Tentokrát "jenom" průjem. Ale zase všichni s rýmou a kašlem. Tamto tenkrát vypadalo na čistokrevnýho rotavira, zvracení, teplota, průjem, šmytec.
Stěžovací vlákno
dynda Jo, jo rozpustný je ten pro děti. Brala pytlíček 3xdenne. A byl to masakr i se zvracením a hroznými křečemi. Tak snad pomůže![]()
whiskas vtipné, že?
Karja je to nejaká vip záruka, keď mi to vynukovali v obchode, tvrdili, že keď budú spotrebič opravovať mimo domácnosť, hneď mi aj náhradný dovezú.
Napísala som a nič, ticho po pesine.
Renusatko Tak hurá. A k té bolesti, blbé místo "vpichu" a možná i opravdu nějaký divný druh útočníka.
letfenixa Strašný. Tímto díky za upozornění, že prodlouženou záruku nebrat a číst vše, včetně pidi textů "pod čarou". ![]()
whiskas práveže ja čítam, toto ani nemá veľa strán. No nič, už mi odpísali, že si myslia, že porucha vznikla ešte pred skončením dvojročnej záruky ?!?!, pravdepodobne sú to jasnovidci a z Prahy je to poznať, a že ak teda chcem, objednajú mi servis a ten ak zistí, že je tam iná porucha ako naposledy, tak by mi to preplatili. Idem sa obrátiť na SOI, nech mi pomôžu s výkladom tej predĺženej záruky.
letfenixapohrozit obch.inspekci obvykle pomuze
Zase nabouraly vlaky, osobaky. To snad neni ani mozny.
Lamicka A tentokrát bohužel s tragickými následky ![]()
Lamicka no do prde...
To je strašný, tyto historky jsem byla zvyklá slýchat někde z Indie.
andulka01 ano
ja si navic vybavila tu lonskou nehodu u Perninku, malem jsme v tom vlaku byli. Doted je mi z toho pomysleni, co se mohlo stat spatne.
continuity ja myslim ze ty uspory na lidech i tratich mimo koridory proste musely jednou prasknout, to spis vydrzelo neumerne dlouho..
ja to ted pozoruju obdobne, ono shora az tam dolu "ke kotlum" neni videt a dlouho to jede setrvacnosti, nadsenim a zodpovednosti lidi.. az uz to nejde, no:-(
continuity ja myslim ze ty uspory na lidech i tratich mimo koridory proste musely jednou prasknout, to spis vydrzelo neumerne dlouho..
ja to ted pozoruju obdobne, ono shora az tam dolu "ke kotlum" neni videt a dlouho to jede setrvacnosti, nadsenim a zodpovednosti lidi.. az uz to nejde, no:-(
To máš naprostou pravdu.
viktorka_od splavu to máš pravdu. Dnes mi kolegyně vyprávěla jak to u ČD chodi, má tam maminku. Zírala jsem. Leckde technika jak před sto lety, neskutečný množství přesčasu a podobný vymoženosti.
letfenixa Kdo se v tom má vyznat
?
Není to ani stížnost, spíš mě to mrzí - v Řecku už jsou zas velké požáry, zase mimo jiné kolem Olympie. Pamatuju si to z roku 2007, kdy jsme tam byli krátce potom. Taky to nechali dojít až ke plotu, tenkrát se říkalo, že opravdu začali hasit pozdě. Chápu, že to není jednoduché, ty požáry jsou hrozná věc, ale byla by to hrozná škoda.
pecka
vím, že jsi tu před časem psala, že je nemocná... upřímnou soustrast.
pecka Upřímnou soustrast. ![]()
Před pár dny mě rozhodilo to, že mojí onko kamarádce, která má stejnou diagnozu jako já, se nemoc rozjela posedmé. Léčí se o rok dýl než já, tedy pět let. V červnu skončila s už nepočítanou chemoterapií, která už ovšem nezabrala a nádory se prý i zvětšily. Ted začíná s dalším chemem a zkusí jinou látku.
Rozdíl mezi námi dvěma je ten, že mně na nemoc přišli ve třetím stadiu, jí ve čtvrtém. Já se u další kontroly dozvím výsledky onko markerů a v září mě čekají nějaké větší prohlídky.
Kokoska ja se zpravam o pozarech v recku zamerne vyhybam,bylo by mi to moc lito....a ze zacali hasit pozde....no na nekoho se to hodit musi a proto,ze jsem se z te zhave koule,ktera tam je uz strasne moc dni vratila tak tedy verim,ze uhasit to neni vubec jednoduche.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články