Potrefenáhusa jo, u nás si zase vybrali na odpadky takovou velkou tašku se snad neomezenou nosností, vyfasoval ji muž v práci, vozili jsme v ní proviant z návštěv u rodičů, unesla nekonečné množství kompotů, marmelád, vajec a ovoce. Našla jsem ji pak zaprasenou nacpanou v popelnici ![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa ja tohle tedy neznam At jde o remeslniky u mych rodicu ci v recku.
Taky jsem nezazila, ze by remeslnici pouzili neco bez dovoleni, spis si na odpad prinesli vlastni pytle, na vetsi kusy samozrejme pristavili kontejner.
A jeste po sobe uklidili a fasadnici aspon nahrubo umyli okna. Ta parta, ktera renovovala ramy, okna vylestila tak, jak ja to asi nikdy neudelam.
Pinot Noir Když v ulici stavěli, pravidelně jsme nacházeli biopopelnici plnou flašek od koly, obalů od mekáče, papírů od vlašáku a podobně.
Kokoska no tehdy bych asi víc ocenila, kdyby po sobě radši neuklidili. Tašku bychom měli doteď a ještě bych to roztřídila Sweet Potato ![]()
Sweet Potato no aspoň měli snahu to uklidit, u nás kdžy nějaká parta kopáčů opravovala tunel, tak po nich zůstalo nastláno odpadů sto metrů v krajině na všechny strany :/
Jiná Realita Tak oni to zřejmě měli nakázáno od políra nebo majitele toho domu, odnést si svůj bordel. A ne, takovouhle snahu fakt necením.
Kdo jste si tu stezoval na bolesti ruky, dekuju pekne, mor na vas!
Tady se fakt chytne kde co. Boli me horni cast paze, nekde asi v horni casti bicepsu, neumim to pojmenovat. Predpazit dokazu tak na 30°, upazeni jde lip, ale ne o moc. I v klidu to boli, zacalo to v noci a svlekat se z nocni kosile byla docela vyzva. Pred lety jsem neco podobneho mela na prave ruce, souviselo to s nejakym vyrustkem v rameni. Pomohla mi elektrolecba, doufam, ze mi to zas na ty rehabce nejak spravi. Blby je, ze ten sikovnej doktor, co poslal ortopeda s navrhem na operaci do haje, je tam az v utery a na strankach maji napsano Objednaci lhuty 1-2 tydny ![]()
Cim bych zacala?
Zle zmerenou mistnosti od architekta, takze se tam nevejde jim navrzena postel a srul?
Zle polozenou dlazbou v chodbe? A naslednou hadkou s muzem, protoze ja tuto firmu neustale chtela vyhodit a on se bal, ze jinou nesezeneme?
Tak ta firma aspon skoncila, v polovici x rozdelanych praci z nich vetsina ma nejaky problem?
Ze ta prestavba, kvuli ktere jsme nezacali stavet dum, trva skoro rok a plan byl na 4 mesice. Max. Neni to v polovici.
Ted se mela davat zimni zahrada a planovat pidi zahrada a terasa - tak jeste ani tucha kdy.
Nemam minimalni chut vybirat cokoli. Takze jsem rekla muzovi, at to vybere. Ja? Planovac?
Ze mam furt HO a v byte furt tchyni, takze cast veci mame furt v krabicich aby si mela , kam dat veci? Kdyz to melo byt na par mesicu....
Ze se do vseho mota a ja se ji snazim marne vyhybat, abych ji pred detmi neodsekavala? Takze jsem ja ta zla...
Ze uz 2 tydny resim v praci neresitelny problem, moje prace stoji a odrazi se mi to v hodnoceni? Sef to chape, ale tabulka splnenych ukolu nepusti?
Nevim,jestli vikend venovat praci, uklidu, detem, sobe, anglictine... opit se...
Kokoska Mivam totez, jednou za cas. Je to bud rotatorova manzeta, teda rameno, nebo od krcni patere. Kdyz tam byl vetsi podil toho ramene a bylo to nesnesitelne /obtize, co pises/, pomohl mi ortoped obstrikem kortikoidem /a taky vypravel cosi o operaci s ofrezovanim akromialniho vybezku/. Kdyz prevazi pater, bolest jde do prstu nebo je necitim, pomohla akupunktura a pak cvicit. Ale ta krcka se vraci porad, karpaly k tomu. Sedava prace u PC.
Candance jit s detma ven a pak se opit.![]()
Zarinya tak to ne. Jit ven znamena vzit s sebou zdedeneho psa a ten mi pri prvni prilezitosti utece. Navic prsi...
Vlastne toho psa nesnasim ale jeho venceni je jediny unik z bytu
Candance Poslat se psem tchýni i děti a opít se? ![]()
No ale fakt tlapkam, je toho moc.
mirajo minule, tj asi pred 10 lety na prave ruce, to bylo jeste daleko horsi, bolelo to vylozene v rameni. Na rtg jsem brecela, kdyz si me tam stelovali. Obstrik nepomohl vubec, operace na spadnuti. A ten doktor z rhb, stary praktik, kdyz me i on rozbrecel pri vystreni, doporucil elektrolecbu a po nekolika navstevach to bylo skoro dobry. Pak jsem tam chodila v delsich intervalech jeste dost dlouho, az to bylo uplne v poradku. Obcas to trochu citim, kdyz jsem treba nastydla, ale funguju cely ty roky normalne. Tohle je trochu niz, uvidim, co to bude. Boli to pri pohybu dopredu, do strany min a dozadu tu ruku zvednu bez problemu.
Candance Všechno bych ustála, rekonstrukci, úpravy mimo plán, HO, ale tchýni za zadkem a to, že si někdo (manžel) myslí, že já jsem ta špatná, no nevím. Pevné nervy!
Len mne taky to odkazovani z mobilu nejde![]()
Candance no nazdar, to se toho seslo nejak moc najednou. Co opit tchyni a pridelit ji krabici na veci?
andulka01 tchyne byt neopousti, pokud nejde ke kadernici nebo na kosmetiku. Boji se covid. Nekomentujte to, ja uz timto ztratila....
Se psem by nesla - je moc zima, moc fouka, nebo prsi.
Kan manzel toho ma tez dost, chape me, ale tez uz mu leze krkem, stoji mezi nami, ac spis na moji strane.
Ale uz to nejdu resit, stacilo mi si postezovat.
Candance někdy stačí to vyventilovat, co taky jinýho v patové situaci.
Candance Asi opít, myslím, že moc jiných možností ti nezbývá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my