sko ty a velmi ta za to obdivujem. No drzim vam palce

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:14

Garfie No mazec teda! Moc držím palce ať se to už víc nekomplikuje...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:40

Ginger to je krásna pamiatka. Dedko mal nadherné písmo. :) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:41

Garfie to je hrôza. Držím palce. 

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 04. února 2021 12:15

Potrefenáhusa tak tohle znám moc dobře. Dva se stejným jménem, datem narození a ze stejne vesnice se ženili ve stejný den. Akorát jeden v Horních prdelakovicích a druhý v dolních. Samozřejmě jsem dala toho spatnehodobry.je.se.ridit.dle.čp.aspon.trochu.pomuze.

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:12

Garfie to je teda děs, držím palce...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:19

rysamona tiež som mala horúcu chvíľku keď som zisťovala rodičov mojich starých rodičov a zistila, že ich otcovia a matky sa volali rovnako, menom aj priezviskom . A sťažujem sa, že je ten rodokmeň stratený , moja matka čo všetko vyhadzuje to vysmarila aj s mojimi študijnými materiálmi s výšky.

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:35

Děkuju moc všem za podporu, nějak to dopadne, ale ta nejistota je fakt nepříjemná. :-(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:41

Garfie fuha no tak to je blbé. A čo deti a škola, nemali nastúpiť do nejakého termínu?

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:56

Mrakoplas Naštěstí ne, oni s námi počítají (doufám), máme zaplacený přijímací poplatek. My se na nástupu předběžně domlouvali cca v březnu. Teď se nás ptali, jak to s námi vypadá, že jim spousta dětí uvízlo za hranicemi....Jediné, co hrozí, že by přijali místo nás nějaké Japonce, ale ony ty mezinárodní školy místní moc ve velkém brát nechtějí a vždycky upřednostní cizince, protože zase z pohledu japonských rodičů "čím míň japonských dětí, tím líp". 

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:52

Mrakoplas ty stejná příjmení jsou mor. A maminka tedy