Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5303 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:14

Len Ja si prave rikam, ze i jestli bere, ale deti osetrovat nechce (to chapu, ze kazdy zubar na to asi nema naturu), tak bude lepsi se ji tam s miminem necpat. Treba by pak vzala syna, az bude starsi. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 18. června 2021 11:34

Achjo, parádní počasí, víkend s koncerty na krku a u nás asi obchází angína :-( Včera jsme měli jít na dlouhodlouho plánovaný open-air koncert a vzdali jsme to, přítel úplně groggy. Tak trochu doufám, že je to jen z horka.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 18. června 2021 12:13

Myrtila To je možný, ale je to škoda. Tak ať seženete někoho dobrýho!

Offline Myrtila
5303 příspěvků moje polička 18. června 2021 12:49

Len Diky, zatim to vypada, ze budu rada, kdyz sezeneme aspon nekoho

Offline baltik
4969 příspěvků moje polička 18. června 2021 17:07

Mrakoplas jojo Breclav :)

Offline Aranel
6572 příspěvků moje polička 18. června 2021 18:44

andulka01 Achjo :( mě to taky štrejchlo, ve středu jsem ztratila hlas a celej den ležela, včera mě bolela hlava a půl dne jsem ležela, dneska už jen polehávám. Nějaká svině klimatizační nebo jaká... tak ať to netrvá dlouho!

Offline SunEclipse
3474 příspěvků moje polička 18. června 2021 19:05

Karja haa online u ČSOB? no to se divím, že se vůbec někomu povede založit, vymysleli to složitý jak orloj a věčně nám přicházejí incidenty typu "klient si chce sjednat a nejde mu to dokončit"

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 18. června 2021 19:28

SunEclipse Hele já jim to včera tak prozkousela, že mi nakonec hned ráno volali:-D. A mám to, tak jsem ráda, nechtělo se mi teď v tom horku na výlet.

Offline Myrtila
5303 příspěvků moje polička 18. června 2021 20:32

Teda, dneska prisel tak paradni dopis z katastru, ze by se to mozna hodilo i do vtipu. Tri zalezitosti, zmatlany cisla parcel, neco, co je uz nejakou dobu v katastru, tam pry najednou neni zapsané, a navic mam dolozit neco, ceho nejsem vlastnikem, tohle asi po telefonu nevyresim

Offline Mha
příspěvků moje polička 18. června 2021 20:39

Stezuju si na sebe.

Před tydnem mi v práci oznámili, že přecházím na jiné (náročnější) místo a já byla napřed naštvaná . Předevčírem mi řekli, že si to rozmysleli. 

A místo abych cítila úlevu, že zůstane vše při starém, jsem zase naštvaná, že nebude žádná změna.

Hm, je těžké se mi zavděčit.

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 18. června 2021 20:51

Mha to znam.ale zas tyhle momenty prozreni jsou dobry v tom, ze si clovek neco vyjasni.

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 18. června 2021 21:10

Jak jsem si tu stezovala na problem se zubem, tak ten sice pretrvava, ale mam uz aspon termin a nejakou predstavu, co se bude dit. Dekuju vesmiru za "starou" zubarku a hlavne za vstricnou spoluzacku, ktere tu svou nestastnou pusu mohu v pripade nouze taky ukazat. Asi to nebude na plnou pusu keramiky, jak mi predestreli na klinice, ale bohuzel nove kazy tam fakt jsou, a nekolik.  Sice male, ale vsechny behem dost kratke doby.  Nevim, proc se to musi zacit takhle brutalne sypat zrovna v lete, kdyz je porad nekdo pryc a rousky zacinaji byt out!

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 18. června 2021 21:39
Reakce na Myrtila:

Ginevra Nezkousela, dekuju za tip. Mas na ne dobre reference?

​Jojo, dcera tam chodí s oběma holčičkama a dobrý. Snad ještě berou, zkus tam zavolat. 

Offline SunEclipse
3474 příspěvků moje polička 18. června 2021 21:57

Mha to je normální...to je setrvačnost myšlení.  Na zásah do zaběhnutého pořádku si napřed musíš zvyknout a vstřebat ho.  Takže je logické, že jsi naštvaná dvakrát.  A navíc to znamená, že bys tu novou pozici zvládla

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 19. června 2021 01:02

Mha To víš, tím prvním naštváním jsi vyslala myšlenku nesouhlasu a Vesmír ti vyhověl. A zase špatně. Takže bacha na přání a na sílu myšlenky .

Takto by ti to vysvětlila jedna moje ezo kamarádka - ale zdá se mi, že by na tom mohlo něco být :-).

Offline Myrtila
5303 příspěvků moje polička 19. června 2021 05:03

Ginevra Na webu nemaji, jestli berou, ale ani ze neberou, tak to zkusim, diky!

Online Potrefenáhusa
38728 příspěvků moje polička 19. června 2021 08:06
Reakce na Len:

Myrtila To je vážně škoda. Taky jsme dlouho nebrali nové pacienty, ale malé děti našich pacientů vždycky. Nestojí to skoro žádný čas navíc a taky se hned začne s prevencí, což je nejlepší způsob, jak si vychovat dalšího pacienta bez kazů. Win-win. V Brně bohužel nikoho osobně neznám.

​a v Praze (a prilehlym okolí)? Mne můj prazskej zubar řekl, ze nový pacienty nebere a malý děti už vůbec :-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2021 08:41

Potrefenáhusa naše zubařka nás vzala všechny. Nejdřív k ní přešel muž, potom přihlásil syna a nakonec vzala mě. To se pravda trošku cukala, zajímalo jí, jestli mám problémy. S druhým synem už nebyl problém. Přesně, jak píše Len , během času pro dva dospělé zvládne vyšetřit i ty děti.

Online Potrefenáhusa
38728 příspěvků moje polička 19. června 2021 08:46

Evaeva Nj, ale můj nevzal 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2021 08:49

Potrefenáhusa to je samozřejmě blbé, no. My měli fakt štěstí, muž žádného zubaře neměl, já jsem chtěla měnit. Péče je tam, co můžu soudit, kvalitní a máme to 15 minut pěšky.