Candance U nás nutit nebylo třeba :-). Je to láska na celý život, ta co překoná úplně všechno.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu hele on to nepovažuje za důležitý i roušku nosí proto, že je to nařízení. Já ho prostě nepřesvědčím. Nepoužívá ani desinfekci. Jsem na něj naštvaná, ale nic nezmůžu.
Tak Betty tak to je blbý, hlavně dokud nejsi naočkovaná ty, tak se musíš bát že ti to přinese:-( třeba ho přesvědčí, když bude chtít cestovat a nepůjde to bez očkování (což já teda doufám, že nenastane, ale asi marně)
viktorka_od splavu Nestojí o cestování!! Z toho není cesta.
Tak Betty aha, tak to je blbý, já vycházela z toho žes tu psala o nějaké dovolené u baltu na rybách a pod.. no tak pak už jen dobře sepsanou závěť;-) (doufám, že tě černý humor neurazí, já bych to klidně použila, my ho doma rádi - a nakonec by to ani nebyla taková sranda) spíš by mě teda ve tvé situaci štvalo že neřeší že nakazí on tebe. můj muž je ze stejnýho těsta, samozřejmě nám to z práce donesl, akorát to teda odnesl nejvíc on sám.
viktorka_od splavu nojo u Baltu byl na rybách s vnukem a já jela jako doprovod, protože si netroufl sám s vnukem. A v lednu na Baltu to pro mě bylo sakra náročný. A na oplátku byl se mnou v srpnu v Chorvatsku, v podstatě mi to dlužil.
Tak se mám začít bát jo? Já jsem totiž dost opatrná, tak to at si zkusí.
Tak Betty řekla bych že ta pravděpodobnost se každým dnem zvyšuje, pokud kašle na jakoukoliv ochranu a chodí mezi lidi, tak bych se opravdu bála. není to sranda ani pro mladší ročníky.
zas to má výhodu, že když jsme to přežili, tak si teď nemusíme dělat starosti![]()
viktorka_od splavu hele on to nepovažuje za důležitý i roušku nosí proto, že je to nařízení. Já ho prostě nepřesvědčím. Nepoužívá ani desinfekci. Jsem na něj naštvaná, ale nic nezmůžu.
celá moje máma ![]()
Sairon aha tak to u mě přesně naopak - žádný peníze jsem nedostávala a na svolení jsem se nikoho neptala
viktorka_od splavu naši ( teda taťka) se nebál fyzických trestů a přiznám se že jsem nikdy neměla koule na to, zkusit jít natvrdo proti zdi a zkoušet co by se stalo, kdybych šla i přes zákaz.
Sairon tak jako kolem těch 11-12 let jsem samo byla ještě puťka, ale že by mi něco zakázali třeba v šestnácti to fakt ne, to jsem prostě oznámila (že jedu přes víkend na závody a podobně). fyzické tresty otec nějak vzdal když viděl že se ho nebojím a matka ve chvíli, kdy jsem po ní po facce vyjela jestli se jí to líbí tak ať si to užije
(no jako byla jsem na facku, to nepopírám:P
Tak Betty můj muž k tomu měl docela ležérní přístup, i když roušku teda nosil. Dneska šel na plánovanou kontrolu na Bulovku a přišel úplně vyjevenej, že lidi na odběrech se cpou na jedné úzké chodbě, spousta jich nemá pořádně nasazené cokoli na nose a nikomu to zjevně nevadí. Že by tam těm lidem s docela rizikovou dg někdo změřil teplotu nebo se aspoň zeptal, jak se cítí, ani náhodou. Fakt poprvé jsem ho viděla nervózního, jestli tam něco nechytil. Doufejme, že ne, ale ten osobní prožitek dělá divy.
Tak Betty Nevím, jestli se nepletu, ale neměl/nemá muž nějakou závažnou nemoc?
Fiction ano, je diabetik třikrát denně si píchá. Nevím jak ho mám přesvědčit, když začnu tak je nepříjemnej.
Tak Betty Promiň, to jsem si tě s někým spletla, mně se zdálo, že jste řešili nejaký lymfom či leukemii. Ale tak cukrovka je taky poměrně závažná diagnoza, s covidem se pojící, nechceš kontaktovat diabetologa a pořádat ho, aby s manželem o očkování promluvil....
Fiction hm,to je dobrá připomínka, rozhodně se o to pokusím. Díky.
Dekuji za sdileni zkusenosti s bezohlednymi pribuznymi, dost mi to pomohlo. Mam stejny za sebou a jeste jsem to nerozdychala, celou tu dobu jsem pocitala s tim, ze me a pritele nakazi v praci nekdo, kdo o aobe jeste nevi, ze to ma, dost jsme resili bezpecnost nez jsme jeli za rodici. Tak ve finale tchanovci predvedli stezi uveritelny vykon, kdy tchanovi v praci tyden kaslal chlap, nikoho to nerusilo, vsichni chodili do prace (fabrika v holoubkove), pak zacal kaslat on, nikoho to nerusilo a hlavne priteli vubec nic nerekli, nechali ho prijet, o vikendu tam s nimi byl bez rousky, me donutili jit dovnitř na kafe, i kdyz jsem nechtela.. no a pak to buchlo, v tydnu pozitivni oba, maji vysoke horecky, my nastesti negativni a pritel se jel o ty dva pitomce nesvepravny blby starat. Mam totiz mamku astmaticku, oni to dobre vedi a nic mi nerekli, diky bohu ze s mamkou opatrenimproste dodrzujeme..Pan je asi potrestanej nejvic ptz v mezicase, kdy si nechtel pripustit, ze by to mohl byt covid jel hodinu autem se svym onkologicky nemocnym synem, ktery je po operaci a ceka na chemo. Sice meli oba pry respiratory ale auto a hodina..no nevim, syn jde na testy dneska, jestli je pozitivni tak ma po hehe.. Zlobim se strasne, mam pocit ze do smrti je nechci videt.
Uaaa to uz je asi paty email podobneho razeni, ja toho chlapa zakousnu uz ale!
důrazně ale upozorňuji, že originální podpis se připojuje k originálnímu otisku razítka, tzn., že podpis je umístěn za razítkem nebo pod razítkem; - v žádném případě není podpis v otisku razítka, popř. razítko na podpisu, toto jsou nesprávné a nepřijatelné varianty umístění podpisu ...
Samara lidi jsou blby a bezohledný, co na to říct, no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my