rasaNori jeden čas jsem pracovala s kolegyní, která v předchozím zaměstnání měla na starosti vracení faktur (hledala sebemenší pochybení), aby je nemuseli včas nebo i vůbec platit![]()
Stěžovací vlákno
moora pokud to po tobe nekdo vyzaduje na fakture, tak opravdu neopravnene. samozrejme nevadi-li ti to.. tva vec
marieu to je prave ono, ze ti, co se drzi zkratka, tak si pak zacnou pripasat jako pitomci. Ale teda nejsi sama, kdo dodrzuje, i kdyz vy asi obzvlast. My uz syna do skolky davame, vim, ze si koledujeme, ale uz tam chodi. Navstevy a tak si ale dost odpirame, se strihanim vlasu taky vyckavam... V okoli jsou lidi taky dost uzavreni, akorat jedna odvaznejsi znama pres deti mi ted rikala, ze chtela usporadat detskou oslavu narozenin. No ale neprisel ji nikdo, vsichni pozvani odmitli. Prijemne me to prekvapilo.
viktorka_od splavu nerikala jsem, ze na fakture. Vyjadrovala jsem se pouze k pozadavku, aby bylo razitko a podpis oddelene.
moora me se tu nechce vypisovat co vsechno si navymyslel. Zrovna v jeho pripade je to opravdu jen pruzeni.
Nechce se mu platit, no.
Diky za ucast, dotycneho zname akorat ze zakazky. Jako po dobu prace normalni clovek, veletoc zacal az kdyz mu muz poslal fakturu. Tu prvni nam proskrtal, ze tolik prace co tam bylo uvedeno jsme rozhodne neudelali, byla tam objednana technika na 3 dny, zakazka se stihla za dva, tak nam proskrtal i tohle atd atd. Bohuzel chlap sedi na FÚ, tudiz prudi primo umerne funkci. A ackoliv nemame co tajit nebo mit strach z pripadne kontroly, tak proste mlcime.
Promiň, ale stejně jako barbucha si myslím, že nechce zaplatit. Možná má postavení a peníze, ale to chování. ![]()
Gatita je to tak, no. Jakmile půjde do školky, tak holky končí s prarodičema- to jsme dosud provozovali právě díky tomu, že nejsou kontakty skrze školku a že jsme se ve zdraví dočkali očkování. Oba jsme dost poctiví na respirátory v práci a u mě dost možná zafungoval ten Isoprinosine preventivně... Malá má v pátek 3. narozeniny, přijedou k nám tedy i rodiče a pak holt basta fidli kdo ví, na jak dlouho.
do pléna- Jindřich Šídlo na FB: Covid má Václava Klause!
Gatita mamky kolegyne onemocnela i s celou rodinou(dcera zet,jejich deti). No a kdyz byli v karantene, usporadali pro dite(vnuka kolegyne) narozeninovou oslavu!!!! Kam mamky kamaradka (ktera o karantene nevedela) poslala svoje dite
to sem jen cumela
711990 ne, fakt, dokud se budou lidi takhle chovat, konec nebude.
Samara A mně třeba vůbec nepřijde, že by se lidem v hlavách dělo něco neobvyklýho, naopak mi to připadá jako reakce vesměs odpovídající dané situaci, se kterýma se dalo předem počítat. A o to víc mě dráždí kroky naší politické reprezentace, který se tyhle aspekty jaksi neobtěžujou zohledňovat a nějak s nima pracovat, zřejmě je efektivnější se pak akorát divit, proč se lidi chovají tak, jak se chovají, a pohoršovat se nad nezodpovědností a všeobecnou nekvalitou národa.
já s tebou do puntíku souhlasím, furt se tu někdo tváří že blbci neexistujou - ale blbci (nejen, pochopitelně) je přece zvolili! tak by na ně měli brát zřetel
marieu to s tema prarodicema mame podobne. Kdyz syn zrovna chodi do skolky, tak se vidame max.na prochazce venku. A ted babo rad, jestli je dulezitejsi pravidelny prirozeny kontakt s prarodici (tj.povalovat se o vikendech u nich doma) nebo kontakt s detmi a nejaky predskolne vzdelavaci program (a jako nezanedbatelny bonus - pro me velka uleva a cas jen pro mimino). Lavirujeme v tom tak po mesicich, jednou tak, jednou onak, pekne na pytel to je.
711990 no neke![]()
Gatita nám tedy učitelka teď v první třídě říkala,že je hrozně znát kdo ten půlrok z jara do školky nechodil. Pozornost, motorika, komunikační dovednosti...docela jsem koukala, že to maz takový vliv![]()
711990 Mladí s malými dětmi mi připadá, že covid vůbec neřeší. Dneska jsem chtěla , aby asi 5 letému chlapečkovi dala maminka roušku. Tak mu vyhrnula límec. Když jsem řekla, že prosíme o roušku a ne límec, který pořád padá, tak uražené štěkání, že roušku nemá. Dobře, my ji prodáváme. Tak ona si ji kupovat přeci nebude a vykouzlila z kapsy roušku pro kluka. Nechápu vůbec, o co jim jde. A když si chtěl chlapeček ještě vybrat autíčko, tak důležité vyřvávání., ne, tady penízky nechávat nebudeme, paní je zlá. Proč doprčic chtěly matky otvírat dětské obuvi, když nechtějí dodržovat žádná pravidla? Opravdu je mi z nich smutno.
ionicera ono je to těžký, taky jsem několikrát v práci jako první slyšela větu : můžu si tu roušku sundat, že jo? No ne, no...
rysamona az tak? syn nechodil v souhrnu dele jak pulrok, ale prijde mi, ze nejaky pokrok udelal i tak, ale tak ja to tezko objektivne zhodnotim. Spis je proste divny, ze jsme porad vsichni doma, je to pro nej takove trochu demotivujici uz tim, ze mu nejdu takovym prikladem jak bych chtela. Matka v teplakach s mobilem v jedne ruce a mila rezy v druhe , uz v deset dopoledne.
Gatita když jsou to řezy a ne panák rumu, tak pořád dobrý!
ionicera Catherinne Já dnes u optika zkoušela brýle a potom měření vzdálenost očí tak nešikovně, že mi řekl, ať ten respirátor sundám.
Kan tak na zkoušení brýlí je to fakt na ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my