Tak Betty No jenže on ho neznal
. Je to taková jeho klasická odpověď totálně zaměstnaného. Dle mého možná ani nepostřehl pořádně dotaz, protože většinou se ho ptáme na věci kolem počítače.
Stěžovací vlákno
Paris 15,5
Emerald já bych ji asi normálně odpověděla. Asi ani ne konkrétním číslem, ale třeba méně než deset. ( Tak nějak to bylo u ne, nechce sa mi to pocitat). Vědět, že se partneři nestřídají jako ponožky, mi nepřijde zas tak špatně.
continuity jo to jsem si zrovna říkala, že bych řekla tak dva,tři. Víc bych patnáctileté dceři nepriznala. Jsem zbabělec.
Tak Betty Presne, taky jsem v tomhle zbabelec. A o tom, ze jsem mela tri vazne vztahy, vi, to prozatim ( mozna navzdy ) staci.![]()
Tak Betty tak moje dcery ví,že jsem jednou rozvedená a ani poprvé jsem se nevdávala ve 20. Říkat 2,3 znamená si koledovat o odpověď: mami nejsem blbá.
No celkem mi ta otázka přijde docela nahazovaci na dobrou diskuzi s dospívající dcerou: třeba se dá zeptat a kolik tobě přijde přiměřený počet? Je možné, že se o tom bavili ve škole a ty kraviny, co jsme si za našeho mládí s holkama vykládaly o sexu a porodech. Fakt je asi lepší s nima o tom mluvit.
Řekla bych, že u dcer by se mělo dodržovat pravidlo tři:-D. Tak jako to bylo v Prcickach, žena vydělí skutečný počet třema.
Ne, já bych řekla tři. Říct dceři patnáctileté, že do deseti partnerů, mi přijde moc. Aby neměla pocit, že to musí do 20 stihnout. Oni v tomhle věku nějak nepočítají, že se zije celej život. Spíš, že v pětadvaceti zakotvej a bude konec až do smrti:-D
Jako za osoby bez bouřlivého mládí bych jen poznamenala, že já bych asi dceři mohla říct pravdu, ale koukám, že bych asi byla nařčena, že kecám :o)
Asi mi jako nejlepší řešení připadá neříkat konkrétní informaci a vzít to jako záminku k rozhovoru.
Moje mládí , uvolněná, divoká sedesata léta. V roce 68 mne bylo 18. Trvám si na třech!! Myslím, že moje děti by pravdivá odpověď zklamala.
DruI
Já budu muset třemi násobit, aby to bylo uvěřitelné ![]()
DruI Pinot Noir ja taky
. Nebudu radsi rikat nic. ale jestli budou deti po nas, do niceho se nepohrnou.
DruI Pinot Noir Gatita mám to stejně, podle mě mi nikdo neuvěří:)
Taky si zrovna rikam, ze kdyz budou holky po nas, muzu byt jako matka naprosto v klidu Gatita
DruI
Jsem rada,ze v tom nejsem sama.
DruI Ja taky byla (a jsem) usedla. Nebyt kratke pauzy ve vztahu ve 20, tak by to bylo hodne nudný.
Ja pořád říkám že, mladší generace je zodpovednejsi než byla ta moje. Myslím v sexu.
Emerald ja bych teda presne pocty sexualnich partneru neprobirala s nikym, natoz s dospivajici dcerou, ale jako prilezitost pohovorit o situaci co nastala v tom muzikalu, jak se to muze prihodit a zda se mi stalo neco podobneho, to mi prijde uplne super
continuity Musíš se ponořit do svého patnáctiletého ,,ty,,. Já bych ráda, kdyby mi máma řekla dva:-D. Teď by mi to už bylo jedno a rozhodně bych se neptala:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my