whiskas co dithiaden? Ten nemas? Ale bacha, je to driak, jedine na noc.
Stěžovací vlákno
Lamicka Děkuji. Nemám, ale myslím, že lékově si vystačím (dnes si vezmu Zyrtec, s tímto lékem mám dobrou zkušenost, ale včera nebyl po ruce). Opravdu to dost ustupuje a když se budu moci zítra normálně obout, budu spokojená :-D.
Zevní léčbou jsem chtěla urychlit ústup svědění a otoku.
Jasně, nejde o život, ale přizná se, že mě taková reakce na havěť dost zaskočila, protože jsem s tím nikdy problém neměla. Tak vše je jednou poprvé, že? A snad i naposledy.
whiskas Ja mam takove reakce na ovady od malicka, vloni jsem mela rudy flek pres pulku lytka. Letos mi prijde, ze jich je nejak moc.
Dnešný deň v skratke od rána :
Baterka v hodinkách kľakla.
Obula som si topánky a zistila, že sa mi na nich trhá remienok. Zohnať nejakého obuvníka bude misia.
V práci som sama. Samozrejme, ako vždy, vyrojilo sa pár projektov, na ktorých treba začať hneď pracovať. Plus ako tradične,kopa blbých dotazov.
Do toho telefonát, ktorého obsah mi len pripomenul, že vyššie napísané sťažnosti sú úplne banality. Zomrela moja milovaná krstná,ktorá len pár mesiacov dozadu zachránila mamine život.Zvyšok dňa v práci som prežilla v hmle a slzách.
Teraz sedím na gauči, revem, zjedla som 2 kúsky torty od kamošky a je mi zo všetkého nanič ![]()
continuity na kolečkových bruslích jezdím pořád a zatím jsem sebou nikdy nepráskla. Klepu. Na hoverboard jsem teda neměla odvahu. Manžel ano a dopadl úplně stejně jako ty. Už to nikdy nevyzkoušel. Kluci na tom jezdí pořád, už kolik let.
whiskas To tě lituju. A ať je to brzy lepší.
Po štípnutí včely v pátek ještě pořád neobuju boty a dneska poprvé neskáču po jedné noze. Podruhé to bylo asi 100x horší než před 14 dny. Práci jsem musela zrušit a snad ve středu už to půjde.
Úprimnú sústrasť
pecka ach, den na nic, drž se ![]()
pecka to mě mrzí, drž se❤️
pecka
to je mi moc líto.
pecka
upřímnou soustrast
pecka úprimnú sústrasť.
whiskas a nesezraly te muchnicky? Tlapkam a at to rychle splaskne.
Ďakujem všetkým za podporu ![]()
pecka
uprimnu sústrasť
pecka Upřímnou soustrast![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články