Garfie To musí být hrozné, nevědět, kdy co bude. Zlomte vaz!
Stěžovací vlákno
Mě štve ta obleva, jakykoliv pohyb v tom bahně je šílený opruz

brrr tebe taky lituji, právě jsme se vrátili z procházky a jsme jak prasata.
Garfie ta Gin party by me zajimala![]()
Ale mesice na krabicich to kvuli tomu teda nepreju. Musis byt silna zena!
continuity Hlavně jak je mokro, tak stačí párkrát stoupnout na to "odbahněné" a je to zas, jak kdyby tam proběhlo stádo divočáků. Pak už je problém i jen zvednout nohu.
Garfie Ouvej ouvej, ty na mne působíš jako hodně flexibilní člověk, ale tohle je mazec.
Přijeď do Prahy, potlapkáme tě osobně.
Sweet Potato
Budu muset!
Garfie No, muž tam je už 14 dnů. Deset dnů byl zavřený v motelu a od pondělí je zavřený v laborce. Potvrdily se moje obavy, je tam od rána do večera, v sobotu se prý maká taky a často i v neděli. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem tam nechtěla.
Mimochodem, pořad si stěžuje, že je tam zima, minulý týden prý dokonce sněžilo, v LA ![]()
Garfie tyjo, to je fakt slozite, snad to dopadne dobre!
teda musim si najit, co je kurent.. a deda byl z Ceskeho Raje, okoli Trosek. Kam chodil do skoly vubec nevim.
To se možná znal s mým dědou
. A ten psal taky tak.
Luna steampunkový. Mně se teda hodí, že na ruce taky nejsem levá. Ale kreativní teda doopravdy na uměleckém poli nikoliv. I na ten klavír jsem byla jen solidní interpret...
Garfie Nenaplněná očekávání, to je moje soukromé peklo. Buď bych rezignovala nebo byla nesnesitelná.
brrr juu,co je ta cervena vrstva?
Jiná Realita Nějaká požárová vrstva, při bázi má ještě vrstvu uhlíků, pravděpodobně spálené prkno. Dřevěné domy omazávali hlínou (taková omítka) a při požáru se ta hlína vypálila do oranžova. Těch požárových horizontů je tam vidět (blbě) víc fází. Mělo by to být 15. století.
Sťažujem si na sami seba. Už týždeň ma "obchádza" zápal čeľustného kĺbu (občas sa mi to zo stresu robí) a ja už týždeň špekulujem nad luxusnými hryzátkami namiesto toho, aby som nasadila tabletky, kým je čas....takže správne, dnes to už mám v plnej sile a odrátavam minúty od ibalginu k ibalginu....a môžem si za to len a len sama
.....týždeň, týždeň som to mohla zvrátiť, ale nie, ja som hrdina
.
(A k téme diplomovky hlásim, že som ju tlačila v nonstope o piatej ráno, lebo pani sekretárka na katedre oznámila, že posledný deň odovzdania ich už bude brať len medzi siedmou a ôsmou ráno.)
Mirka to by byla velka nahoda, ale mozny je vsechno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my