eless proti tem vyrobkum nic nemam a pro deti uz vubec, mit kazdou ponozku jinou muze byt legrace. Ale ta veverka!!! ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska svůj účel reklama splnila, pokaždé fascinovane hledím na veverku..
Kokoska Děti tuhle reklamu milujou. Takže jí máme i od nich zpívanou.
Kokoska Můžeš ji mít na kalhotkách :-).
999 ja jsem skromne devce, nemusim mit vsechno! A taky by to musela bejt hooodne velika veverka ![]()
Kokoska Já hledala tu reklamu a tohle na mě vyskočilo :-).
Pinot Noir Ale! ![]()
Pinot Noir bobr ![]()
Maminka drazi slona pro jednu rodinu v Mikulcicich, jeste par hodin zbyva Tak to sem dam :)
https://www.facebook.com/1460884907479436/posts/3043637359204175/?d=n
Dnes jsem byla u máti, už vypadá mnohem lépe, ale ještě to bude trvat dlouho, než to přestane bolet.
A vykládala mi, že ji volala kámoška učitelka, aby ji povzbudila a že se jí stalo to samé. Přecházela na přechode se třídou, před školou!!!( nápisy na cestě pozor děti), stala uprostřed cesty na přechode, děti přešly a sejmula ji nějaká ženská a odjela! Tři zlomené zebra, po chvíli sebou švihla. Naštěstí tam byla kamera, takže babu dohledali, ale teda
.
Učitelku na prechodu! Ja jsem ted na Slovensku a teda dopravní (ne) kázeň je katastrofa, 50 tu ve městě nejezdí vůbec nikdo. Čekat než ti tady zastaví auto na přechodu je jak trest na doživotí, 2x se mi dnes stalo, že zastavilo auto v jednom směru, v protisměru ještě dvě profrcely. Fakt bych nikdy neřekla, že v Praze se jezdí slušně, ale jo.
Nevím jak tady chodí samotné děti, já dospela mam problém je bezpečne převést. ( Navíc jsou zvyklé na tu větší ohleduplnost, tady to vůbec neumí vyhodnotit).
continuity teda neviem kde to si, ale u nás zastaví na prechode každý a aj tie rýchlosti väčšina dodržiava. Obidvoje až na pár výnimiek debilov ale tých poznám väčšinou hneď podľa typu auta.
continuity já mám strach dítě pouštět někam samotné, málem nás borec nabral na světelné křižovatce, ještě se divil, že jsem naštvaná. Jo, odbočoval doprava, ale to má zároveň přechod zelenou, bliká to tam, to snad musí zvládat??
A u nás na sídlišti stává hned u přechodu žluty tranzit. Jo, stát tam může, ale já musím dojít doprostřed prechodu, abych se podívala, jestli něco nejede seshora. Při pomyšlení, ze tam takto leze dítě, mě jímá hrůza.
tv u nás je takhle zaparkovaný obytňák, vůbec přes něj není vidět, obzvlášť super, když máš ještě před sebou kočár. Už jsem přemýšlela, jestli jim nemám za okno dát papírek, jestli by nemohli přeparkovat.
Evaeva já jsem taky už přemýšlela o papírku..jenže tohle je sídliště, parkovat je tady mnohdy zoufalství, no. Ale hned u přechodu je to fakt blbý. A je to kousek pod školou. Ráno tady bývá a hlídá to nějaký starý pán, prostě domovska hlídka, to mi přijde strašně hezké, ze zadarmo tam každé ráno pomáhá při přecházení na přechodu skolakum.
tv já taky bydlím na sídlišti. Oni s tím obytňákem asi moc nejezdí a tohle místo jim zřejmě vyhovuje, no. Ale stačilo by, kdyby stál o místo dál. U nás přechody u škol hlídá policie, ale jen na začátku školního roku. Navíc musí dodržovat rozkazy, takže třeba nastala situace, kdy u přechodu (kde jezdí autobus) stáli dva, a u přechodu, přes který musíš přejít, když překonáš ten první (tenhle je taky frekventovaný) nikdo. Táta se jich ptal, no prý o tom nemůžou rozhodnout oni:) U nás je to naštěstí udělané tak, že ty opravdu nejfrekventovanější ulice mají nadchody, většinou přecházíš jen malé ulice.
tv No to je vážně hezké, to se jentak nevidí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články