Dalia Sweet Potato Kan
( dala bych si
)
Renusatko potlapkávám, vosy a včely jsou potvory. Ať je brzy líp. Já mám ještě v pondělí zrušený zákaznice, co bude v úterý netuším.
Dalia Sweet Potato Kan
( dala bych si
)
Renusatko potlapkávám, vosy a včely jsou potvory. Ať je brzy líp. Já mám ještě v pondělí zrušený zákaznice, co bude v úterý netuším.
Pekne jsi zrizena!
Myslim,ze zavolat si zachranku nebylo od veci....
Renusatko Ty máš teda pech :( soucítím a ať ti to co nejdříve splaskne!
Uz je to tu....

Zarinya Šťastnou cestu!
Zarinya skoda, ze musite tou lodi, cesta sebere dost casu. Dobre dojedte!
Teda Catherinne , já teď mám doma dceru s vnučkama, tak lítám sem tam a na počítač se moc nedostanu, tak dočítám až teď, teda fuj, to je ošklivé, to ti nepřeju. Držím palce, ať se vše rychle zhojí, a nejsou žádné následky. Tyhle pády jsou naprd. Já se v pátek jen otočila za malou, protože zaječela na dvoře a já kus od ní věšela prádlo, zaškobrtla a padla na betonovou cestu kolenem, takže mám taky silniční lišej. A to je jen slabý odvar od toho tvého, a bolelo to taky jako čert. Tak se holka drž. A mimochodem, máš moc pěkný nohy (když odhlédnu od těch odřenin).
Catherinne au! To je teda naloz.
Catherinne teda ty sis dala! Modřiny asi nevadí, midišaty ti slusi
, ale aby te to rameno a zebra moc dlouho netrápily a dovolily pracovat a běhat...
Děti dostaly k narozkám hoverboard a docela rychle se to obě naučily - mladší teda expresně. Potud dobrý.
A co matka? jsem na to opatrně vlezla v rámci testování minulý týden už mi trochu šlo. Tak jsem to dnes zkusila znova a pěkně jsem si natloukla zadek, nechci vidět zítra tu modřinu, před dovolenou. Jak jsem stará....![]()
continuity ty jo, tak na to bych nevlezla, tak ať to bolí co nejmíň
Catherinne Auuu a to jsem si chtěla postěžovat. Doufám, že už je lépe
.
Makara uvidíme, dnes byla malá procházka a šlo to
Catherinne dekuji! ja to verím ještě zvládnu, ale až po dovolené, sedět u počítače muzu i omlacena. děti mají chrániče a já si pořídím nějaký polštář na zadek.
whiskas jo, každým dnem je to trošku lepší.
continuity Na hoverboardu jsem si troufla jen v kuchyni podell kuchyňské linky, které jsem se přidržovala.
Ale úraz mám stejný jako ty. Vyjela jsem na bruslích po 9 letech. První zatáčku pod mírným kopečkem jsem nezvládla ![]()
Catherinne pokud se to lepší, to je dobrá zpráva. kdybys měla něco zlomené, nebo nastiple, tak bys to už asi poznala.
Tak teď jenom ať je rekonvalescence, co nejrychlejší.
Jo a jak byla debata o rentgenu, tak zítra jdu na ortopedii na sono. To bude na ty kolena lepší.
notna kolečkové brusle jsem si zakázala, já psychicky nezvládám jakýkoliv pohyb z kopce, který nemám úplně pod kontrolou.
Tak ať tam není velka modřina. Ja vždy vzpomenu na krasobruslařky, vůbec nevím jak to holky dělají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.