Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. června 2021 22:06

MP Meri Pravda a jestli máš nějaký vymazlený špeky, tak počkej. 

Ginger Tak to neporadím, já mám to Brno taky dost z ruky a budu posílat přes kamarádku.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 28. června 2021 22:35

MP Meri 

Myslím, že bude chvilku trvat než budou pomýšlet na zútulnění interiéru,ale zapisuju si a vezmu tě za slovo.Ozvu se.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 28. června 2021 22:40

Ještě mám jednu věc, myslíte že by mělo smysl zveřejnit tady číslo účtu na pomoc Mikulčicím? Kamarádčin muž zřídil transparentní účet...

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 29. června 2021 03:51

Garfie to je hrozné

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 09:01

EDITH4B Já bych řekla, že čím konkrétnější pomoc (tedy její cíl), tím lépe.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 29. června 2021 09:26

Garfie to me mrzi

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. června 2021 09:47

Snad to tu je správně

Pomoc Mackovym

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 09:49

Já děkuji všem za podporu a přidávám, že celá situace je ještě horší, pohřeb se trochu oddálil, takže v sobotu bude místo původně zorganizované hostiny kar, ale skutečný pohřeb bude až v úterý příští týden. Chápu, že to zřejmě nešlo jinak udělat, ale přijde mi to opravdu šílené. Tohle bude asi nejsmutnější a nejpodivnější smuteční hostina, co zažiju-tři dny před pohřbem. :-( 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2021 10:27

Garfie to je trochu zvláštní, ale asi to opravdu jinak nešlo, pohřeb se tak rychle nezařídí. Upřímnou soustrast

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:03

Evaeva Děkuju. Já to neorganizuju, takže do toho úplně nevidím, ale předpokládám, že než rušit velkou zorganizovanou oslavu v restauraci a organizovat něco jiného o dva dny později, je jednodušší vyřešit to takto podivně. :-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2021 11:07

Garfie ano, taky si myslím.

Offline continuity
42821 příspěvků moje polička 29. června 2021 14:08

Garfie asi to tak bude. No víš co, já jsem ten pragmatik, kdovíjaký bych to udělala já. mám celkem pochopení, i když je to vlastne strašne smutný. 

My jsme takto rušili oslavu kvůli úmrtí nevlastní dcery oslavenkyne, pak přišel covid a tato konkrétní oslava už nebude určitě. 

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 14:51

continuity Já bych to tak asi taky udělala, o tom žádná. Jen je prostě podivné, pocitově, jít nejdříve na tu "hostinu", myslím, že to už má začít takový ten osvobozující proces po rozloučení a uzavření nějaké kapitoly (jasně, vím že to není tak jednoduché),  na karu se má vzpomínat a přejít na veselejší notu...nejde přece o to, se na počest zemřelého najíst a napít. 

Nemluvě o tom, že na pohřeb už bychom tu neměli být, už i kvůli té oslavě jsme posunovali odjezd na dovolenou...

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 29. června 2021 14:59

Přítel učí na prvním stupni, právě si vypiplal super třídu (a báječný rodiče), strašně se těšil, jak se třeťáky konečně bude víc jezdit na výlety, bude s nima víc řeč a vůbec ten vývoj. No tak mu dnes ředitelka sdělila, že jeho třídu dává jiné učitelce a on si zase vezme prvňáky, protože je prý nejzkušenější, kecyvkleciatd. Takže místo dalšího učiva, techparků, stezek odvahy a cyklovýletů bude zase utírat nudle, psát křivé čárky a jezdit nejdál na plavání. Škoda.

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 15:06

Offline Garfie
28484 příspěvků moje polička 29. června 2021 15:23

andulka01 :-( to je strašný. Přitom je nejlepší, když má tu třídu jeden třídní co nejdéle to jde!!! Pro děti, pro něj i pro rodiče. 

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 15:37

Tohle je velmi časté, ne každý elementarista "umí" prvňáky. A jsou školy, kde se to dělá plošně. Má to své výhody i nevýhody. Pro učitele to loučení bývá dojemné. Dozvědět se to na poslední chvíli je nefér hlavně vůči těm dětem.

Offline continuity
42821 příspěvků moje polička 29. června 2021 15:46

andulka01 v naší škole je to tak plošně. Je to škoda, na druhou stranu si neumím úplně představit co by bylo, kdyby ta učitelka, kterou měla starší od třetí třídy, dostala prvňáky. Už v té třetí třídě to bylo strašné. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 29. června 2021 16:26

Garfie No a ještě k tomu ho to bude žrát celý prázdniny! Sakra, chudák i já!

Děti to ještě nevědí, jako kdy jim to má říct - zítra u vysvědčení? Strašný, je mi jich fakt líto.
Ani nedostal čas je převést na běžný styl výuky (má trochu volnější režim, kdy spojuje a mixuje hodiny podle tématu, někdy mají přestávku dřív, někdy později), tohle dělá právě s čtvrťáky, aby pro ně ty nalajnované hodiny nebyl pak šok.
Má tam hodně problematického kluka z děcáku, kterého posudková zařadila jako nevychovatelného, za ty dva roky s ním udělal obrovskou práci, poznal jak na něj a teď to z velké části půjde do kelu (mají dostat učitelku, ta pro něj nebude přirozená autorita). 

Sweet Potato Z tohoto úhlu to samozřejmě chápu, ale je mi z toho stejně smutno. Dva roky v pytli. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 29. června 2021 16:35

andulka01 To je skoda, za me je 3.trida nejlepsi.