brrr potlapkávám, ale příště ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita tak když je barvou a strukturou vlasů takřka totožná, tak proč ne
Catherinne podle mě byla, mám někde i fotku, když jsem se fotila do cjmdns, ale asi na flashce v práci. na pc jsem to teď nenašla (samozřejmě jsem se potřebovala hned podívat :) ono k mým vlasům je poměrně snadné trefit falešné vlasy, celkem mi sedí odstín 2, dark brown.
Catherinne Jsem si ofinu při vidině dalších čtrnácti dní bez odborné pomoci už potřetí od října zase zastřihla, a jak tak na ni teď koukám, jsem ti vděčná za ty varovný smajlíky, co jsi na mě dělala, když jsem si tu upustila, že si hledám návod, jak sama sobě ostříhat mikádo
holt pojedu dál v módu vodník Česílko.
Jiná Realita já si to možná i z mp pamatuju, kdoví, jestli to tam nemám ve zprávě ![]()
Isca tak často tady dělám bububu?
Nestříhej, vydrž, nos nízký, malý culík, drdol. Chápu to, já byla na melíru a střihu v srpnu, před Vánoci jsem absolutně nestíhala, takže už taky vypadám zajímavě... a sama si to stříhat nechci. Vím, jak to dopadá...
Já už jsem doma tak dlouho, že už jsem úplně zapomněla, že nějaký vlasy mám. Ráno z toho sena umotám nějakou hroudu, večer před spaním rozmotám, jednou za čas umeju a usuším v předklonu. Ale teď se mi stalo, že mi ty konce nějak zdredovatěly, po umytí se mi na konci vytvořila koule z koudele, rozčesat to nešlo. Najednou jsem zjistila, že mám ty vlasy - teda spíš nitě - až do pasu.
Tak jsem tu zdredovanou kouli odstřihla, po rozčesání jsem zuby trochu zarovnala, mám to teď tak k lopatkám.
až bude ta situace někdy normální, tak už musím fakt někam na odbornou péči, to co mám na hlavě už ani nevím, jak bych nazvala.
Catherinne Jiná Realita Já už několik roků žádnou ofinu nemám, takže ani nevím kde mi začíná a končí. Teď jsem byla v pokušení ještě část vlasů přidat, ale radší ne. Stejně tak nebudu zkoušet spravit ten zub, protože by se mohlo stát, že bych zarovnávala a zarovnávala ...
Jennyfor tak presne takhle jsem jela cely minuly rok, vlasy jsem sice mela do pul zad, ale tim ze mensi dite je tydyt tak jsem je mela imrvere v gumce v drdolu, obcas jsem s tema smotanyma vlasama vytuhla u starsi v pokoji a nerozcesala to, no nastvala jsem se a strihla si mikado. Mamka kdysi delala kadernici a kdyz to videla, tak mi to akorat srovnala:) a uz mi to pochvalili skoro vsichni :D
Isca
ale ofinu jsem si už včera taky zastřihla. Aspoň na to mám kadeřnický nůžky. Zbytek začíná vycházet do toho malýho culíku...
...ale varovný bububu mám na paměti ![]()
Ja po tom co jsem pred sto lety ostrihala sveho ex bych si vubec nedovolila vzit na nekoho nuzky do ruky a uz vubec ne na sebe.![]()
Aranel Když pro to řídký hřebíkovitý jemný něco, co mám na hlavě, je mikádo s ofinou jediná možnost, jak nafingovat objem a zároveń jakous takous ženkost. Z culíku mrchy střílí ven kosmickou rychlostí (vyzkoušeno v mládí), vlny nadělané natáčkami nebo kulmou mizí po půl hodině. A trvalá..no, v domácích podmínkách - bysme zase byly, kde jsme byly![]()
Isca Já se taky rozhodně nechci vracet k delším vlasům, z ofiny jsem před pár lety přešla na patku, ale abych odhalila i ten druhej kout, na to myslím svět není připraven ![]()
Nenávidím, když se mi konečky tý patky točí ven a dělají takovej ten "okap". Takže to jsem prostě musela nějak upajcnout.
Aranel Okap
to je přesnej popis
Já ještě nechci pokročilé jarní počasí.
dzizisketa taky mi to vubec nevyhovuje.
Hlavně by to mohlo tat pomaleji, bude z toho akorát voda a bahno všude.
dzizisketa Kde? Kde? (venku jsem byla naposledy ráno a to byla hromada sněhu a mráz)
MP Meri Ráno ještě mrzlo, ale to už dávno neplatí.
MP Meri Ráno ještě mrzlo, ale to už dávno neplatí.
Děsná doba, vedle čumím, že obchody už jsou napůl otevřený .. už jsem asi důchodce, ale musím přiznat, že to všechno nestíhám a to jsem na online přicucknutá prakticky nonstop ![]()
dzizisketa No do konce týdne ta zima mohla vydržet, to je fakt, ještě jsem letos nestihla brusle.
Zase, že by mě ta zima chyběla, nemůžu říct.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my