EDITH4B A na případnou nákazu není křehká? Co to je za přístup?
No otřesnej přístup. Co k tomu dodat. Ale řekla to MUDr, tak je to svatý. A když je v tom zbytek rodiny podporuje,mě poslouchat nebudou.
EDITH4B A na případnou nákazu není křehká? Co to je za přístup?
No otřesnej přístup. Co k tomu dodat. Ale řekla to MUDr, tak je to svatý. A když je v tom zbytek rodiny podporuje,mě poslouchat nebudou.
EDITH4BJá tě chápu, člověk je bezmocný, oni svéprávní ...
whiskas přesně tak.
whiskas Tak ono pokud bys věřila, že nic nefalšovali a nepřikrášlili, tak Sputnik vychází z těch látek dobře.
Do statistiky. Můj tchán 80 nechce, můj otec kardiak 73 chce, ale zase mu to dnes na kontrole nedoporučili a moje mamka 70 zatím nechce, protože málem umřela po očkování tetanu. Tak mamka nevystrčila nos z domu tak 5 let, otec teda courá po nákupech a tchán ten dělá úplně vše. Jezdí MHD, autobusem, chodí na dlouhé procházky po městě, do obchodu a do kolektivu dalších důchodců, chodí na návštěvy. 999 Ale jak píšeš, jsou svéprávní.
999 Mohučanka whiskas Ty jo, já je vůbec nechápu. Rozumím mladším lidem, vlastně taky z té představy úplně nejásám, ale pochopitelně kdyby byla možnost, tak jdu. Ale ty starší lidi-to mi hlava nebere.
999 A já jsem taky ve fázi naprdnutí na mámu, v pátek dostala horečku, bylo jí mizerně, celý víkend proležela....a pak z ní vypadlo, že ve středu u ní byl na kafe nějaký soused, bez roušky!!! S jeho dcerou jsem chodila do školy, ona je typická popíračka, přesně ten typ, co by je někam demonstrovat proti opatřením! Co vypadlo...napráskal ji strejda, co bydlí vedle v baráku. Nikomu to neřekla, přitom bydlí se ségrou, vidí se denně a za normálních okolností by jí to určitě řekla, měla prostě špatné svědomí.
Garfie To je taky hezký... Vezmeš ji na testy?
Můj muž na očkování taky nepůjde. Je 70+, štve mě neskutečně. A chodí do práce.
Prosím vás, je tu někdo, komu dítě pubertu ve 14 naopak ukončilo?
Dcera, bylo jí 14,5 roku. S pubertou se asi narodila, od 10 let s ní nebyla žádné řeč a od té doby je docela v pohodě.
Tak Betty a jaký má důvod, bojí se jehly?
Mirka Diky za naději, to už je celkem brzy. ;-)
Mirka No já si totální pubertu nedokážu moc představit, dcera zatím spolupracuje a dokonce tím víc, čím víc toho od matinky potřebuje (třeba zrovna ty peníze na koníčky). Ale myslím, že úvaha "pokud nejsou zásluhy (např. splněné povinnosti), tak není ani odměna (kapesné)" není úplně mimo. A teda mládě má koníčka nákladného, takže i z kapesného tam kus jde..
Někdy mi připadá, že očkování proti covidu je pro někoho první očkování v životě, podle lehce hysterických reakcí. A nemám na mysli rodinné příslušníky zdejších uživatelek, sama jich mám v okolí bohužel dost. :(
Lav přeju Ti, aby už bylo za Vámi. Dcera měla tehdy před tanečními a já měla obavy, jak budeme zařizovat šaty, boty, účesy ... a všechno bylo v pohodě, dost jsme si to užily.
Pavlena mně by přišlo škoda ji přestat podporovat. Vložila do toho spoustu svého času a práce. A pokud by opravdu neplnila své povinnosti, event. kašlala hodně na školu, pak bych tím spíš byla ráda, že aspoň něčemu smysluplnému se věnuje.
Mirka To by nebylo kvůli pubertě, to by bylo kvůli nastaveným normám, na které jsme doma zvyklí. A já bych toho jejího koně opravdu stopla. Ale děti, které dělají nějaké sporty trochu vrcholově, tak jsou si to uvědomují, že je třeba se pohybovat v určitých mantinelech.
999 asi kromě těch, které s tím v pubertě seknou.
Mirka Přesně tak :-).
999 a to ja bych ji zase do tech koni nutila, aby s tim nesekly v puberte
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.