Catherinne to zni desive, at jsi brzo fit...
Stěžovací vlákno
Catherinne au, si si riadne doblizlila! Rady už padli, tak verím, že mnohé pomôžu a budeš rýchlo fit ![]()
Catherinne uaaaa docitam teraz. Tak uz len tlakam rady padli asi vsetky. Prva noc byva najhorsia. Zelam rychle uzdravenie ![]()
Catherinne rychle hojeni..
Catherinne No tyjo! Poradila bych vše výše uvedené, to horší koleno hlídat co přesně bolí, aby kromě naražení nebyl poskozeny nějaký vaz. Moc přeju ať se to rychle hojí a moc neboli.
Catherinne Au, drz se!! ![]()
Catherinne at je to brzy lepsi a rychle vsechno zahojene
hlavne se nebran brat si leky na bolest, ono i to napomuze hojeni, kdyz budes vic v pohode+ty ibalginy jsou protizanetlive
Catherinne ouvej, tlapkam moc, narazeniny umi bolet fest
Catherinne ať jsi brzo v pořádku, naskocila mi husí kůže jen jsem si to přečetla.
Catherinne přeji brzké uzdravení! Ať Ti to zase běhá.
Catherinne docitam a uffff tedy. At uz to neboli a jsi brzy fit...
Catherinne Zní to hrozně,a prece jen na nějaký rentgen nebo tak nepůjdeš?
Karja zatím asi ne, představa 15 hodin na chirurgii, kde mi pak řeknou, že mám všechno naražený a stejně s tím nejde nic dělat...kolena poctivě leduju, začíná se to vybarvovat, ale ani to nijak dramaticky neoteklo, snad je to jenom naražený, to levé je možná jediné, co by za ten rentgen stálo. Stoupnu si na to, opatrně, ale jo, tak si myslím, že nic urvanýho tam není. Sama bych to nezvládla, muž musí zase v pět do práce. Vyspal se, já taky, teď loví v lékárně a nějakého mamuta k obědu musí přinýst...a zase aby šel.
Pavlena nonemy Tak Betty moora viktorka_od splavu všem moc děkuju, tak pozitivní energie určitě funguje. Je mi mizerně, ale čekala jsem, že nevstanu a ono jo ![]()
Catherinne ja jeste zase doporucim ALFA SILVER - nastrikas, chladi to a nemusis nijak kryt/obvazovat
Catherinne viděla jsem fotky, ufff. Připomnělo mi to dceru, když běžela s dlouhým klackem v ruce a ten se jí zapletl mezi nohy ![]()
Přeju brzké uzdravení a rychlý návrat na tratě!
baltik díky, poprosím ještě může, krýt musím, jak to pořád leduju, tak je to lepší. Mám na tom teď sterilní čtverce, pod nima nějakou mast ať se nepřilepí. Večer to nechám trochu dýchat. Ale teď raději leduju.
Ty gelový náplasti jsem měla přes noc, ale jsou malý, ten léčivý čtvereček uprostřed, takže mě to strašně bolelo při pohybu a musela jsem to sundat.
Mohučanka to se mi taky na jednom závodě stalo, ale naštěstí jsem to tehdy zázračně ustála.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články