Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19819 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:53
Reakce na Jehelníček:

Nabírat směrem k sobě, do úst vkládat "špičkou" lžíce. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:55
Reakce na Jehelníček:

Můj děda nakláněl talíř a nabíral polévku od sebe, vždycky jsem na to zírala a zkoušela to taky, ale obvykle to skončilo pokecaným stolem.

A stěžuju si, že jsem po ségře podědila pytel těhotenského oblečení, tak jsem se těšila, že budu mít něco nového na sebe, ale z toho pytle jsem vybrala pouhé tři halenky, které bych byla od pohledu ochotná nosit a po vyzkoušení jsem je všechny vyloučila. Vizuálně jsem se v nich stala neforemnou krabicí a manžel mi k tomu řekl, že mu v tom připomínám nějaké zvířátko.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:01
Reakce na Mohučanka:

tak jste ho kousla, zejo?;-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:07

Poslala jsem na něj kocoura 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:11
Reakce na Jehelníček:

na polevku jsem se kdysi docetla, ze talir se nema naklanet ani k sobe ani od sebe, ale vubec a tech par lzicek tam ozelet.

49356 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:27
Reakce na continuity:

a nechat zbytky, ha!;-))

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 16:34
Reakce na continuity:

Mně nešlo o talíř, ale o lžíci. O nabírání polévky směrem od sebe. Že bych chtěla vědět, jestli je za tím nějaký důvod.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:13

Ja se  priznam, ze vubec nesleduju, kdo co drzi v levy nebo v pravy ruce, pokud ji slusne - jidlo mu nepada z talire, neji s otevrenou pusou, nemlaska a tak. Nesnasim srkani polivky. 

Deti teda ucim stolovat spravne, ale zase se nehroutim z toho, kdyz chteji neco jist lzici, i kdyz se to normalne ji priborem. 

Je pravda, ze jsem kdysi byla dost v soku, kdyz jsme tehdy osmiletou neter vzali s sebou na obed a ona vubec neumela pouzit pribor. Proste ji to do ty doby asi nikdo neukazal - ve skolce ani ve skole tady deti nuz vubec nedostanou do ruky (teda alespon v tech, se kteryma jsem se setkala). 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:14
Reakce na Jehelníček:

ocakat misto sebe radsi souseda naproti?

podle mne je to jedno, pokud neocinta sire okoli. mne lidi, kteri si otiraji pusu do obrousku po kazdem soustu, drzi vsechny nastroje ve spravnem uhlu, malicek hezky od hrnicku a vubec jsou takovy hodne akuratni, dost lezou na nervy.

mne uplne staci, kdyz stravnici kolem mne nemluvi s plnou pusou, jedi priborem a nemaji zapackane ruce a obecne se nechovaji jako cunata. jestli vytridili zeli od knedliku a urovnali vybrane kosti je mi jedno, stejne to vsechno jednim pohybem zmetu do kose.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:14
Reakce na :

At je brzy lip, ale jestli se to brzy nezlepsi, asi bych zvazila doktora, mozna bude na vine nejaka bakterie a bude to chtit leky. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:47
Reakce na Mohučanka:

Zvířátko? To zní mile. Asi bych se raději nepídila, jaké konkrétně.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:05
Reakce na Jehelníček:

Mně nešlo o talíř, ale o lžíci. O nabírání polévky směrem od sebe. Že bych chtěla vědět, jestli je za tím nějaký důvod.

Aby si to dáma nenalila do výstřihu 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:06
Reakce na continuity:

Hele ale to s tím malíčkem je blbost ne..

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:15
Reakce na Ounz:

Tak stejně ji nad tím výstřihem nakonec nese, ne?

Ale možná tou prodlevou polévka optimálně vychladne?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:23
Reakce na Jehelníček:

Přesně :)

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:46

No já někde slyšela, že to, jesti jíst polévku směrem k sobě nebo od sebe se navíc liší podle toho, o jako kuchyni se jedná, takže to je možná ještě veselejší :D

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:52

Jakože cože? Že nabírám polévku z talíře od sebe a pak teprve lžící zamířím do ůst? A nemám přitom třeba ještě oběhnout stůl?

49356 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:56
Reakce na Sweet Potato:

49356 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:58
Reakce na :

dětská lékařka mě kdysi naučila takové orientační pravidlo: běžná viroza cca do tří dnů ustoupí sama od sebe a není třeba nikam kvůli tomu chodit. v případě, že po třech dnech líp není a je spíš hůř, bude to něco závažnějšího co např. vyžaduje antibiotika, takže je vhodné zajít se ukázat. se tím teda taknějak obecně řídím. u toho bolení v krku bych to nepodceňovala, angína fakt atb potřebuje.