Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 21. února 2021 19:23

Dadoo jestli máš prostor a peníze, radím každé zvlášt. Pračku a sušičku. Pokud to jen trochu jde.

Offline tv
4193 příspěvků moje polička 21. února 2021 19:39
Online Dadoo
11629 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:07

Torrah já vím, bylo by to lepší, ale nejde to. I s výhledem do budoucna, kdybych se vracela do bytu. Navíc kupuju ještě i tu užší variantu, hloubka asi 45 cm.

Ale tak pro jednu osobu není to využívání až tak intenzivní.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:09

Dadoo pouzivas machadlo?Ja si tim susicku 2v1 rozbila,nastesti pracka funguje dobre a vlastne susicku nepotrebuju,ale uz bych ji nikdy 2v1 nekoupila.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:13

EDITH4B Ozark mám na seznamu, díky za připomenutí! Dark jsem nedala, jen první dva díly a lezli mi tam všichni ukrutně na nervy a i jsem se nudila, takže to nešlo

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:18

Dadoo ja mam 2v1 (neni misto) a i tak je to velka pomoc. 

Online Dadoo
11629 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:27

Machadlem myslíš aviváž? Tu nepoužívám vůbec. Tak snad dobrý

Ja budu dál sušit venku na šňůře, mám prádlo rDa vyfoukane a vyslunene. Takže sušit budu spíš přes zimu. 

Lamicka dekuju, uklidnila jsi mě

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:32

Garfie jj a taky babička - kolik chceš knedliků, tři? dostaneš pět

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:33

Dadoo podle mě pokud nepereš haldy prádla denně, které hned potřebuješ suché, tak 2v1 úplně v pohodě... 

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:37

Dadoo já mám taky 2v1 a jsem moc spokojená. Většinu času dávám prádlo na zahradu, poslední léta je část suchá, ještě než to dověsím vše. Sušičku používám na ručníky, aby byly měkké, na pidi mini dětské věci, peřové bundy, chlupaté deky  a župany apod. Nebo když jsem líná a nemyslím na planetu. Jediná nevýhoda, kterou jsem vypozorovala, je, že jak ždíme na 1600, je to takový fofr, že prádlo někdy zůstane přilepené na bubnu a při sušení se neodlepí. Takže nenastavuju oba programy, ale nechám dojet pračku, prohrábnu a vyndám věci na sušení nevhodné a pak teprve pouštím sušičku.

Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:40

Dadoo tak to pak ano :) nicméně existují i úzké sušičky :) Ale samozřejmě pokud plánuješ sušit hlavně na balkoně, tak je asi dostačující. Určitě je lepší mít tu možnost to tam dosušit, když je potřeba.

Online Dadoo
11629 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:55

nolita Malenge Torrah dekuju za postřehy. Hned mám  menší vztek. Neplánovaná koupě i starost.

Kolem chalupy mám rozvesene same hadry, prala jsem zrovna přehoz přes postel a prostěradlo a na zemi bylo roztridene další prádlo. Všechno nacucané.. Musí to aspoň vykapat.

Offline Antje
příspěvků moje polička 21. února 2021 21:00

Malenge prosim jak susis perovou bundu v susicce ? 
Ja jsem se zatim bala, davala jsem do cistirny.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:04

Dadoo ak to potrebuješ len pre seba, tak 2v1 je super, vložíš špinavé, vyberieš čisté a suché. Nám to stačilo, kým sme boli bez detí a perfektné, s deťmi sme už potrebovali každé zvlášť.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:05
Reakce na Garfie:

Zas ale vlastně vidím, jak pak dá někdy práci dokopat je aspoň k maturitě....tak nevím, asi máš pravdu! 

​Potvrzuju. Jen u nás byla puberta trochu opožděná kvůli ADHD, takže do 16 jsem si říkala, že je to vlastně pohoda a od normálního chování to ani neodliším. Nejhorší mi to přijde teď, když se k pubertě přidalo...je mi 18 a vy mi do toho nemůžete mluvit. Ve spojení s letošní výukou, úspěchem v oboru a té pubetě, o maturitě dost pochybuju.

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:06

Dadoo mně se to stalo už několikrát a jakmile jsem vybrala novou, tak se stará pračka umoudřila:-) naopak se mi zdá, že začla ždímat víc, prádlo musím z bubnu násilím odlupovat a je skoro suchý. bez sušičky už si to neumím představit, za mě ještě užitečnější spotřebič, než myčka (kterou teda taky miluju)

Antje u peří je o strach spíš to praní, sušení naopak čím víc tím líp:-) jen to chce hodně natřepávat, nejdřív ručně a pak sušit třeba s tenisákama

Offline Antje
příspěvků moje polička 21. února 2021 21:14
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:20

Dadoo 

Nevím, jak to máš s odpadní vodou, ale 2 v 1 má obrovskou spotřebu na to sušení, jeden cyklus sušení bývá kolem 100 litrů. My máme stále ještě žumpu, takže když jsem tohle viděla, vymyslela jsem radši, kam sušičku dám.

Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:30

Dadoo jo, to je k vzteku, to znám, taky se nám to kdysi stalo. Já vždycky hrozně zuřím, když cokoli takhle nečekaně rupne.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:41

Antje suším pomalu, po kratších cyklech, na nízký stupeň, vždycky postupně protřepávám, aby peří získalo co největší objem. Tenisáky jsem dosud nezvládla zakoupit, takže vím, že to jde i bez nich  myslím, že se toho nemusíš bát.