Stěžovací vlákno
tv přesně tak!
Gatita jezis uplne jsi mi zhmotnila milosrdne zasute vzpominky. Mami, co mas v puse a prohledavani kose!
blba zprava: tyhle radary, vyhmatnout te u cinnosti, kterou by sis rada uzila beze svedku, jim NIKDY nezakrnej
dzizisketa prosím, je to někde oficiálně napsané?
711990
Neuvěřitelný!!!
rysamona Má to obrovský vliv, zažila jsem to osobně u kamarádky, jejíž dcera do školky nechodila, šikovná holčička se spoustou kroužků-ale v kolektivu dost neobratná a motorika taky trochu zaostávala, dneska je jí 12 a myslím, že to pořád jde trochu poznat. Věřím, že jsou typy dětí, kde to velké následky nezanechá, ale u ní to bylo úplně markantní.
Gatita sim te, v 10, já tu milu dneska zvažovala už v půl 9...no doted jsem to nestihla
Potrefenáhusa Copak mila. Já včera CHVILKU hlídala tři děti, 3 a půl, 2 a 2 měsíce, a pak jsem se matky ptala, kdy si zapaluje prvního jointa :-).
Garfie Ja ve skolce nebyla ani den, detstvi jsem travila hlavne s prarodici na venkove. A asi to ma nasledky trochu v socialnich dovednostech, i kdyz samotar rozhodne nejsem. Ale nednasim treba kolektivni souteze, deleni do druzstev a jine hromadne aktivity. Jinak si pripadam vcelku normalni
.
Potrefenáhusa ale ty kojis, ne? To by sis mohla hned oduvodnit![]()
Jinak my vcera meli se starsim moc hezky den. Dopoledne to teda bylo na mila rezy a na panaka (nemela jsem ani jedno), ale pred obedem jsem ho jeciciho vyvlekla na prochazku a vratili jsme se (oba) jako vymeneni. Syn byl neuveritelne hodny a takovy pohodovy, snedl cely obed a pak si bud hral sam, nebo byl se mnou, ale neco mi vykladal, salal z nej klid a mir a byli jsme takovi....uvolneni (?). Hrozne spatne se to popisuje, pro vetsinu lidi je to asi standardni stav a tohle jim pak prijde nepochopitelne, ale ja jsem asi ze syna trochu nervozni nebo co, ze se vedle nej nedovedu uplne uvolnit, a jsem dost vyrizena, i kdyz vlastne ani nijak nezlobi. No a vcera se nam poprve po 5 letech asi nejak harmonizovaly aury
.
999 Tuhle jsem nasla mezi konzervami travu, co jsme pred 5 lety dostali od kamarada, a porad jsme konzumaci odkladali a odkladali. Uz to asi nebudu riskovat
.
Jos Já chodila od 2,5 roku do jesliček a kolektivní soutěže a hromadné aktivity mě taky zrovna nenaplňují štěstím. Ono to bude spíš o povaze :)
Garfie Ja ve skolce nebyla ani den, detstvi jsem travila hlavne s prarodici na venkove. A asi to ma nasledky trochu v socialnich dovednostech, i kdyz samotar rozhodne nejsem. Ale nednasim treba kolektivni souteze, deleni do druzstev a jine hromadne aktivity. Jinak si pripadam vcelku normalni
.
to nesnasim taky a do skolky jsem chodila.![]()
dynda Mila? To je Margot, ne?
nedrazdete tady s tou milou.....
ji mam moc rada,ale tady ji nekoupim.![]()
Gatita
ješiž....moje malá dcera večer v postýlce usíná....my konečně chvíle klidu a film...."co to máááte? Vy něco krájíte?? Máte víno???" Z horního patra přes dvoje zavřené dveře!!!!
Jos Ty jo, spíš jde o to, jak to vnímá okolí...
Dělám si srandu, já vím, že to hodně závisí na povaze, ale tady to bylo úplně zjevné, přišla jsem na to tak, že si hrála větší parta dětí (vzájemně se moc neznaly) a ona zjevně tak nějak nezapadla, všechno furt chodila řešit přes dospělé a já se ptala, spíš jako fór "ona nechodí do školky?" a ukázalo se že ne.....myslím, že nějaké základní sociální interakce se tam fakt děti naučí dobře. Neříkám, že výhradně ve školce, ale mimo je to těžší....
Zarinya Nebo Milena? Mila je taková smetanová... no, to je fuk. Už mlčím. ![]()
Jos já chodila do jeslí a do školky do čtyř let, pak už ne, nebylo místo. Nijak mě to nepoznamenalo, řekla bych. Je teda pravda, že mamka s námi hodně dělala ty věci na jemnou motoriku. Dělení do družstev a kolektivní sporty mám ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my