Vlm no nemusí. oni berou jen ty lístečky, samozřejmě:-)
Stěžovací vlákno
Vlm tahat se s tím nemusí. U nás nosí papírky překážka na straně pošty. Ale doručovatelku máme dobrou, horší jsou balíkáři.
viktorka_od splavu no nemyslím si...ty výzvy si musí vytisknout,tj.zadat dopisy do pc a po návratu vyúčtovat... pochybuju že nosí jen výzvy, ale nechodím s nimi, takže nevím jak to u vás dělají.
Evaeva možná jich je málo,tak to patlaji kdoví jak... čímž je neomlouvam
Vlm já to vím zcela jistě. protože právě když je problém telefonuju na poštu v oblasti kde mám pracoviště - už jsem to tu zmiňovala. je tam 24/7 recepce, není vůbec možné někoho "nezastihnout" a normálně tam přijde pošťák a nechá tam recepční ten lístek "adresát nezastižen"
tak já volám vedoucí pošty (výjimka už to že se tam dá dovolat, na některé pošty prý je to bez šance), vysvětlím situaci, a druhý den balík dovezou. pak je vozí furt dokud se nevymění doručovatel a ten nový o tom neví.. pes jitrničku sežral. absolvuju tak každý druhý rok
jinak u zásilek kde to jinak nejde a jsou poslané na trvalé bydliště se mi opakovaně stalo (na různých adresách, už tak 15 let víc zkušeností) že jsem třeba předem věděla že mi něco má dorazit a pořád nic (bez ohledu na to, jestli jsem byla nebo nebyla doma), tak jsem prostě na tu poštu zašla, nebo jsem se tam ptala když jsem vyřizovala něco jiného - nemají-li pro mě ještě balíček/doporučený dopis? a oni měli:-) už tam třeba týden ležel.. a tyjo, na druhý den ve schránce byl ten lístek! "adresát nezastižen". jo, čp je prostě ústav
Vlm Na malým městě si nemuzu na českou postu stěžovat, ale v Praze se balíky snad už vůbec nedorucujou, vždyť se tady tomu smejem roky, proč neřeknou rovnou, ze tu službu proste rušej
Potrefenáhusa mi přijde, že záleží na odesílatel. Z Lidlu přijdou skoro vždycky, ostatní skoro nikdy:) Já teda když můžu, vyberu jinou přepravní společnost nebo zásilkovnu
Potrefenáhusa mně třeba nevadí vůbec jít si pro ten balík na poštu - ale 1. musím se nějak dozvědět že tam vůbec je 2. na posledních dvou adresách co bydlím není naše pošta ta ukládací balíková. takže když mi to nedoručí, musím cestovat do psí díry pro to![]()
viktorka_od splavu jo, já mám taky ukládací poštu dál a hůř dostupnou. Mě teda vadí tam jít, protože buď to musím dávat na kočár a táhnout sebou děti nebo poslat muže/nechat mu ty děti, což lze jen ve špičce. Já využívám to opětovné doručení, to dovezou vždycky.
Evaeva na tu naši ukládací se právě dovolat vůbec nedá. dost vtipný je, že tam dost často bývá obsazovací tón. takže zjevně někdo volá... a jak dovolá, tak už nezvedá. fakt jsem to jeden čas snad tři dny v kuse usilovně testovala![]()
NNám vozí 100%. Nikdy jsem pro balík na poštu nemusela, pokud jsem byla doma.
viktorka_od splavu já tam nevolám, stačí číslo balíku, udělám to přes net na postaonline
Potrefenáhusa k nám v Praze baliky posta doručuje v takových vlnách, měsíc doručuje všechno, pak měsíc jenom lístky. Doporucene dopisy od začátku covidu nenosí postačka vůbec. Za ten rok nezvonila jediny krát. V práci jsem byla tak 10x, jinak fakt dřepím doma.
Já poštu nesnáším. Za posledních 5 let mi jednou jedinkrát přišel balík přímo domů. A to mám tu jejich kartičku, chodí mi emaily, že mi přijde balík do ruky, v den dodání mejl i sms, že mi během dne - hodinu tedy nesdělují nikdy, jen číslo na řidiče, které ale nikdy nikdo nebere - přijde zásilka, člověk pořád doma, zvonek zvoní, cedulka se jménem tam je, mají můj mobil a stejně to vždycky skončí na poště a adresát nezastižen.
takže jak to jde, volím buď jinýho přepravce nebo zásilkovnu.
K nám dřív jezdíval balíkář spolehlivě, tak když jsem před vánoci objednala dárek z eshopu, který nabízel jen českou poštu, nečekala jsem moc potíže.
Mno, doručovali to asi pět dnů a pak adresát nezastižen, přestože jsme byli týden doma v dobrovolné karanténě a nevystrcili nos. Zadala jsem si opakované doručení a druhej den přijel dost odměřenej balíkář, že mám teda velký štěstí, že jel zrovna kolem. Tak mu říkám, jak jako štěstí, že to je balík do ruky. Prej milá pani, balíky se doručují jen do firem, radši si pro to příště dojděte na poštu.
No to určitě, nikdy víc. ![]()
Jennyfor to že vám chodí upozornění o příchodu balíku není díky kartičce,ale je to tím že všechny údaje zadal odesílatel . pošťák ma vaše číslo jenom když je na balíku, což u těch eshopovych býva.Vase kartička je na slevu při posílání a přijde vám avízo, že bylo doručeno.
viktorka_od splavu takhle to ma dcera , malé město , doručování v pohodě po změně doručovatele katastrofa.pritom ona na MD , zeť uz rok na ho.jsou pořád doma.vsechno objednávají včetně potravin.pred Vánocemi se jí jeden balík někde zasekl a když se po dvou týdnech doručoval skončil na poště...potom jsem jim neco posílala a zadala její telefon,a můj e-mail abych měla přehled, posílala jsem EMS takže do druhého dne.volala jsem ráno hned balikari, přes půl republiky,ze veze balík mé dceři, která má na poštu díky zkušenostem svůj názor a já to nehodlám poslouchat, pán se dušoval že k ním doručuje, ale pred Vánoci že tam jezdil.Po splnění mise volal, že je doručeno
. Byla to první protekce co jsem dítěti za třicet let zařídila.
viktorka_od splavu ještě s tím voláním na poštu, když jsme se stěhovali a ja volavala aby mi preposlali dopis mohla jsem se zbláznit,nedalo se dovolat,a byla to hlavní pošta.Ted když na té poště pracuju a někdo volá, snažím se zvedat, ale pokud jsem tam sama, lidí až za roh,tak ro většinou neberu,ale snažím se pak volat zpět.Blbe je když někdo přijde, že nevím. co potřebuje a ja řeknu jé to jste si měla jen zavolat...,,jsem volala celý dopoledne,,![]()
Potrefenáhusa viktorka_od splavu Vlm zrovna tenhle tyden jsem si rikala, ze mi nevadi si dojit na postu pro balik, mam to kousek, velka pobocka, kde to je rychle a ma dlouho otevreno a stejne vencim dite... Ale mohly by si odpustit tu komedii. Rano email a sms, ze mi dnes budou dorucovat balik, s cislem na ridice, priblizny cas. Ja cely den doma s miminem bud ja a nebo moje mama, kdyz jsem odesla na nakup, abych dostala vecer druhy email, ze z duvodu nezastizeni mi ho nemohli dorucit...
Uz jsem i potkala pred domem postacku, co mi do ruky dala vyzvu k vyzvednuti, protoze jsem nebyla zastizena
Zuzuli prave, kdyby to řekli narovinu, ze maj málo lidi a sorry, proste to nestihnem, ale tohle jen všechny nasere
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my