Jos my OZP zkoumali před narozením dětí (má ji muž, já ZPMV) a přišlo nám to stejné. Ty pneumokoky jsem platila tak, jak píšeš, rotaviry jsem nedávala.
Stěžovací vlákno
Garfie mno tak ja na mod "jeji zivot" najedu asi az ve chvili, kdy se bude sama zivit a to uz se s pubertou (doufam!!) nebude prolínat...
Ale myslim si, ze se da pripravovat jakkoliv a stejne to bude hukot..
OZP se vyplatí, když ji má víc lidí z rodiny. Účty se dají spojit a body čerpat, na koho potřebuješ. Mně takhle proplatili všechno očkování pro děti, co do určité doby měly. Přepočet z bodů na dětské očkování byl hodně výhodný.
Jos já te nechtěla přesvědčit, jen netusim, jak je to jinde. Mne i ty bonusy skrz tu aplikaci naštěstí někdo poradil
Lenka22 Já jako první shlédla Lucifera, to bylo absolutně super a od té doby taky nic moc. Ještě teda se odhodlávám na Zaklínače (hrozně se mi nelíbí herec, ale už se to začíná lámat) a pak nevím.
Plus mě strašně rozčiluje to hledání, když zadám konkrétní film, tak místo aby mi napsali že ho nemají (a případně teda nabídli neco jiného) tak tam nahází mrtě filmů, které s tím hledaným nijak nesouvisí (nebo hódně volně).
Ale manžel je spokojený, má rád sci-fi a fantasy, tak si tam vždycky něco najde.
Ignis nám s dcerou se líbil Dámský gambit...
Ignis EDITH4B gambit je moc fajn, ten určitě doporučuji. Jinak my s mužem dali všechny série Breaking bad, to nám vystačilo fakt na dlouho
On má rád různé Vikingy apod., těch si tam najde... taky spolu občas koukáme na dokumenty, např. o drogách Dope. Mně se líbilo s určitými výhradami i Stranger Things. Taky Lost in Space je fajn, já ty vesmírné věci docela můžu. Osobně mi přijde, že se tam vybrat dá. Teď jsem měsíc slaměná vdova, tak se chystám na Korunu, na to by se mnou moc nadšeně nekoukal ![]()
Malenge Stranger Things se mi taky líbilo, Korunu jsem viděla taky. Pak jsme s mužem koukali na Ozark, docela dobrý. A teď Dark - místy mě to štve, ale koukat musím. A zvrhle mě bavilo Grace a Frankie...
Ignis ja mám s výzorom zaklínača tiež problém, takého osvaleneho som si ho pri knižkách teda nepredstavovala
. Ale postupne som si naňho aj zvykla. Len teda ďalšie série sa skrz covid oneskorili, tak možno je lepšie počkať než budú všetky :)
Mrakoplas Souhlas, mi přišel Geralt taky svalnatý zu viel.
Když jsme u toho Netflixu, mně strašně iritují ty reklamy na něj, ta šílená rodinka, co vykřikuje, kde kdo seděl u oběda u královny a podobně. Tak mě snad neštval ani ten příšerný Alzák.
Torrah tyjo a vidělas reklamu na Odol? To by mě zajímalo kdo tohle vymyslel..
Ounz to je jak v ní mají plnou hubu pasty a mluví u toho jeden přes druhého? Jo, to je taky hnus.
Torrah jo ta
děsný děsný děsný..
Pavlena Vzpomněla jsem si na debilní kecy matek "dokud ti není 15....dokud nejsi plnoletá....dokud žiješ pod mojí střechou....dokud jsem tvoje matka...!" ![]()
Garfie oblibeny video nasich chlapecku
Odešla mi pračka. Plná prádla. Nejdřív Nevypustila vodu. Pak ji vypustila jinudy.
Chtěla jsem si všechno vyprat, abych se vrátila z Nemocnice do čistého.
Takže až se vrátím, musím koupit novou.
Jediné, co mě utesuje je, že koupím pračku se sušičkou a snad pak už nebudu chodit chlupatá. ![]()
docitam zpetne, ale u meho Satanase propukla puberta cca ve 13 a pomalu konci, bude mu za par mesicu 19. Nejhutnejsi obdobi bylo mezi 15-17 . Drzim palce a vydrzet.
u nas stejny, ale zacalo to uz ve 12. A ted je bud covid ponorka nebo druha vlna (23).
viktorka_od splavu
Podle mě je strašně povedený, myslím, že snad všechno jsem jako dítě slyšela a část už určitě použila!!!
Garfie tiež som sa na tom bavila ešte ako bezdetná a teraz ešte viac. Inak to s chladničkou používa sambo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my