Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2021 23:52

Kokoska no, tady bys maximálně dostala pokutu, s parkováním to tu není ideální. Ale zrovna tenhle případ to není, na tomhle místě se hned u přechodu zaparkovat ani nedá, jsou tam takové ty zátarasy. Ale jak je ten obytňák vysoký, tak přes něj stejně není vidět. Stát tam osobák, tak je to v pohodě.

Offline Kokoska
34770 příspěvků moje polička 03. července 2021 00:01

Evaevano bylo to na Jiznim meste, tam je taky unikum zaparkovat. Pokutu jsem krome poplatku za odtah samozrejme vysolila taky. Bylo to v docela uzky jednosmerce, docela bych chtela videt ty odtahovaci manevry, to museli zablokovat ulici.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2021 00:37

Kokoska já bych byla rozhodně pro větší přísnost, v některých místech mají problém projet i vozy záchranných složek. Pokud se člověk smíří s tím, že neparkuje pod okny, místo vždycky najde. Taky je tu docela dost nových domů, kde si člověk může pořídit garážové stání, ale lidi nechtějí platit. Jednou za čas udělá městská část anketu o výstavbě parkovacího domu, chce ho každý, ale nikdo nechce za místo platit (ve zkratce). Podle mě by to chtělo nějakou pořádnou koncepci, ale toho se asi jen tak nedočkáme.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 03. července 2021 02:24

continuitynas tiež púšťajú na prechodoch skoro všetci, hoci niekedy by som radšej počkala, napr keď kamión ide dole kopcom. Maximálne nedisciplinovaní sú taxikári.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 03. července 2021 07:17

tv ve vesnici , odkud pocházím,dělali ráno dozor obecní zaměstnanci. Už je tam na úřadě jiná sestava a ani nevím,  jestli to funguje porad. Taky se mi to moc líbilo.

Offline Kokoska
34770 příspěvků moje polička 03. července 2021 09:38

Evaeva Tenkrat jsem tam sla pobliz k doktorovi, spechala jsem, vim, ze jsem udelala chybu. Tak jsem holt za ni zaplatila a ted na to davam pozor. Jen teda asi sotva me odtahli, uz tam stalo jine auto. Ted co zavedli ty modre zony, misto se najde lip, holt teda zaplatim, ale aspon auto najdu tam  kde jsem ho nechala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2021 10:18

Kokoska jo, to je jasný, taky už jsme pokutu dostali. Ale zrovna tady to jsou jen místní, tady v ulici žádný doktor nebo něco podobného není. U poliklinik jsou podle mě hodiny, ale zóny tu nemáme.

Offline Janulik03
20193 příspěvků moje polička 03. července 2021 15:57

Tak donedavna mi nevadilo nic ziadne stipance teraz ma vyradila vcielka na ktoru som stupila. Uz to puchne svrbi ma cele telo a musela som uzit lieky na alergiu.  Fakt starnem

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 03. července 2021 21:42

Janulik03 kdepak stáří, to jen ten hmyz je čím dal tím nenažranější , i když včelka...té je i škoda

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2021 13:40

Soused na chalupě pálí v kamnech asi petky nebo coTakový smrad, že nás to úplně vyhnalo ze zahrady, vysloveně mě z toho pálili oči. Proč to ty lidi dělají?!

Offline Janulik03
20193 příspěvků moje polička 06. července 2021 16:53

Evaeva to je hrozne totok 

Offline Janulik03
20193 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:04

Ani to nie je staznost vlastne. Ale susedia boli na dovolenke. A take krasne ticho cely tyzden. Teraz sedim na terase. Buchli dvere od auta vrzla branka a rev deti. Chaos krik zhon. Susedia sa vratili. Zapli radio na svojej terase, pekne nahlas lebo sused hned zacsl kosit dvor. Suseda krici co chcu k veceri decka revu ze sa chcu kupat. Dcera reve ze nemozu lebo voda je hnusna. Zvoni druha dvera pri nasej branka ze dakuju za krmenie sliepoka dostala som JA !!! flasu proseca.  Muz ktory sa staral je zavolany vedla na pivo. Asi bemusim chystat veceru . Skoncilo ticho, nastali bezne dni. Inak je tu super. 

Koniec hlasenia

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 06. července 2021 18:06

Janulik03 jako ja jsem rada, kdyz se vsichni vratej v poradku domu. Ale to ticho, kdyz tu nejsou!

Offline Potrefenáhusa
38732 příspěvků moje polička 06. července 2021 18:20

moora mne stačí, když usnou!!!!!

Offline Janulik03
20193 příspěvků moje polička 06. července 2021 18:49
Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 06. července 2021 22:22

Janulik03 To je bezva raport!

Online Pinot Noir
29825 příspěvků moje polička 06. července 2021 23:10

Janulik03 ty jsi to tak krásně zachytila, úplně v tom slyším, vidím a cítím život

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. července 2021 11:53

Manuál k registraci k očkování má 64 stran. To to radši zkusím úplně naslepo

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. července 2021 15:45

MhaNávod na těch pár kliknutí?

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. července 2021 16:14

Kan Já nevím, jen jsem se koukla a přesto, že miluju tlusté knihy, tohle si nechám ujít.

Ale možná je to psané  stylem Při hlubokém nádechu pomalu zvedejte pravou ruku* až do výše myši. S vydechem ruku spusťte tak, aby ruka směřovala dopředu a dlani dolů.**Uchopte myš a pohybem ruky přesuňte kurzor...

*leváci levou ruku, lidé bez končetin použiji hlasový program***

**pokud máte tablet, pokračujte na straně 18, oddíl C nahoře 

***seznam povolených hlasových programu naleznete v Dodatky a vysvětlivky, kniha XXIX, str. 312, oddíl P až W