Stěžovací vlákno
andulka01 já ho chápu, určitě to dost zamrzí. Hlavně, aby se z toho nestal zvyk.
No včera jsme to právě řešili, pokud to nastane znova, je načase změna školy. Ono těch podpásovek je ze strany nové ředitelky trochu víc.
Dadoo Já se teda přiznám, že jednou v našem korporátu byla událost, kdy zemřel mladej chlap s mladou rodinou, hypo na krku,ale neznala jsem ho, nesetkala jsem se nikdy s nim. Taky se adhoc udělala nějaká rychlosbírka, ale já kolegyním řekla ,,ty jo, já vůbec nevím o koho jde,, a nesla jsem nimi přispět. Prostě mě to vůbec nenapadlo, nějak v rychlosti si to vyhodnotit, nic. Tak doufám, že o mě taky nemluví jako o linem šmejdovi. ;-)
continuity On to byl určitě takový momentální impuls, jako potřebuješ, tak si ho vem, ale místo toho, aby přemýšleli jak to zlegalizovat, tak ho seřvou.
Osobně si myslím, že než by se u nás taková akce oficiálně zorganizovala, tak budou mít ty lidi postavené domy nové.
notna Ale tak snad se to dá říct normálně. Třeba "už jsem zaslal" nebo klidně "nevěřím na sbírky", ani to by mě neurazilo. Ale "už maj dost" je prostě hnusný.
Ano, přesně o toto taky jde.
Ja taky přispěla sama a ve škole jsem dala aspoň symbolickou stovku a takových nás bylo víc.
Jde jen o to vyjádření. "už dostali dost." on jim ty peníze nepřeje a závidí, že dostávají.
Popravde by mě to u něj vlastne ani nemělo překvapit. Znám ho uz par let, pracuju s ním a vím, že co je zadarmo, tam se může přervat na prasknutí, nikdy sám od sebe nehne ani prstem a vždycky že všeho se vyvlikne.
Jen jsem si potvrdila dávný fakt, že je to jednoduše vy..canej a línej Šmejd.
Dadoo Já se teda přiznám, že jednou v našem korporátu byla událost, kdy zemřel mladej chlap s mladou rodinou, hypo na krku,ale neznala jsem ho, nesetkala jsem se nikdy s nim. Taky se adhoc udělala nějaká rychlosbírka, ale já kolegyním řekla ,,ty jo, já vůbec nevím o koho jde,, a nesla jsem nimi přispět. Prostě mě to vůbec nenapadlo, nějak v rychlosti si to vyhodnotit, nic. Tak doufám, že o mě taky nemluví jako o linem šmejdovi. ;-)
Ne,nejsi,ty jsi Ross.![]()
Mne se u tvaho prispevku vybavila scenka z pratel....neznam pana udrzbare.![]()
Zarinya Hele sranda, sranda, ale známá teď odchází z práce a jednou z posledních kapek bylo, že po návratu z neschopenky má vypláznout několik set za mejdan a dárek k narozeninám nějaké vzdálené kolegyni. Akce proběhla, když tam nebyla a nikdo se jí předem slovem nezmínil.
Sweet Potato no vsak ja jsem na strane Rosse i Karja ![]()
Zarinya Taky jsem si na to hned vzpomněla! Někdo nakrojil dort pro Howarda! ![]()
Zarinya O tom jsem ani nepochybovala![]()
andulka01 to je podle mě fakt riziko. Že si řeknou, jo, ten to s těmi prvňáčky umí a budou chtít, aby si je bral pořád.
Stěžuju si na letecký den nebo cvičení nebo co to ti vojáci mají! Místo práce čumím z okna na přelety stíhaček a vrtulníků, po jednom, ve formacích...
Sweet Potato na rovinu píšu, že bych nic neplatila.
Mohučanka já to taky sleduju. Ale nestěžuju si, mně se to líbí ![]()
U nás v centru už taky něco letělo. Kočky maj vyvalený oči až na záda
Pinot Noir No mně se to právě taky líbí! ![]()
Catherinne
ty naše už jsou zvyklý. Zato včera při bouřce byl naježený nejeden kožíšek.
Ebby byla včera po peřinou, ona je strašná poserka ![]()
Ale vrtulníky jsem jen slyšela, lítají tam nad vámi. Máš lepší výhled!
Pinot Noir vrtulníky byly tady
Mohučanka Catherinne Venouš přišla úplně zmáchaná na začátku bouřky a až do rána si zabrala půlku postele. Ale myslím, že bouřky se nebojí, spíš využije tu dobu deště k poctivému spánku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články