Catherinne Jasný, to se odhadnes sama. Jen mě to napadlo, jak to při takovymhle bourání chodí, jestli jen tak preventivně. Tak ať se ti dobře leží;-)
Stěžovací vlákno
Catherinne a nechces prece jen na ten rtg?
Znama spadla, tez byla v pohode a pak umrela.
Candance i ty optimisto ![]()
Já nemůžu umřít, za 14 dní se běží půlmaraton a mám taky mám plný diář
Karja jako kdyby to bylo jak v seriálu, příjdeš, vyšetří tě, ošetření tě a za hoďku ležíš doma posteli...ale bohužel je to xxx hodin
Uf, odvrácená strana sportu. Ať je brzy zase dobře. Mám jen zkušenost s hydrogelovou náplastí na bradavky. V porodnici ji měli v páse na stříhání. Ono to vypadá, že se to přilepí, ale jde to vždycky sundat a neudělá se pod tím ten tvrdý strup.
Catherinne ALFA SILVER doporučuji, spadla jsem před měsícem, na odřeniny kolen a loktu mi ho doporučili v lékárně a opravdu pomohl. Přeji ať jsi brzy fit![]()
Candance promiň prosím, později jsem si uvědomila, že jsem reagovala špatně, protože třeba známá byla tvoje blízká osoba. Omlouvám se
dynda no sundat to šlo, ale jen v tom středu, jak je ten čtvereček, ty okraje do obloučku byly přilepený ![]()
Asi blbý a malý tvar a velká odřenina

Catherinne v pohode. Uz je to skoro rok. Ale byl to hrozny sok a casto si na to vzpomenu pri neskodnych padech
Candance díky ![]()
Catherinne K Hemagelu jsem kupovala mastný tyl, takhle je to na balíčku napsané. Ten se určitě nepřilepí.
Catherinne Uf, to sis teda dala! Držím moc palce, ať se to co nejlíp a nejrychleji hojí❤️Jenom teda nenápadně špitnu, že kdyby ta bolest žeber a kolene nepřestávala, jestli bys ten rentgen nezvážila. Případně nezvážila ten závod.
Isca uvidíme jak se bude vše vyvíjet. Žebra bolí, horší je rameno. Ruku moc nezvednu, ale fakt myslím, že je to jenom naražený. Jak jsem dopadla na pravou horní půlku těla. Chodím líp než bych čekala, akorát když vstávám a lehám si, tak úpím nahlas
a začínám se vybarvovat
Jsem zvědavá, jestli budu schopná jít v úterý do práce.
Muž vzal děti k babičce a já místo toho, abych dělala všechno, co bych chtěla, se tu plácám s rýmou, kterou jsem od nich chytla
Děti jsou samozřejmě už dávno v pohodě, zatímco mně je už čtvrtý den blbě.
Catherinne dočítám se zpožděním a teda jauvajs. Wobenzim by měl pomoct a na odřeniny mi nejlíp že všeho, co jsem kdy vyzkoušela, funguje tohle (a na opary, na štípance, úplně proti smrti to je)

OliveOyl úplně proti smrti říkáš? Tak odhalím realitu a bude jasné, že to teda fakt potřebuju...![]()
Lepší se to, všechno to strašně bolí, ale lepší se to ![]()
Všem za všechny rady a tipy ještě jednou moc děkuji
Čtvrtek

Sobota

CatherinneJá tě fakt lituju, bydlet blíž, tak ti dovezu hovězí vývar (zrovna vařím).
Catherinne No hezký teda
Catherinne Čtu teprve ted, co se Ti stalo. Au au, pěkně sis namlela. Posílám pofoukání na dálku. ![]()
Catherinne co na rychlé hojení to moc neporadím. Na odřeniny Hemagel, na naraženiny Aulin gel.
Jinak soucítím. Dočítám i s obrázkama...no teda, to ses pěkně vymázla. Tak ať to není nic vážného a rychle se to hojí.
Dnes totiž celý den sedím a nebo skáču po jedné na wc. Před 14 dny mě štípla včela, otok děsný i přes léky. No neštípla mě včera do druhého chodidla? Bohužel přesně doprostřed šlapky do nějaké šlachy. Na koupalšti jsem dostala Zyrtec a Prednison. Z koupaliště už mě musel odnést manžel. Naštěstí jsme nebyli na kole a doma bydlíme jen v prvním patře. Do večera mě noha příšerně bolela, nepohla jsem prsty, nohou už vůbec ne a každá změna polohy byla na pos....V noci to trochu povolilo a zbyl příšerný otok. Noha jak balón, takže sice nebolí, ale stoupnout na ni je nemožné
Dneska další Prednison, nějaké léky, kalciovka, ale spíš je to večera horší. Plán nemám, ale vidím to blbě s pondělní prací, kde mě nemá kdo zastoupit. Budu muset asi na kolečkovém křesle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články