Malenge moc dekuji
Stěžovací vlákno
dynda Já to asi nechápu, s tou odpadní vodou, proč je to víc než u samostatně stojící?
Dadoo No víš co, já mám 2 v 1, cca za 16 tisíc a je úplně úplně na nic. Jako na nějakej semtam obleček prosusit dobrý, ale jede to furt a pojme to strašné málo kusů. A mám to z toho docela zmackany. Dnes jsem povlečení na dvoulůžko sušila 4hodiny, plus před tím prani. To mi přijde dost. Navíc na dvakrát, takže jsem musela bejt doma a po dvou hodinách to přehodit. Noo ale kamarádka má 2v1 asi 35 tisíc a je moc spokojena:-D. Suší všechno tříčlenné rodině a jelikož hrozně uklízí, tak asi i furt pere povlečení a přehozy a tak. Tak jestli to nebude i o tomhle
EDITH4B Ozark mám na seznamu, díky za připomenutí! Dark jsem nedala, jen první dva díly a lezli mi tam všichni ukrutně na nervy a i jsem se nudila, takže to nešlo
Ozark mě bavil
A Dark... No, zakoukala jsem se do toho, ale místy si říkám za co
?!
2 v 1 chladí ten sušící cyklus vodou, hodně. Takže spotřebuješ třeba 50 l na praní a pak ještě 100 l na sušení, praštilo mě to do očí, když jsem po nich koukala. Samostatná sušička vodu na chlazení vůbec nepoužívá, funguje na jiném principu a není na vodu připojená. Pro mě to byl takový ten okamžitý argument, jedno sušení spotřebuje jako dospělý člověk na den, ekologická katastrofa, plus teda u nás ta žumpa plná zas o dost rychleji, peru pořád. On ten vodovod už je dneska snad všude, ale kdo vyváží splašky, tak tohle taky třeba řeší.
Taky máme kombinovanou, od LG, s oběma funkcemi jsem spokojená. Kapacita 8 kg na praní, 6 kg na sušení. Peru většinou každý den jednu pračku (2 dospělí, 2 malé děti). Spotřeba vody 55 litrů samotný prací cyklus, 80 l kombinovaný cyklus praní a následné sušení, takže sušení je navíc 25 l.
Tak o mé punkové matce a jejích kouscích jsem tady psala už několikrát, ale dneska mě fakt nas..la. Přijela jsem k rodičům, abych s nimi probrala, kdo je zaregistruje na očkování, jestli oni sami, já nebo mám zkusit jejich praktickou lékařku a ona mi řekla, že s očkováním vůbec nepočítá. Jasně, je svéprávná, může si dělat co chce, ale snad si taky uvědomuje ty důsledky.
999
tohle mi řekli naši ... Co budeš dělat? Já zatím nemám plán
. Doufám, že se to zlomí.
whiskas Nic, řekla jsem jí, že jsem se těšila, že se zase budeme normálně navštěvovat, že u nich budu moct sedět bez respirátoru, budou klasické oslavy a tak. A takhle prostě nebudou. Otec se naočkovat nechá, budu s ním chodit po hospodách, až je otevřou :-).
999 Hm, na to bych se dozvěděla, že "vydíráním/vyhrožováním" nic nezískám. Doufám, že ještě změní názor.
999 Ad Sputnik. Mám jednu známou (popíračka/odmítačka) a ta pravila, že když očkovat, tak jedině Sputnikem
.
whiskas nechápu. Babička s dědou se proti chřipce očkují pravidelně. O to víc nechápu.
whiskas Matka mi řekla, že žádný očkování kromě povinných nemá a mít nebude.
999 oni operují tím, že babičce jejich praktická údajně řekla, ať se neočkuje, že je křehká
.Takovej nesmysl.
999 Ano, to jsem také vyslechla
. Tak jedině, že by to bylo povinné ...
whiskas Matka ví, že jsem tvrdá, co řeknu, to dodržím. Takže setkávání jenom v respirátoru a žádné společné jídlo.
EDITH4B A na případnou nákazu není křehká? Co to je za přístup?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my