continuity po druhé. U nás si všichni takhle stěžujou po té druhé.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita tohle je pro mě daleko za hranicí představitelného, natož pochopitelného...
marieu Aha, já taky myslela, že jsi po první. Vidíš, musím se otce zeptat, jestli už dostal druhou.
A muž, jak je v tom LA, tak bude v týdnu taky očkovaný. Tři týdny poté, co tam dorazil. Amerika, země zaslíbená! (To je vtip samozřejmě.)
brrr jo, to odpovídá tomu, co říkal Hel. naockuji i náhodného kolemjdoucího, aby jim to tam neroznasel. ![]()
Candance ou, to je fakt těžká situace, vůbec nezávidím. Držím palce, ať vydržíte s nervama. Nejhorší je, že se s ní nedá domluvit - jako já to znám z doby, kdy jsem taky měla doma maminku. Měla jsem pocit, že některé moje informace z ní sjíždí jako kdyby byla za sklem - slyšela, jen co chtěla :) a co se jí hodilo, jinak si taky dělala vše podle svého (dokud teda zvládala).
Je to na nervy a když se toho sejde víc, tak byl člověk řval vzteky, a nemůže nic, nic, nic. Občas se ho zmocní naprostá zoufalost. Ale bude líp, určitě. Ono teď je i blbé období, pořád ještě dlouhé noci, zima, tma, do toho ten pitomý covid... Držte se a hlavně držte spolu s mužem. To je důležité.
Jiná Realita To je strašný, strašný a ještě horší. A nechce se mi věří tomu, že by to nikdo z jeho okolí nevěděl. Nějakej pošahanej rybářskej oddíl. Zmetkové.
Jak jsem si včera rozřízla tu dlaň, tak na běžkách celkem dobrý. Ale, přijela jsem domů a že si nakrájím zbylou housku k svačině. Tak jsem si rozřízla palec. Jsem fakt
A asi jsem koupila úskočný housky, co maj komplot s nožem.
continuity No, on úplný náhodný kolemjdoucí není, pracuje ve špitále, ale v laborce.
andulka01 Kde se dočtu o vinících? Všude píší, že nejde o ojedinělý případ, ale podezření nikde.
brrr to byla nadsázka, ale oni k tomu přistupují dost jinak, co jsem pochopila. Navíc mají ty vakcíny, co je dost silné pozitivum.
@andulka01 Housky a ruka - nemáš doma někoho, kdo se ti snažil pomoct a naostřil všechny nože? Moje úrazy většinou začínají takovým dobrým úmyslem...
Mha Tak úplně prvním zraněným v kombinaci houska a ostrý nůž, byl právě ten koho mám doma a neostřil, ten nůž je nový (já ho koupila). No prostě za to můžou housky... :-D
andulka01 zatrachtilé housky. Housky - pečivo - mouka - obilí - Agrocokoli - může za to Babiš.
Mha Teď si na to kapla
beztakjsouurcitezmutovany
Candance tiež ťa obdivujem, že to zvládaš
andulka01 Dej si pozor, zmutovani Tygrohouskodlaci útočí.... ![]()
andulka01 Tlapkám... ale...
Tak hlaavně že vyšly běžky.
Jiná Realita
to je nechutný. Nechutný.
andulka01 my to dneska vysrabili a blbli jsme radsi s harantama na zahrade. V jesenikach dnes cely den sypalo, - 9 a tak:)
andulka01 já se chystám zejtra, palčáky v pohotovosti. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my