marieu Všechno nejlepší k narozeninám. A je to super věk :-).
Stěžovací vlákno
Tak Betty Já jsem sice v šedesátkách nedospívala, ale pořád to bylo v době, kdy AIDS ještě nikoho nestrašil. Tak bych asi taky musela dělit...:-).
Kdo tu proboha kde psal, že pošta teď lepší?! Právě teď přede mnou asi 15-20 lidí. Část nás stojí venku, větší část se mačká vevnitř.
Sweet Potato Ono to asi bude jak kde. Na tu nasi si momentalne nemuzu stezovat, byvam hotova do deseti minut, spis do peti. Mam teda kliku, ze muzu chodit dopoledne, ale to jsem jako volnonoh chodivala vzdycky. Jako samozrejme je to i tim, ze celkove chodi tech lidi min, ale i nejak vylepsili system odbavovani. Ale tahle pobocka bejvala celkem dobra vzdycky. Zato u nasich je to furt tragedie, ted jeste vetsi nez predtim.
Ja pořád říkám že, mladší generace je zodpovednejsi než byla ta moje. Myslím v sexu.
To bude kus od kusu. Ja mela po prvnim vztahu, ktery trval od mych 16 do cca 21, taky docela divoky obdobi. No a ve 24 jsem poznala muze. Takhle - za nic se nestydim, ale presny pocet proste nereknu!
Sweet Potato Ja se v sobotu dopoledne nechtela mackat, tak jsem stala venku a prosvihla cislo. O balicku jsem se dozvedela od muze, sel se tam ptat na neco sveho. Neprislo oznameni, sms, nic. Pobocka dlouhodobe dost strasna, pani u okynka nicmene sympaticka.
Najnudnejsia som ja. Nemusím ani deliť, ani nasobit, je to presne tri ![]()
continuity tak to bylo myšleno trochu jako vtip:) Samozřejmě, že každého život vedl jinudy a je to spíš otázka štěstí než čehokoliv jiného.
To bude kus od kusu. Ja mela po prvnim vztahu, ktery trval od mych 16 do cca 21, taky docela divoky obdobi. No a ve 24 jsem poznala muze. Takhle - za nic se nestydim, ale presny pocet proste nereknu!
Já se se synem o pohlavních orgánech, o sexu (otěhotnění, pohl. nemocech,..) bavím příměřeně věku od raného dětství. Ale s výjimkou konkrétních informací o sexu rodičů, on teda ani žádné takové otázky neklade
. A číslo bych mu taky neprozradila!
Mrakoplas věř, že nejnudnějších nejsi![]()
Karja Hele mě v patnácti prostě nenapadlo se zeptat a po téhle debatě mám docela trhy maminku vyzpovídat, když taky dospívala v těch bouřlivých šedesátkách :o)
Fiction mě popravdě taky nikdy nenapadlo se na to rodičů ptát. Ani nevím, jak dlouho spolu chodili než se vzali. O sexu a všem okolo se s námi bavili normálně.
Prosperina Tak jindy než dopoledne bych to samozřejmě ani nezkoušela.
Jo a taky jsem si naivně myslela, že tam bude někde dezinfekce.
Paní za přepážkou milá. Prý pondělky jsou nejhorší. Já jsem ráda, když se trefím do otvíračky, která ještě navíc není každý den stejná, tak k tomu ještě pondělí nebrat, pátek radši taky ne...( V úterý určitě hrozí, že tam budou všichni, co vzdali pondělí, středa statisticky problematická, coby střed týdne, hm, kolik má týden dní?)
Sweet Potato a to tam určitě nemáte polední pauzu, jako na naší poště ![]()
Sweet Potato dneska jsem prisla na uplne prazdnou postu, jediny clovek zrovna odchazel. Ovsem nez jsem byla hotova, bylo tam asi 6 dalsich, mela jsem stesti. Ale stezuju si, ze driv jsem si vyzvedla balicek a rovnou u stejne prepazky poslala dopisy a ted nejak remcaj, ze to uz nemuzou delat, ze bych si mela vytisknout jiny listek.
Karja Hele mě v patnácti prostě nenapadlo se zeptat a po téhle debatě mám docela trhy maminku vyzpovídat, když taky dospívala v těch bouřlivých šedesátkách :o)
Kdyby se mě dcera zeptala ted , je ji 44 , možná bych řekla pět. Ale to by musela nastat taková ta svěřovací chvíle po pár sklenkách vína. No kdo ví.
Pinot Noir To si piš, že máme! Od 10-12, pauza, pak od 13-18 nebo 13-16.
Sweet Potato tak to máme stejně ![]()
Sweet Potato Pinot Noir ja si rikala, konecne nejake zajimavejsi cisla a ona to otviracka:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my