Tak Betty no, já jsem ten záměr taky nepochopila.
Stěžovací vlákno
Tak Betty nějaká změna tam nastala, ale pořád by nahlížení mělo být volné, akorát to chtěli nějak ošetřit proti robotům. Asi si teda budeš muset založit účet, ale jít by to mělo pořád bezplatně.
viktorka_od splavu no dost se proti tomu bojovalo, měla by stačit bezplatná registrace, ale ještě jsem to nezkoušela.
Tak Betty při nahlížení pres Mapy.cz stačí opsat kód
Tulipe díky, zkusím
Karja ja som objednala minulý rok staršiemu ale aj keď bol dobrý, tak za tie prachy som čakala viac, asi úplnú dokonalosť :) svagrova vždy upečie nejaký výborný, čo sa nedá prestať jesť, k tomu urobí chlebíčky, upečie koláče, pagáče a ďalších sto veci, to moje pohostenie je úplne chúďa oproti tomu :)
Evaeva jasne, ostatným chutil. Ale starší mi včera večer asistoval pri chystani, celý deň otravoval, že chce tortu, potom na ňu pozrel a urobil blee (nesprávna konzistencia asi:))
Mrakoplas Jo tak to dcera půl dne naštvaně hulákala ,,já žádný dárky ani nechci,,. A fakt jsme ji museli přemluvit aby si je otevřela, nechala je dvě hodiny zabaleny ležet v trávě, úplnej nezájem:-D.
Každá banka machruje sjednanim účtu online. No už se mi to nepovedlo v lednu u Fio banky,teď to zkouším u ČSOB a zas nic. Tak proč to tam maj?!
Karja haha. Moje ségra brečela, když ve třech dostala nové kolo:) a nebylo to štěstím. Stejně tak brečela, když dárek dostala neplánovaně, třeba na návštěvě u babičky. Vlastně bylo lepší, když neměla žádná překvapení:D
A prosím pěkně to vlákno blbé dotazy je kde? To jsem slepá? Třikrát jsem to prolezla.
Karja Teď jsem zkousela u CSOB udelat účet dětem a asi by to fungovalo, kdybych kurýra nevyhodila ze dveří, protože přišel nečekaně těsně před schůzkou, na kterou jsem musela. Dali na smlouvy dětem blbou adresu, pak jsem to řešila s bankéřem, který mi sdělil, že jsem špatně opsala čisla rodných listů! Bordel na kolečkách.
No co ti budu povídat, nakonec to skončilo na pobočce a nějak jsme se dopracovali k výsledku. A to jsem tam ještě musela pro karty, páč holčičky si vymysleli,že si chtějí vybrat obrazek. Jsem tolikkrát nebyla na pobočce od doby, co jsem dala v jiné bance výpověď. ![]()
Radši nemluvím o tom, že mi ztahli za poslání pinů 90 korun, no to je mi ešte nestalo nikdy v živote a to menim bankovní účty skoro tak často jako práci.
Jinak jsem tam docela spokojená, předtím jsem na té pobočce byla jen kvůli hypotece.
Zvol si ten kód, je to úplně jednoduché. Pak už uvidíš výpis, jak jsi zvyklá.
Všem moc děkuji
Tak BettyTak jsem se podívala taky na ten katastr a zjistila jsem, že matka mýho kamaráda totálně vydělila a všechno odkázala svýmu poslednímu manželovi. Moc mě to mrzí, zvlášť když znám historii nabytí toho majetku a taky ústní slib, který dala svým rodičům, kteří to tehdy všechno platili. No jo, sliby se slibují a dopadá to skoro vždycky stejně. Z toho plyne poučení, že ani v rámci rodiny se nemá spoléhat na slib.
Karident na Purkyňově jste zkoušeli?
continuity No mě to štve. Já si musím udělat účet jen tak do počtu kvůli hypotece a bohužel online to nejde. I mi to říkala ta poradkyně, že to online asi nedám. No je to výlet zase na dvě hodiny,my teď máme neskutečně desnou objizdku. Včera jsem měla hlídání kvůli svému očkování a dopadlo to tak desne, ze snad z domu už sama vylézat nebudu
Nevím jak ČSOB, ale minulý týden jsem si takhle založila účet u Mbank, jen mi kurýr přivezl dokumenty k podpisu. A byla možnost i úplně bezkontaktně, pokud máš jinde účet na stejný jméno.
Ginevra Nezkousela, dekuju za tip. Mas na ne dobre reference?
Myrtila To je vážně škoda. Taky jsme dlouho nebrali nové pacienty, ale malé děti našich pacientů vždycky. Nestojí to skoro žádný čas navíc a taky se hned začne s prevencí, což je nejlepší způsob, jak si vychovat dalšího pacienta bez kazů. Win-win. V Brně bohužel nikoho osobně neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my