Když jsem se učila na maturitu nebo na státnice, měla jsem vždycky přesnej harmonogram tak, abych každou oázku stihla projet (myslím) třikrát-čtyřikrát. Začínalo se třeba měsíc dopředu, první kolo pomalu, podtrhávat, příděl třeba 3 otázky na den. Druhý kolo se jelo už rychleji, opakování + dohledávání informací + doplněno o můj tajný fígl - jelo se odzadu, abych se vyhla tomu, že budu nejlíp umět první otázky a na konec už mi nezbyde energie. Třetí kolo bylo udržovací, rychle vše znovu projet, případně doučit slabá místa. Když zbyl čas na čtvrtý kolo, byla cvičná losovačka
Na každej den byl plán, pokud jsem ho stihla splnit POUZE na 100 %. trochu jsem se na sebe zlobila a druhej den makala o to víc 
Jdu pozde, ale pripomelas mi, jak me vyrazili od statnic z dejin umeni
. Jsem typ "zorganizovany, vsechno vcas atd", ale proste se mi prvni dve otazky nelibily a nebavily me vubec, tak jsem se na ne uplne vydlabla. No a co myslis, byla tam, jednicka velka jako prase, pres nejvetsi papirek s cislama otazek (prece na nejvetsim musej byt dve cislice aspon, zejo....
)