Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:47
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:48

andulka01 naprosto chápu, moje dcera měla od primy třídního, čerstvého absolventa,na prvním rodicaku nam řekl, že má obavy jak to zvládne, protože nikdy nechtěl učit malé děti-proto sel na gympl... Zvládl to na výbornou, hrál s nimi divadlo a jezdili na výlety a těšil se až vyrostou měli slíbený výlet do Řecka před maturitou.Po čtyřech letech, když měli přejít na vyšší,ale ředitel usoudil že by bylo dobré mu dát opět primány.Řekl nám to celý nešťastný na rodicaku a tehdy jsme se domluvili na petici,napsali,podepsali, předali řediteli a povedlo se.tridni děti i my rodiče jsme byli šťastní Řecko se konalo, pravidelné předvánoční výlety di orahy,divadlo každý rok.posledni rok hráli stejnou hru jako první . probíhalo to tak, že se část promítla z té původní verze a část hrála, bylo to dojemné a jedno oko nezůstalo suché, vidět ze záznamu ty mrnata v porovnání s maturanty.stejne jako vidět jeho kdy na začátku sám skoro ještě student a po osmi letech dospělý chlap,otec od rodiny.Ze třídy se díky němu stala dobrá parta, ještě dlouho po matuře se pravidelně scházeli.i ted jsou pořád v kontaktu i když jsou dospělí,

pochopitelně je i učil,je to češtinář.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:49

andulka01 Myslím, že chlap na prvním stupni je dost vzácný úkaz už sám o sobě a určitě bych si ho víc představovala spíš u těch třeťáků a výše. Prvňáky zvládne učit určitě i někdo jiný. Neznám situaci, ale asi bych na jeho místě bojovala a třeba zapojila i rodiče.

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:59

andulka01 rodiče by s tím mohli ještě docela zahýbat.

No a u nás se s jednou paní učitelkou a asistentkama loučil jeden rodič "vy svině line", před školou nadávky k..va, p..a. Holka má dvacet let a déle se prostě už vzdělávat nelze, základka byla v tomto případě odlehčovací služba zadarmo. 11 let se s ní ve třídě piplali, těžké mentální postižení..to je vděk, co?

Offline Sweet Potato
40204 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:00

tv ježiš to je strašný

Online Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:05

tv

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:07

Vlm to je krásný!! Tak přesně takhle si to taky představoval - je to divadelník, takže měl naplánované nastudování hry, všechny ty výlety, sportování. On ty mrňata asi fakt umí, ale samozřejmě větší ho baví víc, už jsou to parťáci.
Rodiče už ředitelce píšou, ale prý přes to zatím nejede vlak. Tak uvidíme.

Ono mi to vadí i mě, protože je prostě rozdíl po otázce Jak ses měl v práci slyšet: Pavlík se poblinkal versus Ten výlet do techparku byl super.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:08

tv to je příšerný

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:30

rasaNori Můžu na tebe dotaz na moravské téma, když tě tu vidím? Ve firmě jsem dostala zelenou na bezplatnou zápůjčku dvou terénních vysokozdvižných vozíků na Moravu a dar pár kusů jednoduchých paleťáků. Co bys poradila, má smysl to dávat obecně na brněnský krizový štáb, nebo poptat rovnou obce?

pak půjdu do SZ, samozřejmě

Offline Karja
44548 příspěvků moje polička 30. června 2021 12:31

Zarinya No přesně,jako dneska bych se nad tím asi jinak zamýšlela, ale bylo to tak narychlo a já fakt jen vybafla ,,já ho vůbec neznala,,. Fakt si myslím, že ty kolegyně si myslely, že jsem hovado.  Takže mám pochopení pro Dadoo kolegu,on člověk něco plácne ani nevi jak! 

Offline Garfie
28491 příspěvků moje polička 30. června 2021 13:44

tv To je neuvěřitelný. Strašný. Smutný. 

Já teď mám taky takové trochu smíšené pocity z jedné kamarádky. Byly jsme teď o víkendu v Praze, čtyři kamarádky z gymplu. Skvělé ubytování, program, jídlo, bylo to super. Na sobotní večer jsme měly rezervaci V Zátiší. A jedna z nás navrhla, že bychom to mohly zrušit a ty peníze poslat na Moravu, místo večeře někde koupit sendvič. Byly jsme pro, já teda s výhradou, že jsem peníze poslala už v pátek. A jedna z těch holek (jsou to všechno moje blízké kamarádky, fakt je mi z toho smutno) že v žádném případě, že se o ně postará vláda a ona nic dávat nebude. My to nějak extra dál neřešily, ale přišlo mi to fakt smutné. A je to už po několikáté, co se projevila podobně.  

Offline Kokoska
34781 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:23

V zaplave vaznych temat si stezuju na prkotinu. Kvuli nove velke bile plombe, no spis nove casti zubu, nemam dneska jist a pit nic barevneho. A ja mam tak strasnou chut na kafe! Rano jsem spechala a rikala si, ze si ho dam v klidu po navratu. Tak houby a navic jsem bez kofeinu jak chcipla.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:28

andulka01 ty jo, ja ti asi neporadim. Ale ted hlasili v radiu ze na webu dobrovolnici.jk.cz by mel byt seznam veci co jsou potreba. Hele o vikendu by ti za to urvali ruce, ale ted opravdu netusim:(

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:28

Kokoska mas doma brcko? 

Offline Kokoska
34781 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:33

rasaNori no mam, to me teda nenapadlo

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:38

rasaNori Moc díky, vyřešeno. Terénní vzv vozíky frčí do Moravské Nové Vsi, paleťáky do Hodonína do skladu Českého Červeného Kříže. Uf.

Teď tomu ještě udělat ten marketing okolo :-) abychom se trochu blejskli

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:41

andulka01 super

Doufam ze nase strechy vydrzely ty nocni bourky... 

Offline Gatita
8606 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:51

Kokoska tak ja pro tohle zrovna pochopeni mam. Dnes mam misto zubu jen pahyl, nemuzu nic studeneho, tepleho, sladkeho... a jsem vdecna, ze to muzu schovat pod rouskou, vypadam uplne strasne. Tak drzim palce, at to vydrzis a zub mas ok, cloveka to dost stresuje, i kdyz to jsou jen blbe zuby.

Offline Kokoska
34781 příspěvků moje polička 30. června 2021 15:00

Gatita nevydrzela, uz jsem si dala brckem davku Ale spis mliko s kafem nez naopak, a jen malinky. At ti to taky dobre dopadne, je to otravny.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. června 2021 15:01

Catherinne Pinot Noir Mohučanka taky jsem koukala, pak se docetla ze je dnes Den ozbrojenych sil