Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. března 2021 14:06

Já si stěžuji, že nemám kamarádky. Celé dospívání a práh dospělosti jsem měla dvě nejlepší, úžasné kamarádky. Potom jsme se rozprchly, dvě jsme založily rodinu, jsme od sebe daleko a přestaly jsme se stýkat, druhá se zbláznila (doslova). Po narození dcery jsem si našla nové kamarádky v místě bydliště, ale většina si pořídila i druhé dítě a všem začal kolotoč, děti, práce..., přestal být čas. Se všemi kamarádkami, které momentálně mám, se vidíme tak jednou za půl roku. A s žádnou si nejsme tak blízké, že bych mohla kdykoliv zavolat, že bychom společně někam jezdily, ale hlavně že bych se mohla s čímkoliv svěřit, mohla cokoliv rozebrat, prostě naladěné na stejnou vlnu. Je mi to líto, nemám nikoho, komu bych se mohla svěřovat.

Offline JankaM
3085 příspěvků moje polička 24. března 2021 14:29

nonemy taky to tak mám, poslední dobrou kamarádku jsem měla na sš. Teď mám nejbližší asi sestru, ale úplně důvěrné věci nesveruju nikomu. Nebo si odložím zde.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 24. března 2021 14:34

nonemy Nevěš hlavu, ještě se můžou dobré kamarádky objevit. Moje předdětné kamarádství většinou nepřežilo stav, že jedna strana "odplula na druhý břeh", myšleno založila rodinu a měla dítě/děti. Já byla v jednom okruhu ta poslední a tam se po setkání na stejném břehu vztahy obnovily, v druhém okruhu kamarádek jsem byla ta první a tam už zůstalo navždy přetrháno (SMS na vánoce a narozky neberu za kamarádství). Ale zato se objevily kamarádky s nástupem do školy, s "matkama z třídy" řešíme podobné věci a občasné setkávání přerostlo v kamarádství.

Online rasaNori
8827 příspěvků moje polička 24. března 2021 14:36

nonemy a proto jsem rada tady za tohle prostredi:)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. března 2021 15:56

JankaM Pavlena rasaNori Děkuji za reakce. Doufám, že se ještě někdy nějaká najde. Tohle prostředí je fajn, ale kamarádku určitě nenahradí.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 24. března 2021 16:05

nonemy drzim palce a šance určitě je. Moje nejlepší kamaradky jsou z období VŠ, ale spíš i později.  A ségra :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. března 2021 16:11

nonemy taky nemam od doby co jsem na stalo v nemecku.200km kamaradstvi neprezilo,ale laska s muzem nastesti jo.

Tady se mi za cca jedenact let co jsem tu tak nejak trvale nepovedlo najit kamaradku,tech deset let predtim,kdy se asi clovek seznamuje lehceji,jsem veskery cas travila s muzem a mela jeste to kamaradstvi v cesku,hodne jsem pendlovala tak mi to tolik nevadilo,ted se priznam,ze docela jo.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 24. března 2021 16:25

...přišel trest za moji rozmařilost...vracím do H&M z kolekce Simone Rocha (takže jsou v tom prachy) a už podruhé kurýr DPD nedorazil...takže hezky pojedu na depo to podat sama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2021 16:47

nonemy já žádnou takhle blízkou kamarádku taky nemám, já nějak líp funguju v kolektivu. Po opuštění/rozpadu toho kolektivu nikdy ty vztahy nedokážu udržet. Ale narozdíl od tebe mi to vlastně moc nevadí, já nejsem tak moc svěřovací typ. I když přiznávám, že teď na mateřské by se hodil někdo se stejně starými dětmi.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:23
Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:36

Maureen co budes vracet..? Jestli by to tu nekdo nepotreboval...???

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:41

Dneska jsem posrala, na co jsem sahla

Potrebuju potlapkat, protoze mauaa lamicka

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:44

nonemy ani nevíš, jak moc ti rozumím. Zůstala mi jedna kamarádka, která ale neni úplně dlouholetá, tak to v některých věcech není úplně ono. Mimo ni mam dva dost blízké kamarády, kterým můžu říct opravdu hodně, ale vzhledem k tomu, že jsou to muži, tak spoustu věcí nechápou. Sice ten mužský pohled na věc je občas občerstvující, ale někdy postrádám ženské pochopení. V poslední době se cítím hrozně sama a osamělá. Přispívá k tomu i to, že moje manželství se chýlí ke konci a já nemám vůli s tím něco dělat. Před se bou vidím jen prázdnotu a mám pocit, že nic hezkého mě už nikdy nepotká. Ráda vás tu čtu a když o vás někdy mluvím, říkám : kamarádka z internetu... 

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:46

Lama_z_Lana tlapkám. Máš pravdu, dnešní den stal za hovno. A včerejší byl ještě horší. 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:50

Lama_z_Lana tlapky tlapk..!  Snad to nebude tak horky, je to posrany objektivne, nebo jen subjektivne..? Treba to neni tak katastroficky, jak se zda...

49212 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:52

Fakirka to je moc smutný co píšeš.. a skoro mi to přijde i na odborníka, než kamarádku.. taková beznaděj:-( my ti tady můžeme stokrát napsat, že tě určitě čeká ještě spousta krásných chvil, ale to asi moc nepomůže

Offline tina
6296 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:52

Lama_z_Lana Fakirka jo, dnesek stal za par tecek... ja se tak vytocila, ze jsem rada, ze ty dvere nemame proskleny a pak se ze vseho jeste rozbrecela.. Tlapkam moc obe, vsechny. Asi nas to ted potrebuje vicero:(

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:54

Fakirka Pavlena tina dáme radši panáka

Fakt den na přesdržku.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 24. března 2021 18:56

viktorka_od splavu možná máš pravdu, už mě to taky napadlo. Já jsem byla vždycky takový ten melancholické tvor. Ale poslední dobou je to mnohem horší. Zatím jsem si naordinovala třezalku. 

49212 příspěvků moje polička 24. března 2021 19:01

Fakirka já jsem byla v takové zdánlivě bezvýchodné situaci asi 10-15 let zpátky, pocit, že už nikdy nebudu normálně šťastně žít.. pak jsem se teda nějakým zázrakem zvetila a rozsekla to a musím říct že i když to místama bylo dost krušný, a šly s tím samozřejmě i věci, které postrádám/nepovedly se mi, tak jsem hrozně šťastná, že jsem do toho šla. dokonce si slavím takový svůj soukromý Den nezávislosti:-) moc ti držím palce!