Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19728 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:55

marieu Všechno nejlepší k narozeninám. A je to super věk :-).

Offline 999
19728 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:59

Tak Betty Já jsem sice v šedesátkách nedospívala, ale pořád to bylo v době, kdy AIDS ještě nikoho nestrašil. Tak bych asi taky musela dělit...:-).

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:53

Kdo tu proboha kde psal, že pošta teď lepší?! Právě teď přede mnou asi 15-20 lidí. Část nás stojí venku, větší část se mačká vevnitř. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:29

Sweet Potato Ono to asi bude jak kde. Na tu nasi si momentalne nemuzu stezovat, byvam hotova do deseti minut, spis do peti. Mam teda kliku, ze muzu chodit dopoledne, ale to jsem jako volnonoh chodivala vzdycky. Jako samozrejme je to i tim, ze celkove chodi tech lidi min, ale i nejak vylepsili system odbavovani. Ale tahle pobocka bejvala celkem dobra vzdycky. Zato u nasich je to furt tragedie, ted jeste vetsi nez predtim.

Offline Emerald
2677 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:38
Reakce na Tak Betty:

Ja pořád říkám že, mladší generace je zodpovednejsi než byla ta moje. Myslím v sexu.

​To bude kus od kusu. Ja mela po prvnim vztahu, ktery trval od mych 16 do cca 21, taky docela divoky obdobi. No a ve 24 jsem poznala muze. Takhle - za nic se nestydim, ale presny pocet proste nereknu!

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:57

Sweet Potato Ja se v sobotu dopoledne nechtela mackat, tak jsem stala venku a prosvihla cislo. O balicku jsem se dozvedela od muze, sel se tam ptat na neco sveho. Neprislo oznameni, sms, nic. Pobocka dlouhodobe dost strasna, pani u okynka nicmene sympaticka.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:03

Najnudnejsia som ja. Nemusím ani deliť, ani nasobit, je to presne tri

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 12:04

continuity tak to bylo myšleno trochu jako vtip:) Samozřejmě, že každého život vedl jinudy a je to spíš otázka štěstí než čehokoliv jiného.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:04
Reakce na Emerald:

​To bude kus od kusu. Ja mela po prvnim vztahu, ktery trval od mych 16 do cca 21, taky docela divoky obdobi. No a ve 24 jsem poznala muze. Takhle - za nic se nestydim, ale presny pocet proste nereknu!

​Já se se synem o pohlavních orgánech, o sexu (otěhotnění, pohl. nemocech,..)  bavím příměřeně věku od raného dětství. Ale s  výjimkou konkrétních informací o sexu rodičů, on teda ani žádné takové  otázky neklade . A číslo bych mu taky neprozradila!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 12:05

Mrakoplas věř, že nejnudnějších nejsi

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:05

Karja Hele mě v patnácti prostě nenapadlo se zeptat a po téhle debatě mám docela trhy maminku vyzpovídat, když taky dospívala v těch bouřlivých šedesátkách :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 12:06

Fiction mě popravdě taky nikdy nenapadlo se na to rodičů ptát. Ani nevím, jak dlouho spolu chodili než se vzali. O sexu a všem okolo se s námi bavili normálně.

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:07

Prosperina Tak jindy než dopoledne bych to samozřejmě ani nezkoušela. 
Jo a taky jsem si naivně myslela, že tam bude někde dezinfekce.
Paní za přepážkou milá. Prý pondělky jsou nejhorší. Já jsem ráda, když se trefím do otvíračky, která ještě navíc není každý den stejná, tak k tomu ještě pondělí nebrat, pátek radši taky ne...( V úterý určitě hrozí, že tam budou všichni, co vzdali pondělí, středa statisticky problematická, coby střed týdne, hm, kolik má týden dní?)

Online Pinot Noir
29796 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:08

Sweet Potato a to tam určitě nemáte polední pauzu, jako na naší poště

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:10

Sweet Potato dneska jsem prisla na uplne prazdnou postu, jediny clovek zrovna odchazel. Ovsem  nez jsem byla hotova, bylo tam asi 6 dalsich, mela jsem stesti. Ale stezuju si, ze driv jsem si vyzvedla balicek a rovnou u stejne prepazky poslala dopisy a ted nejak remcaj, ze to uz nemuzou delat, ze bych si mela vytisknout jiny listek.

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:14
Reakce na DruI:

Karja Hele mě v patnácti prostě nenapadlo se zeptat a po téhle debatě mám docela trhy maminku vyzpovídat, když taky dospívala v těch bouřlivých šedesátkách :o)

​Kdyby se mě dcera zeptala ted , je ji 44 , možná bych řekla pět. Ale to by musela nastat taková ta svěřovací chvíle po pár sklenkách vína. No kdo ví.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:36

Mrakoplas

Evaeva ja si treba z maminky docela v tomhle veku utahovala na tema antikoncepce:) protoze se vdavala tehotna, ale my mely dobrej vztah. Myslim, ze kdyby to cislo bylo vyssi nez 1, ze by to priznala. I ted se bavime docela otevrene. Ale naprosto chapu, ze to nekdo nechce sdelovat:)

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:41

Pinot Noir To si piš, že máme! Od 10-12, pauza, pak od 13-18 nebo 13-16.

Online Pinot Noir
29796 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:44

Sweet Potato tak to máme stejně

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:54

Sweet Potato Pinot Noir ja si rikala, konecne nejake zajimavejsi cisla a ona to otviracka:))