Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 19. června 2021 09:33

Potrefenáhusa Nekdo deti osetruje nerad, je to jiny a kazdej to neumi, nechce...Moje zubarka deti vzala, ale je puvodne detska zubarka, muze uz nechtela, ma plno. 

Online Potrefenáhusa
38728 příspěvků moje polička 19. června 2021 09:37

mirajo já to zcela chápu...

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 19. června 2021 09:44

Potrefenáhusa A nekdo i chce, ale pak je hrubej i na dospelyho a vsechny deti chce uspat. Taky jsem zazila. Bohuzel zadna z kamaradek neni zubarka;)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 19. června 2021 10:12

Potrefenáhusa Upřímně, já hrozně moc obdivuju dětský zubaře (a lékaře obecně, tímto vysílám díky za naši skvělou pediatričku), ošetřovat výhradně děti, tak asi brzy z práce odejdu a budu hledat něco bez lidí, je to pro mě ohromně náročný. Ale doprčic, trochu empatie snad umí vyjádřit každej, a kdo ne, tak by neměl pracovat s lidma obecně. A přijmout malý děti svých pacientů, který znám je nejlepší způsob, jak nenásilně zahájit prevenci, ono se to do budoucna opravdu vyplatí. A ty děti taky časem vyrostou a budou potřebovat zubní péči. A když jsem je mohla sledovat od mala a vést rodinu k hygieně, tak je to příjemnej způsob, jak získat spokojený pacienty do budoucna.

Z těch pár lidí, co bych ti mohla doporučit bohužel vím jen o těch, co mají plno a přijímají tak nově jen děti svých pacientů. Svý dítě jsem vnutila kamarádce, která ošetřuje i mě (a malýho zbožňuje). Ale pošlu ti jeden kontakt, nejsem si jistá, že berou.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 19. června 2021 11:16

Evaeva ty jsi z Prahy 13, viď? Můžu se zeptat, k jakému zubaři chodíte? Muži půjde zubař brzy do důchodu a moje nebere, tak bych chtěla někoho fajnoveho pro něj najít, v místě bydliště nejlépe...

Offline brrr
12311 příspěvků moje polička 19. června 2021 13:52

My máme štěstí, že nás mamka, jinak též dětská zubní lékařka, před odchodem do důchodu upíchla po známých, především po mladých lékařkách, které u ni byly na praxi. Ty nám snad dlouho vydrží Děti zdědila paní doktorka, co převzala její ordinaci. Jsme po téhle stránce neskutečně rozmazlení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2021 13:57

Mermaid ano jsem. My chodíme do Fimodent ne nové kolonii, ale koukám, že neberou nové pacienty, p. doktorka má miminko a tím pádem zkrácenou pracovní dobu. Mívala tam ještě jednoho doktora, ale s tím se nějak rozloučila. Ve stejném domě je ještě Braun dent, tak může zkusit to, i na ně jsem slyšela chválu.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 19. června 2021 14:45

Evaeva díky, mrknu na to

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 19. června 2021 22:28

Teda už pár dní mne neuvěřitelně serou pískající noční ptáci. Včera jsem to ve 3 ráno nevydržela a hledala na netu. Tak prý mláďata kalouse ušatého, dožadující se krmení rodiči. Vydrží hvízdat v desetisekundovém rozmezí celou noc...jako příroda OK... ale uprostřed města pár metrů od okna je to fakt nervydrásající...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. června 2021 00:01

33lejaby nám tu mlada mysiarky ušatej píska už niekoľko týždňov a chodím ju počúvať na balkón, je to úžasné. Ale tak máme asi šťastie, že nás to vôbec neruší aj keď je okno v noci dokorán.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 20. června 2021 07:15

Zistila som, že Pyramídy od Terryho Pratchetta mám v slovenčine.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. června 2021 08:11

33lejaby U sousedu byli ve smrku pustici. Piskali v intervalu asi 30s a fakt nekolik tydnu jsme zkoumali, jestli nekdo nema alarm . Asi s tim nic nenadelas.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. června 2021 08:17

letfenixa tak to tá ľutujem, slovenský preklad som skúsila raz a bolo to strašné.

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. června 2021 08:35

33lejaby Taky máme kalouse s mláďaty a uprostřed města.

Nechci moc dopředu strašit, ale ti naši tu hnízdí několikátý rok a vyvadeji mladé opakovaně, ne jen jednou.

To je jako bonus k holubům, poštolkám a bezdomovcům

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 20. června 2021 08:46

Mrakoplas

Já dost blbě totiž spím, budím se běžně několikrát za noc, a to pronikavé hvízdání hned vedle okna bylo teda značně na nervy

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 20. června 2021 08:52

Mha

Jsi mne nepotěšila, jsem už TEĎ myslela na roky budoucí, jestli se to bude opakovat, a tím že vyvádějí mladé několikrát do roka jsi mi zrovna radost neudělala. No co se dá dělat, budu zobat prášky na spaní.

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 20. června 2021 09:11

33lejaby 

Ja jsem hodne citliva na hluk a spim casto se spuntama

Edit: a nekdy i s maskou na oci.

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 20. června 2021 09:11

33lejaby mne se ted to spani docela zlepsilo, ale pred casem jsem dost zvazovala neco takoveho nezkouselas?

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 20. června 2021 10:17

viktorka_od splavu to mě zaujalo, díky!

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 20. června 2021 11:01

viktorka_od splavu Lilly_Ku

No jako super, se špuntama jsem spávala, když jsem bydlela u rušné křižovatky. Ale tohle je úplně vyšší level!!! Ty se budou hodit i ve chvílích, kdy sousedi mají nevyžádané noční divadelní představení spojené s konzumací alkoholu!!!