Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. června 2021 20:37

Ounz tlapkam,taky uplne nesnasim,kdyz ma nekdo pocit,ze musi vsichni slyset to co chce poslouchat on.

jednou v recku v apartmanu (jelikoz jsem nevedela jakou reci je oslovit)to vyresila tak,ze jsem si pustila jeste hlasiteji nez oni,ale doslo jim to rychle a byl klid.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 20. června 2021 20:58

nikka75 To je primar rozumnej a ty mas skvelej pristup. Spousta lidi se k tomu obstriku upina ve smyslu, ze jim to problem vyresi, a nechapou, ze cvicit je nejdulezitejsi. Jenom jeste upozornim, ten efekt u ozonu nabiha klidne i 14 dni a muze nastat i kratkodobe zhorseni, to u kortikoidu nebyva a ten ucinek nastupuje trochu rychleji. Kdyz nepomuze jedno, da se zkusit jeste to druhe. SM system cvici muz a chvali si to, mne to moc nevyhovovalo, ale mam problemy s krcni pateri, to je jine. 

Offline Ounz
20510 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:04

Karja tak to soucítím! Noční pracanty taky nemusím

Offline Ounz
20510 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:06
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:26
Reakce na 33lejaby:

Teda už pár dní mne neuvěřitelně serou pískající noční ptáci. Včera jsem to ve 3 ráno nevydržela a hledala na netu. Tak prý mláďata kalouse ušatého, dožadující se krmení rodiči. Vydrží hvízdat v desetisekundovém rozmezí celou noc...jako příroda OK... ale uprostřed města pár metrů od okna je to fakt nervydrásající...

​Není nic horšího, než Chřástal polní. Má štěstí, že je chráněný.

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:30

Zarinya 

Pode mnou bydlí zas šílenej telefonista, žvaní třeba hodinu - a zásadně na balkóně. Řve do toho tak, že podle mě ten mobil ani nepotřebuje Neslyšim kolikrát ani televizi resp. se mi do odhalení vraha většinou vloudí jak ty vole poslal tu vobjednávku pozdě... a já pak nevim která bije

Nicméně jsem - čirou náhodou - objevila způsob jak telefonistu zarazit... stačí začít zalívat kytky... a trochu je přelít... včera stačilo i prostý mlžení

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 20. června 2021 21:53

711990 no uff. Tu boreliózu taky nechápu, ale to ti nabere i obvodak? I když ty protilátky tam můžou teda pěkně zmást. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:07

continuity no odnesu to obvodacce a uvidime, hlavne at mi napise tu fyzio, nemuzu si to jako samoplatce ted dovolit:(

Offline nikka75
106 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:20

mirajo tak myslis, ze kortikoid by byl lepsi? Asi tezko rict co? Ja ten ozon brala, ze pry by mel tu vyhrezlou cast jakoby vysusit a tim zmirnit tlak na nerv, efekt kortikoidu neznam. Kazdopadne na cviceni uz se tesim, ted mi to nedela moc dobre, ze se nijak aktivne nemuzu na lecbe podilet, odpocivani mi moc nejde

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 20. června 2021 22:31

nikka75 Tezko rict, ozon je v mladsim veku urcite dobra volba a uvidis. Nekomu pomuze vic to, nekomu kortikoid, je to hodne individualni. Vydrzet v magnetu muselo byt v ty akutni fazi tezky. Ted jeste aby te pustily ty nocni bolesti, to musi byt hodne neprijemny. 

Offline Liesel
1663 příspěvků moje polička 21. června 2021 07:59

nikka75 Přidám svoji zkušenost s plotýnkama. Mám poměrně velký výhřez 10 mm a ještě k tomu utržený kus plotýnky. Po kolečku zjišťování potíží a léčbě léky (bez velkého účinku - mě záda vůbec nebelala, jen mi to šlo do nohy a ujít víc  jak 50 metrů byl výkon), jsem se objednala na operaci. Shodou okolnosti jsem dostala kontakt na paní co dělá Dornovu metodu, to mi pomohlo a operaci  jsem odvolala.  Nebylo to hned, ale po prvních rovnáních  jsem byla schopna ujít i 1 km. Další nutností bylo posílit vnitřní stabilizační systém, posílit svaly, které drží plotýnky, cvičením SM. Bylo to před 10 lety, sice nikdy nebudu OK, ale pokud vynechám především zvedání těžkých věcí, tak nejsem téměř v ničem omezená. Držím palce, chce to čas a správného fyzioterapeuta. Jo a žádné rotační pohyby!

Offline nikka75
106 příspěvků moje polička 21. června 2021 08:43

Liesel mirajodekuji za zkusenost, to se hezky cte. Dnes jsem teda mluvila telefonicky s lekarkou u nas v nemocnici na rehabilitaci, mam stesti, ze jsem zamestnanec nemocnice a lekarka je znama, jinak bych sla az koncem cervence, coz je des pro lidi s akutni bolesti. Takze ve stredu mam rano dorazit a bude se mi venovat fyzioterapeutka se zamerenim na metodu McKenzie. Tak snad to zabere

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 09:10

Exhibicionista v nejlepsim! To nám ten tyden hezky začíná! 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 21. června 2021 09:26

continuity Chvíli mi trvalo, než jsem pochopila. Je horko. To asi neměl ani baloňák. 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 09:28

mirajo vůbec nic!

No volala jsem měšťáky, ale ti než se tam dobelhaji... Naštěstí tu už děti budou jenom tyden a za ten mesic se to snad vyresi, ale jezdí tamtudy samy k babičce. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 21. června 2021 10:02

continuity šiš, to je radost!! 

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 21. června 2021 12:07

Garfie no muž říkal, že to horko dělá s lidma strašný věci. A asi budu muset promluvit s dětma. Chudáci, v pátek večer školení na menstruacni vložky a dnes toto. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 21. června 2021 12:10

continuity  Ty jim dáváš, to bude pro holky památný léto!!! 

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 21. června 2021 14:08

Sweet Potato olysalý onanista - to je jak z diktátu na y/i