Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 09:34

Tak Betty  Děkuju, mně teď FB pořád připomíná různé staré fotky z Thajska nebo Japonska...no taky sním. Ještě tam nejsme, tak tak se držím při zemi!!! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2021 09:42

Garfie a co by se tedy stalo kdyby ti to nekdo poslal tou postou?

Ja myslela,ze je to proste zakazany a pres to nejede vlak.

Mne treba jednou uz je to tedy davno poslala kamaradka do nemecka 10 krabicek cigaret a byla z toho pekna polizanice.

Offline notna
9384 příspěvků moje polička 12. února 2021 09:56

Garfie Držím palce, ať vám vše klapne hladce a bez komplikací.

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 09:57

Zarinya Aha, kdyby to někdo poslal poštou, to netuším. Vůbec nevím, jak moc kontrolují poštovní balíky a podobně. 

Offline continuity
42727 příspěvků moje polička 12. února 2021 10:31

Garfie ty jo, bez brufenu bych nevyjela. Já chápu, že jsou národ odolný, hlava je neboli a průměrná Japonka váží půlku, co teď já. Ale přece jenom, musí existovat nějaké pravidlo na dovoz léků?

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 10:37

continuity Tak musela bys ho mít možná předepsaný? Těžko říct. Já jsem ten typ, co si v případě smrti na jazyku dává čtvrtku paralenu, takže jsem to zase tak moc nezkoumala. Jen tohle včera řekla ta jejich nadřízená k lékům, měla jsem připravený právě nějaký paralen a brufen, i pro děti (ten teda vím, že se koupit dá, ale přece jen se v lékárně nedomluvíš a je fajn ho mít v záloze). Nakonec bys možná skončila tak, že bys brala jejich, ale v koňské dávce. :-)

Offline Karja
44471 příspěvků moje polička 12. února 2021 10:40

Garfie Já se tak těším na vaše zážitky! To stěhování ti teda nezávidím, mě by asi museli dostat do kómatu a pak nějak převézt do hotového:-D. Tak ať vám to klapne všechno;-). 

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 11:37

Karja Já jsem hlavně zvědavá na školu, včera jsme měli online meeting a hodinu s náma řešili, jak to udělat, aby se syn cítil co nejlépe, vzhledem k jeho mizerné angličtině a speciálním potřebám. Na jejich popud podotýkám....dost jsem hleděla. 

Offline Karja
44471 příspěvků moje polička 12. února 2021 12:34

Garfie Tak to bude asi dobrý! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. února 2021 12:52

Garfie Já tě obdivuju, musí to být logisticky a organizačně strašně náročné! Pro vás i pro firmu. Snad to nevyzní divně, ale mě přijde úplně neuvěřitelné, že "stojí za to", kvůli někomu organizovat a platit přesun a stěhování celé rodiny, shánění škol pro děti a vůbec celý ten přesun přes půlku planety ... 

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 13:12

MP Meri Já ti rozumím, mně taky!!! Přijde mi, že za to nikdo nestojí  (při vší úctě k manželovi). My si tam třeba bydlení budeme platit sami, ale školu platí firma, protože tady je zadarmo a oni to berou, že prostě nejsme zvyklí školu platit, tak nebudem. To jsem hrozně vděčná, protože je to strašná pálka. No zkrátka-nám to za to stojí, i přes všechna úskalí-je to velká zkušenost a my jsme cestovatelé, beru to jako zajímavou a přitom bezpečnou změnu. Ale že to stojí za to firmě, to taky nechápu. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2021 13:21

Garfie 100% to za všechen ten pot, nervy a úsilí stojí. Jde o zkušenosti a ty si nenačteš a nekoupíš.

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 12. února 2021 13:57

Garfie v sambovo firmě platili opravdu hodně peněz za takovéhle stěhování paní z Turecka a pak dala za asi půl roku výpověď. Nevím, jestli to měla nějak podmíněno ve smlouvě nebo ne, nebo jestli nesplňovala požadavky a byla vyhozena, ale ta částka a co za to dostali mi přišlo úplně mimo chápání. 
Každopádně všechny cestovatele obdivuji, takové vytržení z kořenů nezvládne každý.

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 14:18

Zu Tak to je mazec, být paní, tak bych se styděla. Já když ty částky vidím, i to stěhování třeba, tak se mi dělá špatně. Sami bychom si to nemohli dovolit ani omylem. 

Offline Magráta
8116 příspěvků moje polička 12. února 2021 14:46

Garfie já se těším na tvé zprávy (svým způsobem ti závidím :-))

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. února 2021 15:30

Garfie Stoprocentně to za to stojí, ačkoli to musí být neuvěřitelný stres. Ale přesně, že to stojí za to firmě úplně nechápu ... ale očividně jo a já vám to moc přeju

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 12. února 2021 15:43

Garfie pro ke je teda stehovani do Japonska srovnatelne (a asi stejne lakave;-) jako vyprava na Mars, ale moc vam drzim palce at to jde dobre a tesim se na reporty!

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. února 2021 15:50

Dost mě štve Decathlon. Dopoledne jsem si rezervovala brusle na Černém Mostě, přišlo potvrzení a teď zrušení. OK, tak že koupím on-line a v tom případě si tam přihodím drobnosti jako skluzný vosk... Tak nenene, brusle pouze on-line, zbytek pouze k vyzvednutí na prodejně. To je jak u blbejch.

Edit: tak jsem šla ke konkurenci, což teda neřeší absenci bruslí na víkend, ale aspoň to mám komplet (a lepší brusle ve slevě :-)

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 12. února 2021 16:30

Magráta viktorka_od splavu Díky moc, tak ono je to tak dobrodružné až teď. :-) Už tam jedeme potřetí, poprvé nalehko s jedním kufrem, podruhé trochu větší organizace, protože děti...ale pořád každý s jediným kufrem + jeden navíc, ale teď už se tam chceme trochu usadit, děti do školy, trochu lepší bydlení a tak....MP Meri oni vlastně jsou zvyklí v rámci firmy posílat všude po světě Japonce, klidně i s rodinami. Opačným směrem je to hodně neobvyklé, ale finančně jim (jako firmě) to asi vůbec nepřijde. 

Offline letfenixa
10843 příspěvků moje polička 12. února 2021 16:34

Garfie držím palce k hladkému priebehu