Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:22

a mám teda brutální vztek na českou poštu. zaplatila jsem nemalé prachy za poslání balíku jako "obchodního", dodání do druhého dne.

ano, druhý den skutečně teta, která byla celý den v bytě, našla ve schránce oznámení, že nebyla zastižena.

balík stále, už asi tak 10 dnů, leží na poště, protože teta se stará o strýce, který na tom není dobře /ten balík je pro něho/, a nemá čas jít na poštu ani sílu to řešit.

mrzáci poštovní.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:27
Reakce na INCOM1:

marieu jo, jak psala Potrefenáhusa, praská jen ten jeden typ úpravy té kůže. Akorát mně se teď moje martensky, předchozí dvě zimy nošené velmi sporadicky, úplně zdeformovaly na patách a šíleně dřou ještě teda označím paktofonika,abych nevypadala, že nevaruji předem. 

​Ďakujem za varovanie. Ja dúfam, že ešte chvíľu vydržia. U mňa je fakt pravidlo, že čím drahšie topánky, tým horšie. 

Offline Zuzuli
3739 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:27

Jiná Realita a zavolat si na opetovne doruceni? K nam bez toho nikdy nic nedoruci, jen hodi vyzvu do schranky. Pry setri lidi a dorucuji jen tem, kdo si to vyzadaj (protoze si nikdo nenechava poslat balik domu, protoze by ho chtel dorucit... ). Jo a na pobocce nam porad ochotne davaji cisla na dorucovatele a jejich nadrizene, at si stezujem co nejvic. Tipuju, ze sami nejsou nadseni z hromady baliku, pro ktere si chodi nastvani lidi, co na ne cely den cekali doma. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:30

Torrah Zapal tam pekáču hřbitovní svíčku, všechno okolo povolí, to sklo může prasknout a to by byla škoda.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:31

Zuzuli no já se to dozvěděla dnes náhodou, budu to muset asi v pondělí nějak řešit sama.

chtěla jsem tetě pomoct, poslala jsem strejdovi speciální výživu, nechci ji zatěžovat nějakým balíkem. navíc se obávám, že by zase vhodili oznámení. prostě ať si tetka dojde

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:32

Garfie 

Koukám, že jste s tím najednou sakra pohli! Tak přeju v rámci možností bezproblémový stěhování, šťastnou cestu, dobrý bydlení atd. atd.!

Offline 0zero7
11736 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:35
Reakce na MP Meri:

Když jsem se učila na maturitu nebo na státnice, měla jsem vždycky přesnej harmonogram tak, abych každou oázku stihla projet (myslím) třikrát-čtyřikrát. Začínalo se třeba měsíc dopředu, první kolo pomalu, podtrhávat, příděl třeba 3 otázky na den. Druhý kolo se jelo už rychleji, opakování + dohledávání informací + doplněno o můj tajný fígl - jelo se odzadu, abych se vyhla tomu, že budu nejlíp umět první otázky a na konec už mi nezbyde energie. Třetí kolo bylo udržovací, rychle vše znovu projet, případně doučit slabá místa. Když zbyl čas na čtvrtý kolo, byla cvičná losovačka Na každej den byl plán, pokud jsem ho stihla splnit POUZE na 100 %. trochu jsem se na sebe zlobila a druhej den makala o to víc

​Jdu pozde, ale pripomelas mi, jak me vyrazili od statnic z dejin umeni . Jsem typ "zorganizovany, vsechno vcas atd", ale proste se mi prvni dve otazky nelibily a nebavily me vubec, tak jsem se na ne uplne vydlabla. No a co myslis, byla tam, jednicka velka jako prase, pres nejvetsi papirek s cislama otazek (prece na nejvetsim musej byt dve cislice aspon, zejo.... )

Offline Kokoska
34669 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:44

Jiná Realita to mi neva, pavouky mame porad a dokonce je vetsinou nechavam zit. Ted v zime jich je minimalne, vlastne uz dost dlouho jsem zadnyho nevidela.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:04

Kokoska já taky, ale když přijedeš takhle večer z brna a máš je najednou všude, je to trochu hororové!

Offline Kokoska
34669 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:08

Jiná Realita to jo. U nas je to v lete dost sileny, odjedem na vikend a po navratu mam pavucinu na varny konvici. Jeste ze mi pavouci nevadej, pokud ho teda po probuzeni neuvidim sedet na zdi, jak mi cumi do oci.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:14

#Jiná Realita když jste posílala,nechala jste zadat telefon na tetu? dostala by avízo,kdy se bude doručovat a telefon na řidiče, neoblíbená otázka ,,zvonek zvoní?,, Zkušenost u nás denně se doručuje kolem 80baliku,na poštu uloženo 3-8 jak kdy... část uložených je po tel. dohodě.Ale je pochopitelně o lidech...nechte opakované doručení, když to nevyjde,znovu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:18

Vlm nechala jsem tam telefon na sebe, aby mi oznámili doručení :/ a až jsem si vzpomněla, že mi vlastně nic nepřišlo a začala jsem pátrat, tak jsem se dopátrala tohoto.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:19

Kokoska mně nevadí do jistých rozměrů a tvarů :) pokud se na mě ráno kouká ten nohatej, jsem v klidu. ale kdyby se na mě koukala ráno tarantule, to bych zřejmě nepřežila.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:30

Jiná Realita číslo na sebe je fajn,ale na adresáta je praktické, protože vám chodí všechny ty upozornění,a když už dojde k uložení na poštu, máte kód pro vyzvednutí , takže můžete kohokoli poslat,nic za to neplatíte,he fakt že často lidi nechtějí číslo dát, přitom když si objednaji z e-shopu,zadaji všechny údaje bez problémů.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:32

Vlm nic takového mi ale na poště nenabídli :( a stejně by mi to nepomohlo, protože koho by si tam teta poslala, leda by musela říct sousedce.

aneb jsem prostě zapomněla, že ve městech jsou zaměstnanci české pošty neskutečně nemožní.

jsem zvyklá na českou poštu u násna konci světa, kdy paní doručovatelka v jakémkoli počasí doručí cokoli kamkoli a ještě je milá.

v olomouci to bylo to samé, pro balík jsem si tehdy zásadně vždy musela na poštu.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:46

příště si o to řekněte,na podacím listku na to máte i kolonky..ale pravdu máte že ve městě to bývá horší .je to o lidech

Offline Torrah
3296 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:48

Jiná Realita já teda píšu telefonní číslo i na balík, osvědčilo se mi to, ne jen na podací lístek. Teda toho adresáta.

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:57

Vlm u nás teda zásadně nic nedoručují, a to včetně doporučených dopisů, jen občas hodí lístek do schránky (detailně ověřeno v posledním půlroce, kdy jsme byli v karanténě, izolaci, na home office atp.. jinak si nechávám vše posílat do práce), takže jsem málem padla do mdlob, už tu od minulého týdne 4x zvonila pošťačka s balíčkem z aliexpresu jinak tu paní vůbec neznám, nikdy jsem se s ní nepotkala až teď. číňani mají nějaký speciální zacházení, jinak to nevidim (balíčky si naobjednal synek, náhradní díly na věc co jinak nelze sehnat)

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:58

Jiná Realita určitě zavolej na to opětovné doručení a důrazně vysvětli že adresáta není možné nezastihnout - oni si to poznačí a fakt to doručí, ozkoušeno

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. února 2021 22:02

viktorka_od splavu nemáte na novou doručovatelku?a nebo si někdo stěžoval.Nedorucovani nechápu, mají s tím víc práce a ještě se s tím musí tahat tam i zpět