mirajo drahý je s tím tak nějak v míru, je mu to v podstatě šumák... a ten vývoj věku jak popisuješ, mám stejně.
Makara no jo, to bych taky řekla.
Stiznost to uplne neni, ale.... Dcera se me pri koukani na Mamma Mia zeptala, s kolika chlapama jsem mela sex.
Myslim, ze nektere veci by deti o svych rodicich vedet nemely.
Emerald
cos jí na to řekla?
viktorka_od splavu Zbabele vubec nic. I rodice muzou mit sva tajemstvi.![]()
Emerald Ty kráso!!!
To vubec neni k smichu!!!!!
Emerald je! Ja bych se ji optala, jestli mysli jako s kolika najednou.....![]()
Emerald netušila jsem, že bych se měla bát i na tento způsob. ![]()
![]()
Emerald netušila jsem, že bych se měla bát i na tento způsob. ![]()
![]()
711990 Pokud se me podobny veci netykaji, tak taky obvykle vim, jak odpovedet.![]()
Emerald zas je dobry, ze se nestydi s tebou o tom mluvit, to se muze hodit.
Mě by zajímalo, jak se oslovují porodní asistentky? Sestřičko nebo doktorko?
Emerald buď ráda za tu důvěru!
Kokoska Ona ne, ale ja jo.
Emerald Ještě, že kluci takové věci neřeší
. Jinak u nás kdysi manžel šel za synem s dotazem, jestli by si mohli promluvit o sexu. A syn se ho zeptal, co by potřeboval vědět
.
marieu moje obvodacka ma taky jako sestru v ambulanci sveho muze (chlap jako hora, zachranar
)
Vsechno nejlepsi preji ![]()
Emerald Ještě, že kluci takové věci neřeší
. Jinak u nás kdysi manžel šel za synem s dotazem, jestli by si mohli promluvit o sexu. A syn se ho zeptal, co by potřeboval vědět
.
jo to už je takovej klasickej vtip.
Emerald kolik je dceři?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.