Dočítám včerejšek krz vysoký pracovní nasazení až teď, Garfie to se tedy pohnuly velké věci. Máte můj obdiv, přání, abyste všechno zvládli tak dobře, jak jen to bude možné, a taky malinko závist za tu zkušenost pro všechny. Já jsem na tohle upřímně pecivál, vymlouvala jsem se pokaždé sama před sebou, když mě před dětmi kdysi napadla myšlenka, že bych to mohla taky zkusit pracovně v zahraničí
. A taky se jako ostatní těším na reporty.
A jinak jste mi trošku pošlapaly bábovičky s martenama. Já je teda nakonec letos nekoupila, ale myslím si na ně pořád a to praskání se mi teda nelíbí. Poslední tři roky nosím intenzivně Inch2 a zcela ok, jakkoliv je macešsky ošetřuju jen sporadicky (asi teď ale pod dojmem toho praskání pustím telefon z ruky a půjdu vyhrabat nějaký ten norkový saphir, nebo co to mám). Nicméně jsem se s těma martenama rozhodla věřit Ounz a jakmile mi na ně "zbydou" ty 4k, jdu do nich.
Conversky, teda ty nízké, mi z nostalgie koupil drahý k loňským vánocům. Já už bych je asi ani nemusela, jako letní křusky mi byly pohodlnější toms s gumovou podrážkou. Jsou tedy taky tak na 2-3 sezóny, takže jsem je kupovala zásadně jen ve slevách, ale na noze mi byly volnější, než converse...