Tak Betty
Děkuju, mně teď FB pořád připomíná různé staré fotky z Thajska nebo Japonska...no taky sním. Ještě tam nejsme, tak tak se držím při zemi!!!
Stěžovací vlákno
Garfie a co by se tedy stalo kdyby ti to nekdo poslal tou postou?
Ja myslela,ze je to proste zakazany a pres to nejede vlak.
Mne treba jednou uz je to tedy davno poslala kamaradka do nemecka 10 krabicek cigaret a byla z toho pekna polizanice.
Garfie Držím palce, ať vám vše klapne hladce a bez komplikací.
Zarinya Aha, kdyby to někdo poslal poštou, to netuším. Vůbec nevím, jak moc kontrolují poštovní balíky a podobně.
Garfie ty jo, bez brufenu bych nevyjela. Já chápu, že jsou národ odolný, hlava je neboli a průměrná Japonka váží půlku, co teď já. Ale přece jenom, musí existovat nějaké pravidlo na dovoz léků?
continuity Tak musela bys ho mít možná předepsaný? Těžko říct. Já jsem ten typ, co si v případě smrti na jazyku dává čtvrtku paralenu, takže jsem to zase tak moc nezkoumala. Jen tohle včera řekla ta jejich nadřízená k lékům, měla jsem připravený právě nějaký paralen a brufen, i pro děti (ten teda vím, že se koupit dá, ale přece jen se v lékárně nedomluvíš a je fajn ho mít v záloze). Nakonec bys možná skončila tak, že bys brala jejich, ale v koňské dávce. :-)
Garfie Já se tak těším na vaše zážitky! To stěhování ti teda nezávidím, mě by asi museli dostat do kómatu a pak nějak převézt do hotového:-D. Tak ať vám to klapne všechno;-).
Karja Já jsem hlavně zvědavá na školu, včera jsme měli online meeting a hodinu s náma řešili, jak to udělat, aby se syn cítil co nejlépe, vzhledem k jeho mizerné angličtině a speciálním potřebám. Na jejich popud podotýkám....dost jsem hleděla.
Garfie Tak to bude asi dobrý!
Garfie Já tě obdivuju, musí to být logisticky a organizačně strašně náročné! Pro vás i pro firmu. Snad to nevyzní divně, ale mě přijde úplně neuvěřitelné, že "stojí za to", kvůli někomu organizovat a platit přesun a stěhování celé rodiny, shánění škol pro děti a vůbec celý ten přesun přes půlku planety ...
MP Meri Já ti rozumím, mně taky!!! Přijde mi, že za to nikdo nestojí
(při vší úctě k manželovi). My si tam třeba bydlení budeme platit sami, ale školu platí firma, protože tady je zadarmo a oni to berou, že prostě nejsme zvyklí školu platit, tak nebudem. To jsem hrozně vděčná, protože je to strašná pálka. No zkrátka-nám to za to stojí, i přes všechna úskalí-je to velká zkušenost a my jsme cestovatelé, beru to jako zajímavou a přitom bezpečnou změnu. Ale že to stojí za to firmě, to taky nechápu.
Garfie 100% to za všechen ten pot, nervy a úsilí stojí. Jde o zkušenosti a ty si nenačteš a nekoupíš.
Garfie v sambovo firmě platili opravdu hodně peněz za takovéhle stěhování paní z Turecka a pak dala za asi půl roku výpověď. Nevím, jestli to měla nějak podmíněno ve smlouvě nebo ne, nebo jestli nesplňovala požadavky a byla vyhozena, ale ta částka a co za to dostali mi přišlo úplně mimo chápání.
Každopádně všechny cestovatele obdivuji, takové vytržení z kořenů nezvládne každý.
Zu Tak to je mazec, být paní, tak bych se styděla. Já když ty částky vidím, i to stěhování třeba, tak se mi dělá špatně. Sami bychom si to nemohli dovolit ani omylem.
Garfie já se těším na tvé zprávy (svým způsobem ti závidím :-))
Garfie Stoprocentně to za to stojí, ačkoli to musí být neuvěřitelný stres. Ale přesně, že to stojí za to firmě úplně nechápu ... ale očividně jo a já vám to moc přeju ![]()
Garfie pro ke je teda stehovani do Japonska srovnatelne (a asi stejne lakave;-) jako vyprava na Mars, ale moc vam drzim palce at to jde dobre a tesim se na reporty!
Dost mě štve Decathlon. Dopoledne jsem si rezervovala brusle na Černém Mostě, přišlo potvrzení a teď zrušení. OK, tak že koupím on-line a v tom případě si tam přihodím drobnosti jako skluzný vosk... Tak nenene, brusle pouze on-line, zbytek pouze k vyzvednutí na prodejně. To je jak u blbejch.
Edit: tak jsem šla ke konkurenci, což teda neřeší absenci bruslí na víkend, ale aspoň to mám komplet (a lepší brusle ve slevě :-)
Magráta viktorka_od splavu Díky moc, tak ono je to tak dobrodružné až teď. :-) Už tam jedeme potřetí, poprvé nalehko s jedním kufrem, podruhé trochu větší organizace, protože děti...ale pořád každý s jediným kufrem + jeden navíc, ale teď už se tam chceme trochu usadit, děti do školy, trochu lepší bydlení a tak....MP Meri oni vlastně jsou zvyklí v rámci firmy posílat všude po světě Japonce, klidně i s rodinami. Opačným směrem je to hodně neobvyklé, ale finančně jim (jako firmě) to asi vůbec nepřijde.
Garfie držím palce k hladkému priebehu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my