rasaNori promiň, ale ![]()
Stěžovací vlákno
rasaNori
a podpis pred a nad razitkem lze nebo nelze ?
Samara lidi jsou blby a bezohledný, co na to říct, no
Presne tak, hlubokej povzdech. Dik :-)
..důrazně ale upozorňuji, že originální podpis se připojuje k originálnímu otisku razítka, tzn., že podpis je umístěn za razítkem nebo pod razítkem;
Tak predne, pisatel nema co delat, pridejtemu praci. Chapu dobre, ze si mysli, ze prvorade je razitko, podpis nehraje roli? To je teda originalni zpusob vyhotovovani dokumentu..
Samara tohle je fakt strasne, pitomci, na to neni co rict.
continuity Ginger nevim, ale mam tu uz vytistenou fakturu s podpisem takze razitko bude pred podpisem. Jak poznamenal muz, ze vic takovych, a odvezou ho do Bohnic...
Samara já mám spíš pocit, že to snad musi být nějaká kognitivní porucha. Vždyť to ani není možné, navíc ho to, že nakazil syna, jistě trápí. ![]()
rasaNori na fakture nemusi byt ani jedno![]()
continuity ne to je uplne obycejna lidska blbost
rasaNori ježiš, to je pako ![]()
Pinot Noir v minulem mailu bylo ze pismo ma byt v te a te velikosti a v jinem fontu atd. Tak na to jsem se vykaslala:D
rasaNori
zkoušela si se jen tak pro zajímavost zeptat proč? Jestli by ti předložil nějakou normu nebo chce, aby ty faktury pěkně vypadaly v jeho složce?
rasaNori my mame tak velky razitko, ze na nektery formulare se do ty kolonky ani nevejde, takze podepisuju mezi radky. Slava, zatim to nikomu nevadilo.
rasaNori a to ten člověk vyvádí kvůli faktuře..?? ![]()
![]()
jinx continuity - s kognitivni poruchou souhlasim, pry jeste kdyz jeli na testy, on uz s horeckama, tak si nepripousteli ze by to mohl byt covid. Zrejme by meli tu osvetu delat psychologove, ale nejaci opravdu sikovni, kteri budou umet vyrusit tenhle efekt zabednenosti. Predpokladam ze ohledne si syna si rika neco jako - no kdo to mohl tusit? (Jasneze ted ho mrzi strasne, syn bude mit vysledek dneska) Jako ta moje kamaradka, ktera je ted na lyzich na klinovci s dalsimi peti rodinami, ona mi rekne, no co chces delat? Kdyz lidi uvazujountakhle, tak to ale prece znamena, ze bezna populace vubec neni schopna nejake nebezpeci vyhodnotit a vznika otazka, k cemu by teda meli mit v rozhodovani pristup. Jako neni to hezke co rikam..zkusenosti me poucily :-/
Pouceni pro ostatni - pokud je nekdo, na kom vam zalezi, rizikovy, dodrzujte opatreni proste porad, protoze nikdy nemuzete vedet, kdo z vasich blizkych vam nakazu umyslne zataji.
Samara to je strasny ![]()
Samara Ach jo, oni ti nedodržovačí jsou buď hloupí nebo nepoučení nebo se cítí jako velcí rebelové
. Bohužel si neuvědomují, že jejich chování a jeho důsledky se netýkají jenom jich ...
Je, ale treba ten pribeh nekomu pomuze v rozhodovani. Kamaradka dela na jipu a fakt tedka proste se onemocnet nesmi. Konecne, za mesic uz bude teplo :-)
Fiction Presne tak, neuvedomujú si, že ich správanie má dosah na x iných ľudí, na najbližšiu rodinu, kolegov v práci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my