Len Ja si prave rikam, ze i jestli bere, ale deti osetrovat nechce (to chapu, ze kazdy zubar na to asi nema naturu), tak bude lepsi se ji tam s miminem necpat. Treba by pak vzala syna, az bude starsi.
Stěžovací vlákno
Achjo, parádní počasí, víkend s koncerty na krku a u nás asi obchází angína :-( Včera jsme měli jít na dlouhodlouho plánovaný open-air koncert a vzdali jsme to, přítel úplně groggy. Tak trochu doufám, že je to jen z horka.
Myrtila To je možný, ale je to škoda. Tak ať seženete někoho dobrýho!
Len Diky, zatim to vypada, ze budu rada, kdyz sezeneme aspon nekoho ![]()
Mrakoplas jojo Breclav :)
andulka01 Achjo :( mě to taky štrejchlo, ve středu jsem ztratila hlas a celej den ležela, včera mě bolela hlava a půl dne jsem ležela, dneska už jen polehávám. Nějaká svině klimatizační nebo jaká... tak ať to netrvá dlouho!
Karja haa online u ČSOB? no to se divím, že se vůbec někomu povede založit, vymysleli to složitý jak orloj a věčně nám přicházejí incidenty typu "klient si chce sjednat a nejde mu to dokončit" ![]()
SunEclipse Hele já jim to včera tak prozkousela, že mi nakonec hned ráno volali:-D. A mám to, tak jsem ráda, nechtělo se mi teď v tom horku na výlet.
Teda, dneska prisel tak paradni dopis z katastru, ze by se to mozna hodilo i do vtipu. Tri zalezitosti, zmatlany cisla parcel, neco, co je uz nejakou dobu v katastru, tam pry najednou neni zapsané, a navic mam dolozit neco, ceho nejsem vlastnikem, tohle asi po telefonu nevyresim ![]()
Stezuju si na sebe.
Před tydnem mi v práci oznámili, že přecházím na jiné (náročnější) místo a já byla napřed naštvaná . Předevčírem mi řekli, že si to rozmysleli.
A místo abych cítila úlevu, že zůstane vše při starém, jsem zase naštvaná, že nebude žádná změna.
Hm, je těžké se mi zavděčit. ![]()
Mha to znam.ale zas tyhle momenty prozreni jsou dobry v tom, ze si clovek neco vyjasni.
Jak jsem si tu stezovala na problem se zubem, tak ten sice pretrvava, ale mam uz aspon termin a nejakou predstavu, co se bude dit. Dekuju vesmiru za "starou" zubarku a hlavne za vstricnou spoluzacku, ktere tu svou nestastnou pusu mohu v pripade nouze taky ukazat. Asi to nebude na plnou pusu keramiky, jak mi predestreli na klinice, ale bohuzel nove kazy tam fakt jsou, a nekolik. Sice male, ale vsechny behem dost kratke doby
. Nevim, proc se to musi zacit takhle brutalne sypat zrovna v lete, kdyz je porad nekdo pryc a rousky zacinaji byt out!
Ginevra Nezkousela, dekuju za tip. Mas na ne dobre reference?
Jojo, dcera tam chodí s oběma holčičkama a dobrý. Snad ještě berou, zkus tam zavolat.
Mha to je normální...to je setrvačnost myšlení. Na zásah do zaběhnutého pořádku si napřed musíš zvyknout a vstřebat ho. Takže je logické, že jsi naštvaná dvakrát. A navíc to znamená, že bys tu novou pozici zvládla ![]()
Mha To víš, tím prvním naštváním jsi vyslala myšlenku nesouhlasu a Vesmír ti vyhověl. A zase špatně. Takže bacha na přání a na sílu myšlenky
.
Takto by ti to vysvětlila jedna moje ezo kamarádka - ale zdá se mi, že by na tom mohlo něco být :-).
Ginevra Na webu nemaji, jestli berou, ale ani ze neberou, tak to zkusim, diky!
Myrtila To je vážně škoda. Taky jsme dlouho nebrali nové pacienty, ale malé děti našich pacientů vždycky. Nestojí to skoro žádný čas navíc a taky se hned začne s prevencí, což je nejlepší způsob, jak si vychovat dalšího pacienta bez kazů. Win-win. V Brně bohužel nikoho osobně neznám.
a v Praze (a prilehlym okolí)? Mne můj prazskej zubar řekl, ze nový pacienty nebere a malý děti už vůbec :-(
Potrefenáhusa naše zubařka nás vzala všechny. Nejdřív k ní přešel muž, potom přihlásil syna a nakonec vzala mě. To se pravda trošku cukala, zajímalo jí, jestli mám problémy. S druhým synem už nebyl problém. Přesně, jak píše Len , během času pro dva dospělé zvládne vyšetřit i ty děti.
Evaeva Nj, ale můj nevzal
Potrefenáhusa to je samozřejmě blbé, no. My měli fakt štěstí, muž žádného zubaře neměl, já jsem chtěla měnit. Péče je tam, co můžu soudit, kvalitní a máme to 15 minut pěšky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my